10 fantastische budgethuizen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 fantastische budgethuizen

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne huizen van Pracownia Projektowa ARCHIPELAG Modern
Loading admin actions …

Bij de gedachte aan een eigen huis bouwen zien we vaak direct grote miljoenenvilla's voor ons. Maar je kunt ook voor een klein budget een prachtig huis laten bouwen. Geloof je het niet? Kijk dan mee naar de volgende tien projecten. Stuk voor stuk prachtige en ruime huizen voor een laag budget. Bovendien laten we je niet alleen de huizen en hun kenmerken zien maar noemen we ook de prijzen! Alles wordt onthuld dus…

Dus we beginnen met onze tocht langs deze huizen die op zijn minst zullen inspireren! Voor meer informatie over elk huis kun je het hele project bekijken door te klikken op de foto en vervolgens met de rechtermuisknop op de link project te klikken.

1. Duitse stijl

Dit huis in Duitse stijl heeft een oppervlakte van 148 vierkante meter en beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers en heeft daarnaast ook nog een garage voor twee auto's. Let ook op de mooie details van hout langs het raam en onderaan het dak. De kosten voor de bouw van deze woning in Polen bedroegen 37.000 euro casco en in totaal inclusief afwerking kwam het op 66.000 euro uit. De architect is Tomasz Sobieszuk.

2. Country charme

Voor countrystijl liefhebbers! Dit mooie twee verdiepingen tellende huis met prachtige houten details aan de buitenzijde en het houten terras met fraaie hek heeft een flink oppervlak van 118 vierkante meter en in totaal drie slaapkamers op zolder. De woning heeft geen garage maar er is een grote woonkamer van 40 vierkante meter. De totale bouwkosten in Polen bedroegen 39.000 euro voor de ruwbouw en 59.000 euro inclusief afwerking.

3. Gelijkvloers wonder

Onze volgende woning is een mooie moderne bungalow van 103 vierkante meter. De woning telt in totaal drie slaapkamers en twee badkamers. Er is een pantry in de keuken en de woonkamer heeft een schuifpui naar het terras plus een garage voor twee auto's. De totale kosten voor de bouw in Polen bedroegen 42.000 euro casco en 68.000 euro totaal. De architect is Tomasz Sobieszuk.

4. Kleine boswoning

Deze kleine charmante boswoning heeft een oppervlakte van 109 vierkante meter en in totaal drie slaapkamers op zolder en een comfortabele lineaire lay-out met een keuken in de hoek. De houten afwerking aan de buitenzijde zorgt voor een mooie natuurlijke look die mooi in de omgeving past. De architect is Tomasz Sobieszuk.

5. Klein maar comfortabel

Klein maar fijn! Deze woning heeft een oppervlakte van 86 vierkante meter en telt in totaal drie kleine slaapkamers en een kleine keuken. De ruimte kan worden vergeleken met een klein drie-kamer appartement maar dan met bonus in de vorm van twee verdiepingen en een tuin. De gedeclareerde kosten van de bouw in Polen bedroegen 25.000 euro voor de ruwbouw en 42.000 euro totaal. De architect  is Tomasz Sobieszuk.

6. Modern en gewaagd

Wow, een prachtig modern en strak wit huis maar oogt toch gezellig en knus. Ons volgende project heeft in totaal een oppervlakte van 133 vierkante meter, beschikt over vier slaapkamers, een dubbele garage, een keuken met keukeneiland, een terras en twee balkons op zolder. Iedereen kan in deze woning privé douchen in maar liefst drie badkamers. De kosten van de bouw van deze woning in Polen bedroegen 39.000 euro casco met een minimale afwerking. Een topwoning voor een prikkie!

7. Eenvoud en functionaliteit

Onze volgende woning is weer een bungalow en kenmerkt zich door een modern ontwerp dat eenvoud uitstraalt en functioneel is. De woning heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter (+ garage, zoals in alle andere projecten niet opgenomen in de totale oppervlakte), drie slaapkamers en een handige lay-out met de afbakening van de privé en openbare ruimtes. Het huis heeft een woonkamer van 40 vierkante meter, een garderobe van 5 vierkante meter en een badkamer van 9,5 vierkante meter. De kosten inclusief afwerking: 101.500 euro. Het huis is gebouwd met keramische blokken, geïsoleerd met glaswol wol en er is vloerverwarming.

8. Symmetrie en moderniteit

Klassieke huizen van homify Klassiek

Je waant je in Dynastie met dit mooie klassieke huis! Dit stijlvolle huis heeft een oppervlakte van maar liefst 220 (!) vierkante meter, panoramische ramen aan de achtergevel en een zeer moderne look. De geschatte kosten van de uitvoering bedroegen 83.000 euro in totaal. Wil je graag meer voordelige huizen zien? Lees dan ook dit artikel over prefab kubushuizen.

9. Met grote zolder

De volgende woning heeft weer een traditionele stijl met het overhangende puntdak. Aan de zijkant zien we een mooie nis met balkon en overdekt terras. Ook zien we allerlei mooie houtdetails aan de binnenzijde van het dak en aan de zijkant van de woning naast het raam.  Deze woning heeft maar liefst een oppervlakte van 260 vierkante meter, twee grote slaapkamers (38 en 30 meter), een kantoor, een grote walk-in closet en een badkamer. De totale kosten van de bouw in Polen  bedroegen 78.000 euro casco en totaal 118.000 euro. De architect is Maciej Matłowski.

10. Onzichtbaar tegen de achtergrond

Deze unieke moderne bungalow valt weg tegen de wolkenlucht met zijn lichte tinten. Deze woning heeft drie slaapkamers en een oppervlakte van in totaal 128 vierkante meter. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer, een garage voor twee auto's en een master suite grenzend aan de master bedroom. Let ook op de mooie houten rand op het dak. De architect is Tomasz Sobieszuk.

En ben je overtuigd om zelf een huis te bouwen nu?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!