Een tip om geld te besparen voor elke kamer van je huis! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een tip om geld te besparen voor elke kamer van je huis!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Klassieke kinderkamers van homify Klassiek
Loading admin actions …

Geld besparen zorgt niet alleen voor minder verspilling in je huis maar kan ook andere mogelijkheden en voordelen met zich meebrengen. Wanneer je minder uitgeeft in huis dan betekent dit dat je meer inkomen overhoudt voor andere leuke dingen zoals vakantie, hobbies en tijd met je vrienden. Zonder twijfel hebben we de neiging om zonder dat we er bij nadenken grote hoeveelheden geld uit te geven aan simpele dingen die je makkelijk kunt veranderen. 

Leer dus hoe je kosten kunt besparen zodat je bankrekening beter gevuld blijft en lees mee!

1. De keuken

Voorkom verspilling van voedsel.

Elk jaar gooit het gemiddelde huishouden een enorme hoeveelheid voedsel weg. Dat is niet alleen geldverspilling maar is ook slecht voor het milieu. Verminder de verspilling in je keuken en zorg ervoor dat je alles gebruikt en geef weg wat je niet gebruikt. Wil je wat extra voor onverwachte gasten? Gebruik daarvoor dan je vriezer. 

2. De badkamer

Gebruik je handdoeken meer dan een keer.

In het algemeen is er geen enkele reden om je handdoek een paar keer te gebruiken tenzij je in een vuile omgeving werkt. Bespaar water en dus geld door ze te drogen op te hangen na gebruik en gebruik ze opnieuw en opnieuw. Je gooit hem in de was wanneer hij niet meer fris ruikt.

3. De slaapkamer

Zet je airconditioner 's-nachts uit.

Plaats in plaats van de airconditioning aan te zetten lichtere dunne lakens en vermijd zware dekens en ander ongeschikt beddengoed.

4. De woonkamer

Kies voor budgetopties qua herinrichting.

In plaats van het aanschaffen van dure meubels en accessoires waarmee je veel budget kwijt bent waarom niet te kijken naar wat goedkopere alternatieven? Wanneer je graag hulp wilt bij het herinrichten van je woning dan kun je vaak geld besparen door een professional in te huren die het totale budget bewaakt. Wil je vandaag nog beginnen, vind dan een expert via onze website!

5. Het terras

Moderne balkons, veranda's en terrassen van homify Modern

Plaats je eigen kruiden.

Waarom kweek je niet je eigen kruiden en bloemen in plaats van deze te kopen? Ga naar je lokale tuincentrum en koop wat kleine plantjes om te starten. Je bespaart geld en je krijgt ook nog eens een prachtige groene en kleurige buitenruimte!

6. De studeerkamer

Plaats LED en spaarlampen.

Gloeilampen vervang je door spaar- of LED-lampen. Deze gaan langer mee en besparen een grote hoeveelheid geld op je elektriciteitsrekening op langere termijn.

7. De kinderkamer

Klassieke kinderkamers van homify Klassiek

Geef ongebruikt speelgoed weg of verkoop het.

Kinderen groeien met een enorme snelheid en als gevolg daarvan zijn ze snel te oud voor bepaald speelgoed nog voordat dit kapot of te oud is. Verzamel je kinds ongewenste spulletjes en organiseer een garage of appartement verkoop of geef ze weg om ruimte vrij te maken in hun slaapkamer.

8. De mediakamer

Moderne mediakamers van dsgnduo Modern

Abonneer je op een internet service in plaats van Dvd's, CD's en video's te kopen en bespaar niet alleen geld maar ook een gigantische hoeveelheid ruimte op je planken!

9. De eetkamer

Maak je eigen tafelkleden.

Geef niet langer grote hoeveelheden geld uit aan nieuw linnengoed voor je eetkamer maar  maak zelf een tafelkleed een leuk stofje van de stoffenmarkt. Uniek en om trots op te zijn want zelfgemaakt! Of koop een gordijnencoupon in een woonwinkel als tafelkleed.

Wat is volgens jou de gouden tip?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!