Een royaal familiehuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een royaal familiehuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Rezydencja Parkowa Moderne huizen van MG Projekt Projekty Domów Modern
Loading admin actions …

Royaal betekent van oorsprong natuurlijk koninklijk, maar wordt ook vaak als synoniem gebruikt voor iets dat ruim en mooi is. In dit geval gaan we een familiehuis bekijken dat aan al die betekenissen voldoet. Heel veel ruimte in en rond het huis en een uitstraling die niet onder doet voor die van een heus paleis! Verbaas je over de prachtige mengvorm van stijlen die is toegepast en zet dit huis zeker op je lijstje als je van plan bent een nieuw huis te gaan bouwen. Kijk snel mee naar dit prachtige project van de Poolse architecten van MG Projekt.

De achtertuin

Voor we ook even naar binnen gaan, willen we je de achterzijde van het huis ook niet onthouden. Een lekkere ruime tuin met een mooi uitzicht op de landelijke omgeving. Het huis is pas net opgeleverd toen de fotograaf hier langskwam, het gras moet namelijk nog gaan groeien. Maar het terras is al wel helemaal klaar en zodra de weersomstandigheden het toelaten kun je op de vaste barbecue (met prachtige schoorsteen!) de heerlijkste gerechten bereiden.

Lekker ruim

Je ziet het gelijk, deze woning is heerlijk ruim opgezet. En dat is als het op een familiehuis aankomt, altijd erg fijn. Leuk voor kinderen om lekker rond het huis te kunnen spelen en genoeg ruimte voor het hele gezin in de woning zelf. Erg leuk is ook de opzet van de garage. Alleen als je vanuit dit perspectief kijkt, kun je de garagedeur goed zien, maar op het gebied van vormgeving sluit dit gedeelte van het huis perfect op de rest aan.

Schitterende entree

Om toch maar weer even terug te komen op het royale tintje van dit project: de voordeur straalt zeker iets vorstelijks uit! Twee zuilen die de fraaie luifel ondersteunen, zorgen voor heel veel extra uitstraling. En de kleine verhoging voor de deur maakt het ook net even iets anders dan anders. Als je hier voor het eerst de sleutel in het slot steekt, moet je toch wel het gevoel hebben een paleisje te betreden. Je ziet verder ook heel goed welke stijl er gebruikt is: klassieke inspiratie met een modern tintje lijken het uitgangspunt van de architect te zijn geweest.

Fantastisch in het donker

Was het al leuk om bij dag naar het huis te kijken, zodra de avond gevallen is ontstaat een nog mooier plaatje! De uitgebalanceerde verlichting speelt daar een grote rol in, maar de vormgeving van het huis heeft daarin ook een flinke vinger in de pap. En als je zo kijkt heeft de woning ook iets Amerikaans. Juist in Noord-Amerika weten ze namelijk op zo’n aantrekkelijke wijze als deze heel wat huizen te bouwen.

Ontspannen inrichting

Het interieur sluit naadloos aan op de stijl en sfeer die de woning aan de buitenkant uitstraalt. Klassiek met een flinke dosis moderne inspiratie. De woonkamer vormt met de drie grote banken een schitterend kloppend hart van het huis. Door de architectuur van het huis lijkt de open keuken een echt zelfstandige eenheid te zijn en dit geldt ook zeker voor de halfopen eetkamer. En ook binnen kun je beschaafd een vuurtje stoken: ook hier is een prachtige open haard.

Thuiskomen

Voor we weer afscheid van dit mooie huis nemen, nog even een ander kiekje uit de leefruimte. Lijkt het je ook niet heel erg aangenaam thuiskomen als je de trotse bewoner van dit onderkomen bent? Wat ons betreft zou dit huis de inspiratiebron mogen zijn voor heel wat nieuwbouwwoningen.

Benieuwd geworden naar meer woningen in deze fraaie stijl? We raden je dan zeker aan om bij dit mooie huis te gaan beginnen. Veel plezier met verder kijken!

Gegrepen door deze stijl? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!