Pas op! 24 interieurflaters die pijn doen aan je ogen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Pas op! 24 interieurflaters die pijn doen aan je ogen

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne slaapkamers van Vinyaasa Architecture & Design Modern
Loading admin actions …

Bij homify laten we je eigenlijk altijd mooie dingen zien, en proberen we je te inspireren met voorbeelden hoe het wel moet. Toch zijn er helaas nog genoeg mensen die een modderfiguur slaan en er thuis een potje van maken. We hebben een aantal groteske gevallen voor je verzameld, om je te laten zien hoe het vooral niet moet. Kijk en huiver!

Keuken in een afgrijselijke kleur

Moderne keukens van homify Modern Multiplex

Deze keuken ziet er zeer gedateerd en simpelweg verschrikkelijk uit. Maar het is vooral de kleur die ons tegen de borst stuit. De persoon die deze keuken gekozen heeft, is waarschijnlijk kleurenblind.

Koets in de slaapkamer

Dat je als kind een prinsessenkamer wil, is tot daaraan toe. Maar als volwassene is dat uit den boze. Deze wanstaltige koets is een perfect voorbeeld van absolute wansmaak.

Muurschildering

Deze mensen moeten hebben gedacht, als de zon buiten niet schijnt dan schilder ik hem gewoon op de muur. Niet doen! Je huis wordt er niet warmer of gezelliger van en zeker niet mooier.

Fluweel

Mits je wil dat je slaapkamer op een bordeel lijkt, moet je geen fluweel op de muur aanbrengen. Gewoon niet doen.

Iets te klassiek

Deze overdreven klassieke slaapkamer is veel te veel van het goede. Zelfs zonnekoning Lodewijk XIV zou zich hier ongemakkelijk bij voelen.

Foute kleuren

Denk goed na over welke kleuren je op de muur aanbrengt. Te donkere kleuren laten de muren op je afkomen. Ze maken de kamer onnodige klein. En als je die kleuren dan ook nog combineert, zoals je op de foto, ben je helemaal fout bezig.

Over de top

modern  door homify, Modern

Wat dit precies moet voorstellen, weten wij ook niet. Maar er is veel te veel aan de hand, dat is duidelijk. Zowel qua vorm als qua kleur en dessin. Het is too much.

Gedateerd

Deze slaapkamer is saai en de gedateerd. Hij lijkt zo uit de jaren 80 of 90 te komen. Deze slaapkamer is overduidelijk aan een update toe.

Onsamenhangend

Moderne slaapkamers van homify Modern

Ook hier zien we een slaapkamer die niet door de beugel kan. We zien teveel kleur en teveel stijlen die met elkaar gemixt worden. Eclectisch oké, maar dit gaat te ver.

Geblokte vloer

In sommige gevallen kan zo een vloer goed werken, maar in dit geval zeker niet. Te groot, te glinsterend en het past totaal niet in deze ruimte.

Gekke mix

Aziatische keukens van homify Aziatisch

In deze keuken is gekozen voor zeer merkwaardige kleuren en dat in een nog merkwaardigere samenstelling.

Bizarre tegels

Met deze badkamer is op zich niet zo heel veel aan de hand, ware het niet dat is gekozen voor een wel heel aparte wandtegel. Deze slaat de plank volledig mis, net als de wastafel.

Te veel

In deze slaapkamer met badkamer is zoveel aan de hand, dat woorden bijna tekortschieten. We zien zoveel kleuren, verschillende vormen en stijlen dat er bijna geen beginnen aan is om op te noemen wat er allemaal mis mee is.

DIY gone bad

Mensen die denken dat ze hun huis met een leuk DIY project kunnen en moeten opleuken, doe het niet. We kunnen ons niet voorstellen dat iemand denkt dat welk huis dan ook hiervan opknapt.

Bloemen

Bloemen zijn prachtig, in de tuin of in een vaas. Maar niet op je keukenkastjes. En zeker niet als deze paars zijn.

Bank

Deze bank combineert rustige zwarte delen met een bizarre zebra print. Een behoorlijke misser. Koop gewoon een bank in een effen kleur die rust uitstraalt. Dit is helemaal niks.

Ongezellige tv hoek

Deze woonkamer is kil en koud en let op hoe ver de televisie verwijderd is van de bank. Zo kun je onmogelijk een fijne en gezellige televisie avond houden.

Dieren vacht

Moderne woonkamers van homify Modern

De tijden dat je een vacht van een dood dier op de vloer kon leggen, zijn echt voorbij.

Met salontafel

En als je er dan ook nog een salontafel opzet, ben je helemaal ver van huis.

Stoelen in de hal

Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van homify Klassiek Hout Hout

Stoelen in de hal zijn een absolute no go. Niemand zal hier ooit op gaan zitten. Je wilt je jas ophangen en doorlopen naar de woonkamer.

Kitsch

Deze woonkamer is maar met één woord te beschrijven: kitsch. Vrijwel alles is schreeuwerig en verschrikkelijk, met de kettingen die aan de stoelen hangen als absoluut dieptepunt.

Armoedig

De poging om dit trappenhuis aan te kleden en te versieren is echt jammerlijk mislukt.

Muurschildering

De slaapkamer op deze foto heeft op zich voldoende potentie. Helaas is er gekozen voor een niet al te fraaie muurschildering. En die haalt het gemiddelde flink omlaag.

Muurschildering part deux

Hetzelfde geldt voor deze kamer. Op zich niet heel veel mis mee. Alleen het felroze op de muren en de muurschildering, die totaal niet bij de rest van de kamer past.

Interieurs die wel geslaagd zijn, kun je hier bekijken. Ben je er niet helemaal zeker van dat je zelf misschien niet  ook zo'n interieur flater zal begaan, vraag dan een van deze professionals om hulp. En met dit Ideabook willen we je ook behoeden voor interieurflaters.

Welke flater vind jij het grootst? Of zit er iets tussen dat je eigenlijk stiekem wel mooi vindt? Vertel het ons in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!