Top 5 van de week: deze fouten maak je nooit meer! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: deze fouten maak je nooit meer!

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
van GH Product Solutions Mediterraan
Loading admin actions …

Goedemorgen, het is weer zondag; dus tijd voor een splinternieuwe top 5!

Deze week gaan we in op alles wat je misschien al je hele leven fout doet! Natuurlijk moet je dit met een korreltje zout nemen en is het gewoon leuk om te zien wat je misschien anders kan doen bij het inrichten en het schoonmaken van je huis. Je bent nu vast erg nieuwsgierig. 

Dus waar wacht je nog op? Ontspan en geniet van je weekend!

1. Fouten bij het inrichten van je huis

Dining Room Moderne eetkamers van homify Modern
homify

Dining Room

homify

Of het nu gaat om het uitkiezen van een nieuwe stof voor de gordijnen of het bepalen van de nieuwe kleur voor de keukenmuren. Het spelen als interieurontwerper is leuk, maar niet altijd gemakkelijk.

Hoe graag we ook willen en hoezeer we ook ons best doen. De meeste huizen lijken bij lange na niet op de interieurs in de woonbladen. Misschien laten we ons iets te makkelijk meeslepen met de laatste trend en volgen we iets te weinig ons eigen gevoel en creativiteit?  Hoe dan ook. Helaas zijn er geen regels die voorschrijven hoe jij je huis moet inrichten, maar er zijn wel een aantal misstappen die de meesten van ons maken. Wij hebben ze hier voor je op een rij gezet! Dus, doe je best om deze te vermijden…

2. Fouten bij het schoonmaken

Het is geen gemakkelijke prestatie om je huis er altijd brandschoon en perfect uit te laten zien. En wanneer je denkt dat je klaar bent, kun je weer van voren af aan beginnen. Na vele jaren schoonmaken en alle tips van moeder en schoonmoeder denken we dat we wel weten hoe we ons huis schoon moeten houden. 

Toch zijn er een aantal missers waar vrijwel iedereen zich schuldig aan maakt. Wat doe je dan verkeerd? Nou, er zijn een paar fouten die de meesten van ons maken bij het reinigen van onze huizen. Laten we eens kijken welke (en nog belangrijker) hoe ze te voorkomen!

3. Een huis van 2.500 euro

Voor iedereen heeft het concept huis een andere  betekenis. De ene persoon droomt van een woonboot, de ander van een boerderij op het platteland en ook zijn er steeds meer mensen die klein willen wonen. Met zo min mogelijk spullen en zo veel mogelijk in vrijheid. Een prachtig voorbeeld hiervan is een huis gemaakt van een zeecontainer. Makkelijk te verplaatsen en eenvoudig in elkaar te zetten!

Misschien kun je je er niets bij voorstellen. Hoe kun je wonen in een zeecontainer? Kijk met ons mee in dit Ideabook waarin we je een containerhuis laten zien met alles dat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen.

4. Geweldige schuttingen die je tuin een boost geven

We hebben allemaal graag een beetje privacy in de tuin maar willen ook een mooie look behouden. Daarbij vindt iedereen weer iets anders belangrijk. Wil je dat de zon nog in staat is om er door heen te schijnen, of is een totale beschutting van cruciaal belang? En dan zijn er natuurlijk nog eens tig stijlen en materialen waar je uit kunt kiezen…

We hebben een aantal van de meest in het oog springende schuttingen gevonden, neem dus een kijkje, er zit vast wel iets voor je tussen!

5. Fantastische ideeën voor je hal

De gang is al snel een verloren ruimte in huis; een smalle, lange ruimte die moeilijk in te richten is en vaak aan de donkere kant is.

Daarom helpen wij jou vandaag een handje. Want als jij aandacht aan jouw gang besteed, merk je al snel dat het een ruimte is die veel te bieden heeft; het kan namelijk een handige opbergplek zijn en het kan met de juiste inrichting je interieur een frisse boost geven. 

Kijk daarom met ons mee naar deze 6 projecten waarbij de gang op een unieke manier is ingericht en laat je inspireren!

Maakte jij deze "fouten" ook? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!