Een Fris Interieur met Natuurlijk Hout | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een Fris Interieur met Natuurlijk Hout

Stoa. Stoa.
modern  door studio jan homann, Modern
Loading admin actions …

Een fris nieuw jaar vraagt om een sprankelend nieuw interieur. De dagen worden steeds langer en de kracht van het licht neemt toe. Dat zien we in onze huizen en we merken het aan ons humeur. We voelen ons gewoon beter, omdat er meer licht in ons leven is. We zien uit na de lente, maar die laat nog even op zich wachten. Daarom is het goed om je interieur helder, fijn en genoeglijk in te richten, waardoor je nu al een optimale sfeer kun creëren in je interieur. In dit artikel laten we een aantal voorbeelden zien van prachtig meubilair dat gevormd is uit natuurlijk hout, waardoor een natuurlijke warmte ontstaat, die in combinatie met het daglicht voor een geweldige woonsfeer zorgt. Laten we niet langer wachten en snel gaan kijken naar de bijzondere voorbeelden.

De Lichte Natuurlijke Badkamer

van Dansani Klassiek

In de ochtend is het soms lastig om helemaal wakker te worden. Vooral als je maar een kort nachtje hebt gehad. Een verkwikkende douche is dan vaak de oplossing. Het is fijn om in deze badkamer binnen te komen, want hij is licht en het natuurlijke hout zorgt voor een gezellige sfeer in deze kamer. Let ook op de manier waarop de prachtige meubels aan de muur bevestigd zijn, hierdoor krijgt de ruimte een zweverige lichtheid, waarin je kunt genieten van je ochtendrituelen. De houten vloer staat natuurlijk qua kleur fantastisch bij de witgrijze muur, en wat dacht je van dat subtiele rustieke krukje? Dit laatste geeft aan dat de ontwerper van deze ruimte oog voor detail had. Het daglicht valt door de vele ramen naar binnen en wekt je uit je slaap. Links heb je zelfs de mogelijkheid om even naar buiten te gaan. Het is goed toeven in deze prachtige badkamer!

Een Goed Ontbijt

Een succesvolle dag begin met een goed ontbijt, dat weet iedereen. Maar wist je ook dat een licht interieur en een relaxte ambiance minstens zo belangrijk zijn. Deze ontbijtkamer geeft in ieder geval het goede voorbeeld. De prachtige betonnen vloer heeft een mononchrome kleur die je gemoed helemaal rustig stemt. De witte muur heeft een serene uitstraling in de ruimte en vormt de achtergrond waar tegen deze bijzondere Scandinavische tafel zeer goed afsteekt. Hij is gemaakt van duurzaam hout dat op een ambachtelijk wijze behandeld is, waardoor het een uniek meubelstuk geworden is. Als je aan deze tafel zit wil je gewoon even met je hand over het hout wrijven. Dit is de plek waar jij van je ontbijt kunst genieten, dat mooi en kleurrijk opgediend wordt, waardoor je de dag fluitend kunt beginnen!

Relaxen

modern  door Frau Caze, Modern
Frau Caze

bed Caze

Frau Caze

Na het werk is het tijd om te relaxen. Dat kun je op verschillende manieren doen: door te gaan joggen, waardoor je een actieve ontspanning hebt, door lekker een boekje te lezen, of door op deze heerlijke ligbank een massage van je geliefde te ontvangen. Natuurlijk kun je ook gewoon even een momentje rust pakken op deze bank en alleen maar naar de muziek luisteren, die uit die fantastische speakers komt. De kleur van het hout staat prachtig in lichte interieurs, waarin deze bank door zijn kleur, de nodige warmte brengt. Sweet dreams.

Prachtig Nachtkastje

Voor het tijd is om te gaan slapen, wil je vast nog wel even wat lezen, hetzij op een tablet, hetzij in een boek. Dit luxe nachtkastje geeft jou de mogelijkheid om na het lezen je boek of tablet naast je neer te leggen. Daarnaast is het mogelijk om sieraden en horloges in het opbergvakje op te ruimen, waardoor het oppervlak van het nachtkastje netjes blijft en er geen spullen kwijtraken of onder het bed verdwijnen. Dit ontwerp bewijst dat stijl en efficientie hand in hand kunnen gaan.

Tot zover het overzicht van voorbeelden van frisse interieurs en prachtig natuurlijk hout. Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt. Veel succes met het ontwerpen van je eigen lichte en natuurlijke interieur. 
Ben je benieuwd hoe onze experts een oud landhuis helemaal opnieuw opknappen? Lees dan dit mooie artikel. High tech apparaten worden steeds meer alledaags. Lees hier alles over de wonderen van de moderne tijd.

Welke designstijl past het meest bij jou? Deel je mening op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!