Exclusieve Autoloft in Berlijn Kreuzberg | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Exclusieve Autoloft in Berlijn Kreuzberg

Stoa. Stoa.
Eclectische keukens van DITTEL ARCHITEKTEN GMBH Eclectisch
Loading admin actions …

Vandaag leidt onze reis ons naar het onstuimige Kreuzberg, een wijk in Berlijn, waar we een bijzonder luxe Autoloft gaan ontdekken. Het is werkelijk een beauty om te zien: de architecten van ontwerpbureau Dittel hebben er een exclusief architectonisch meesterwerk van weten te maken. Kreuzberg is een wereldberoemde wijk, die al vele jaren een bijzondere culturele reputatie geniet. Stel je voor, dat je een tijd in deze week zou kunnen wonen in een woning als deze! Laten we niet langer wachten. Kijk snel met ons mee naar deze prachtige loft in Berlijn!

Keuken, Lounge met Aangrenzend Terras

Naast de bar met een lounge zien we het aangrenzende terras. Dit zorgt natuurlijk voor een mooie spanning tussen binnen en buiten. Als je binnen bent wil je gewoon soms even naar buiten en omgekeerd. Het interieur heeft een open ruimte, een concept dat werd gerealiseerd op een royale 200 vierkante meter, waarin de diverse ruimtes in elkaar overvloeien en zo een prachtige eenheid vormen. Waar mogelijk werden muren verwijderd om een nog vrijer en extravaganter gevoel van ruimte te creëren. Deze Carloft kan zowel voor privé-activiteiten, zoals vakanties, maar ook voor commerciële doeleinden als werkbezoeken aan Berlijn worden gebruikt.

Maar wat is nu eigenlijk een autoloft? Als je de eigenaar of huurder van deze autoloft bent, dan heb je de gelegenheid om je auto te parkeren naast je eigen woonkamer. Het is gewoon fijn om je auto dicht bij je woning te hebben staan. In de stad kan het behoorlijk druk zijn als het op parkeren aankomt, dus een privéparkeerplaats is helemaal niet zo’n gek idee. Maar het goede  nieuws is, dat steeds meer mensen zich op de fiets door de stad begeven, om zo te zorgen voor een beter milieu. Dit idee begint steeds meer voeten aan de grond te krijgen en hopelijk blijft de populariteit van de fiets als binnenstedelijk vervoersmiddel de komende jaren stijgen.

Modern en Vintage

Het meubilair van deze ruimte vormt een spannende mix van klassiek interieur, ingebouwde meubels en nieuwe design elementen. Deze vintage meubelen zorgen dat er een verbinding ontstaat tussen de oude en de moderne designstijlen. Voor het grootste deel van de inrichting werd het bedrijf Hook & Eye ingeschakeld, die zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van ruimtes, die zowel privé als zakelijk gebruikt kunnen worden.

Prachtige Keuken

De centraal gelegen grote keuken en bar fungeren als een bindend element tussen de verschillende gebieden van de loft. Het antracietkleurige keukenblok is uitgedost met verfijnde koperen details, die het een luxe uitstraling geven. Elke kok voelt zich thuis in deze keuken. De bar geeft je gasten de mogelijkheid om alvast wat te proeven en een wijntje te drinken. Misschien serveer je hier wel al je gerechten. Het is hoe dan ook een gezellige plek om tijdens het koken wat te praten.

Lounge Room

Hier krijgen we een kijkje in de lounge room. De prominent aanwezige afbeelding bepaalt de stemming in dit gebied. Let ook op het prachtige meubilair, dat zorgt voor het nodige comfort – wat je van een lounge room mag verwachten. Als je hier zit te relaxen, dan krijg je het gevoel dat je op het strand zit. Het kleed, de poef en de gezellige bank in de nis aan de rechterkant van de kamer, zorgen voor veel intimiteit en huiselijkheid in deze lounge room. Het is de ideale plek om na het uitgaan in de Berlijnse nacht nog even rustig bij te komen voordat je gaat slapen.

Werkruimte

Hier zien we de werkruimte met bibliotheek. Deze kamer is ideaal om je in terug te trekken als je een creatief idee hebt of gewoon zin hebt in een momentje voor jezelf. De overgang van de lounge naar deze werkruimte zorgt natuurlijk voor een contrast, maar draagt zo wel bij aan de eenheid binnen de loft. Je zou kunnen zeggen: het is divers, maar het hoort wel bij elkaar! De kleuren die dominant zijn in deze ruimte werden speciaal gekozen vanwege hun rustgevende uitstraling in de ruimte. De stoffen die in deze kamer gebruikt zijn, hebben verschillende texturen en zorgen voor het nodige comfort, waardoor je heerlijk kunt lezen, schrijven en studeren.

Badkamer

Naast de zakelijke vertrekken heeft dit gebouw een speciale privé-vleugel, die behept is met een badkamer, een kleedkamer en een heuse spa. De badkamer is niet afgescheiden van het slaapgedeelte, maar is volledig open zonder deuren. Er is in deze vleugel geen enkele deur die je hoeft te openen of te sluiten, waardoor de ruimte wel iets wegheeft van een ruimteschip. In de badkamer ligt een houten vloer van hoogwaardige kwaliteit, die zich over de gehele lengte van de kamer uitstrekt. Het meubilair oogt super functioneel en strak, waardoor er een minimalistisch aura vanaf straalt. Er is zelfs een dubbele wastafel, zodat je gezellig met je partner je tanden kunt poetsen. Het is een helder vertrek, waarin je ’s ochtends heerlijk wakker wordt, waardoor je helemaal fris Berlijn kunt gaan verkennen, of nog even die laatste opdrachten voor het weekeinde kunt afronden.

Tot zover de tour door de Berlijnse autoloft. Hopelijk ben je geïinspireerd. Tot ziens in Berlijn! 

Als je in een bui bent om iemand eens met een cadeautje te verrassen, lees dan eens dit artikel, waarin je een aantal leuke tips voor wintercadeaus vindt. 

In welk deel van Berlijn zou jij willen wonen? Deel hieronder een bericht!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!