Spotjes zorgen voor een fabulous vibe | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Spotjes zorgen voor een fabulous vibe

Stoa. Stoa.
Minimalistische slaapkamers van homify Minimalistisch
Loading admin actions …

Een slaapkamer krijgt een superleuke vibe met een goed gekozen lichtplan. Spotjes zijn een goede keuze om de juiste snaar te raken. Vandaag laten we een aantal mooie voorbeelden van spotjes aan je zien waarmee je vele lichteffecten kunt bereiken. Een creëren van de juiste lichtsfeer bij de juiste kamer is vaak een leuke uitdaging. Er is veel te krijgen op het gebied van verlichting, een goede keuze maken uit al die producten is een tweede. Kijk daarom met ons mee naar de trendy spotjes die we hieronder voor je op een rij gezet hebben. Laat je inspireren en wees creatief. Mocht je extra creatieve input willen overweeg dan eens om met een expert op dit gebied te gaan praten. Maar het belangrijkste: have fun!

Strak

Minimalistische slaapkamers van homify Minimalistisch

Deze slaapkamer annex kleedkamer oogt zeer strak en heeft een basic houtvloer die veel sfeer oproept. De spotjes aan het plafond versterken de sfeer en zorgen voor de nodige helderheid. Samen met het daglicht zorgen ze voor de ideale lichtsfeer om in wakker te worden en/of je kleding voor de dag uit te zoeken. In deze kamer ontmoeten een retro en een eigentijdse stijl elkaar. De spotjes dragen sterk bij aan deze look.

Helder

In een slaapkamer is het fijn om een zekere mate van helderheid te kunnen bereiken met een gedegen lichtplan waarin spotjes een hoofdrol vervullen. In deze slaapkamer benadrukken de frisse kleuren op de wand. Door de toevoeging van deze spotjes krijgt de kamer een moderne look die direct overtuigt. Het mooie van deze spotjes is dat je ze precies kunt richten op de dingen in de kamer die jij graag wilt uitlichten. Zo creëer je eenvoudig een bijzondere ambiance in je slaapkamer. 

Wit

In deze kamer is wit een belangrijke tint. De zwarte spotjes aan het plafond rechts steken mooi af bij al die helderheid. Natuurlijk stralen ze een helder licht uit dat de kamer tot leven roept. Het is een kamer met een strakke indeling en veel ruimte. De spotjes zijn een subtiele toevoeging aan het interieur dat zo een eigentijdse look krijgt.

Kunstig

Moderne kunst is in vele interieur een belangrijk sfeerelement. In deze slaapkamer is het niet anders. De centrale plek in de kamer wordt door het bed ingenomen, geen wonder gezien de functie van de kamer. Natuurlijk mag een gedegen lichtplan niet ontbreken, diverse spotjes zorgen ervoor dat bepaalden delen van de kamer mooi uitgelicht worden, alsof je in een kunstmuseum slaapt. Je ziet aan dit voorbeeld dat je spotjes op diverse plekken in de slaapkamer kunt plaatsen voor een sfeervol effect.

Klassiek

Bij het zien van deze slaapkamer denken we aan de Engelse stijl. De traditionele vormgeving spreekt direct tot de verbeelding. De bijpassende spotjes ontgaan ons niet. Geheel anders de vorige voorbeelden hebben deze een bepaalde Engelse sierlijkheid die toch opvallend eenvoudig is. In de spiegels van de kast zien we heel mooi de reflectie van de spotjes. Relaxen in deze kamer is toch gewoon een vanzelfsprekendheid. Wat een sfeer!

Luxe

We werpen een blik in de slaapkamer annex badkamer en kijken daarbij onze ogen. Wat een prachtige vormgeving en wat een integratie van diverse functies. Nu kun je direct uit bed zo in het ovale bad stappen. De ruwe wand heeft die mediterraanse twist, terwijl het bad gedoopt is in de minimalistische stijl. De spotjes in de ruimte brengen op subtiele wijze de ruimte naar voren. Alsof een schilder de verschillende delen van de kamer met klodders licht heeft willen benadrukken. De spotjes vallen niet bijzonder op, maar ze vervullen op de achtergrond belangrijk werk. We kijken hier naar een excellente kamer die villa waardig is! 

Nachtlamp

Moderne slaapkamers van homify Modern

Als je denkt dat spotjes alleen aan het plafond hangen zal dit voorbeeld je wellicht verrassen. Deze nachtlamp zet je kamer in de spotlicht. Spotjes komen dus in verschillende soorten en maten. Dit maakt het extra leuk om te experimenteren. Voor je gaat slapen zet je deze lamp nog even aan om een goed boek te lezen. Spotjes maken een slaapkamer gewoon een stuk leuker! Modern en chique gaan in deze kamer op een harmonieuze wijze samen.

Uniek

Deze slaapkamer lijkt wel een kunstinstallatie. Het bed is echt uniek en bedoeld voor de liefhebber van uniek design. Zonder de spotjes aan het plafond zou de sfeer totaal anders zijn. Het zijn juist deze subtiele spotjes die voor de juiste ambiance zorgen. Natuurlijk in samenwerking met de nachtlampen op de minimalistische nachtkastjes. Het bed kruipt langs de wand omhoog richting het licht van de spotjes. Een bizar gezicht met een bijzondere conceptuele twist! Kun je suggesties voor een bijzondere slaapkamer gebruiken? Klik dan hier.

Warme

Het warme hout speelt een belangrijke rol in deze slaapkamer. Dit design doet ons denken aan de Engelse tophotels die je in Londen vindt. Een excellente sfeer maakt zich daar ook snel van je meester. De spotjes brengen een moderne twist in de kamer. Het is leuk om met spotjes diverse lichteffecten te creëren, zoals goed te zien is op het voorbeeld. Echt een subtiel spel van licht en donker dat hier in deze kamer gaande is!

Bekend

Meubels Landelijke slaapkamers van Teakea Landelijk
Teakea

Meubels

Teakea

Een klassieker die het altijd goed doet in een gedegen slaapkamer zijn deze tweeweg spotjes. Je kunt met deze krachtige lichtmakers eenvoudig meerdere kanten van de kamer verlichten. Het is een all in one concept. In vele interieur komen ze terug, simpelweg omdat deze spotjes gewoon bijzonder fraaie uitwerking op ons interieur hebben. In deze heldere kamer brengen ze de nodige chique. De juiste expert kan je droomslaapkamer realiseren.

Modern

Garage Loft Industriële slaapkamers van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

Een über moderne slaapkamer treffen we op dit voorbeeld. De spotjes doen denken aan de spotlight die voor de fotografie gebruikt worden. Niet geheel verwonderlijk, want de bewoner van het huis is een fervent fotografie beoefenaar. De krachtige spotjes missen hun doel niet en haken nauw aan bij het moderne zwart-wit thema dat in de slaapkamer te zien is. Links zien we de groene wand en rechts juist weer het heldere wit. Het bed er tussen in heeft een bijzonder patroon en een gedistingeerde kleurstelling. Deze kamer vormt echt een mooi geheel. Meer mooie ideeën voor de slaapkamer vind je hier

Wat vind je van deze spotjes? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!