Serre wandlampen brengen sfeer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Serre wandlampen brengen sfeer

Stoa. Stoa.
A Garden Room Project Eclectische serres van Deborah Warne Interiors Ltd Eclectisch
Loading admin actions …

De serre is de ideale ruimte omdat deze binnen en buiten laat samensmelten. De sfeer van buiten met het comfort van binnen. Deze uitbouw maakt het mogelijk om ook in de winter een zomertuin gevoel te hebben. Natuurlijk kun je er ook een wintertuin look aan geven, tis maar net waar je creatieve geest je heen leidt. Er zijn veel zaken waarmee je je serre kunt inrichten. Een daarvan is een bijzondere verlichting voor aan de wand. De wandlampen zorgen voor de juiste lichtsfeer in de serre waardoor je ook in de avonduren kunt genieten van deze kamer. Als je daarbij een stijlvolle tuinverlichting realiseert grenst je serre aan perfectie. Hieronder gaan we je natuurlijk een aantal mooie voorbeelden van serre wandlampen laten zien. Zodat je bij het ontwerpen van je serre goed beslagen ten ijs komt. Wandlampen zijn vaak op de achtergrond ´actief´; het zijn bescheiden lichtmakers die juist voor een groot effect zorgen. Vandaag zetten we deze sfeervolle lampen in het zonnetje. Kijk met ons mee naar de schitterende voorbeelden, doe de nodige inspiratie op en durf creatief te zijn! 

Klassiek

Deze serre baadt in het licht. De heldere tegelvloer biedt de basis aan de inrichting die bijzonder comfortabel oogt. Het transparante plafond is natuurlijk het geen we verwachten in een serre. De deuren staan open met die mooie weer zodat je kunt genieten van de frisse wind die door de serre waait. In de avonduren ontsteken we natuurlijk het kunstlicht. Een voorbeeld vdaarvan zien we aan de bakstenen wand, deze wandlampen hebben qua look veel weg van de kroonluchter in de nok van de serre. Met deze elementen wordt een harmonieuze en traditionele look gecreëerd. Het is een wandlamp met karakter!

Modern

Een oude bekende is weer helemaal back in business: de harmonica wandlamp voor aan de wand. Deze wandlamp heeft het voordeel dat je hem kunt uittrekken in duwen. Zo heb je de nodige controle over de plek waar het licht valt. Erg handig als je een boek aan het lezen bent in de serre. De serre heeft een klassieke lok en door het zwart-wit thema oog hij zeer uitgebalanceerd. De wandlamp geeft een moderne look aan deze serre.

Subtiel

Een wandlamp hoeft natuurlijk niet op te vallen. Het is ook mooi om hem in de stilte zijn werk te laten doen. Dat zien we in deze moderne serre. Boven het raam zien we een über strakke wandlamp die als een kameleon op gaat in het design van de wand. De witte wanden contrasteren mooi met het betonnen dak. Deze serre is door zijn industriële design super hedendaags. Deze subtiele wandlamp draagt bij aan deze ambiance.

Traditioneel

Orangeries Moderne serres van Franklin Windows Modern

We wanen ons in het oude Engeland. Deze ouderwetse wandlampen zorgen ervoor dat het buiten mooi verlicht is. In combinatie met de lichte grijze wanden van de serre ogen deze wandlampen erg stijlvol. De bakstenen achter de serre steken mooi af bij de raampartijen en het zink van het dak. Een serre waarin je optimaal kunt genieten van je vrije uurtjes. De wandlampen zorgen buiten voor een gezellige sfeer.

Delicaat

Orangeries Koloniale serres van Franklin Windows Koloniaal

Wandlampen voor de serre komen in alle soorten en maten. Hier zien we een delicate wandlamp die als designoplossing goed scoort. De wandlampen brengen de sfeer in deze serre, nu duidelijk in de schaduw van de avond gehuld, tot een hoogtepunt. De verschillende beplanting en de jaarlijkse kerstboom (kerst komt vroeg dit jaar) creëren een intieme sfeer. Natuurlijk versterken de wandlampen deze ambiance.

Spel

Orangeries Klassieke serres van Franklin Windows Klassiek

Genieten van een goed potje snooker is beslist geen overbodige luxe. Het is voor veel mensen een moment van ontspanning met vrienden en familie. De wandlampen boven de grote deuren maken de sfeer extra leuk. Deze wandlampen werken op stijlvolle wijze goed samen met de fraaie lamp boven de tafel. Wandlampen kies je dus altijd uit met in het achterhoofd de andere verlichting in de kamer. Zo creer je al snel de ideale lichtsfeer voor een ruimte.

Luxe

Reynaers Moderne serres van Framemaster Modern
Framemaster

Reynaers

Framemaster

We mogen best genieten van de nodige luxe. In deze serre staat dit voorop, maar ook de familie staat centraal in deze ruimte. De grote eettafel biedt aan veel mensen een plek. De wand loopt tot aan de dakramen en draag mooie en vooral ook subtiele wandlampen in zich. Samen met de vloedgolf aan daglicht, die door de ramen naar beneden valt, zorgen deze wandlampen voor sfeer. Een ideale plek om te genieten van de gezamenlijke maaltijd. Lees ook dit artikel over een bijzondere verbouwing.

Sfeer

Roofing projects Moderne serres van Ploughcroft Modern
Ploughcroft

Roofing projects

Ploughcroft

De wandlampen van deze serre brengen deze uitbouw mooi naar voren in de avond. De tuin is een plek om te genieten als geen ander, omdat er een lichte sfeer van vrijheid en ruimte hangt. De serre kent dit vrije gevoel ook, want ook in deze ruimte spelen ruimte en licht een belangrijke rol. Op dit voorbeeld zien we een duidelijke markering door de wandlampen; de tuin en serre zijn gescheiden door een muur en ramen, maar hebben toch een visuele connectie. De wandlampen zijn als het ware de overgang in licht tussen deze twee ruimten.

Fontein

Werpen hier een blik op wat nog het meest lijkt op een fontein van licht. Zo wordt een volkomen andere wending gegeven aan het concept van de wandlamp. Het marmer geeft een klassieke look aan deze serre en doet ons denken aan de fonteinen van Rome. Deze wandlamp gaat mooi samen met de kaarsen aan weerszijde van de fontein. Wat een luxe sfeer! Interieurexperts kunnen je ideale woning realiseren.

Basic

Bij het zien van deze serre krijgen we visioenen over het teruggetrokken leven. Kunstenaars denken daarbij aan schilderen, muzikanten aan componeren en schrijvers… .juist aan het dromen en uitwerken van hun boeken. In deze serre is het allemaal mogelijk. Als de avond valt is de wandlamp een trouwe kompaan in deze eenvoudige ruimte. Je hebt natuurlijk een goede lichtbron nodig. In deze serre lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Een prachtige hanglamp roept de tijden van weleer op. De juiste verlichting door een wandlamp creëert in deze ruimte de juiste ambiance om aan het werk te gaan. Be creative!

Meer mooi ideeën voor de serre vind je hier.

Wat vind je van deze wandlampen! Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!