Voor en Na: van leeg appartement naar stijlvolle woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van leeg appartement naar stijlvolle woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Domenico Lupariello Architetto Modern
Loading admin actions …

Bij een Voor en Na kun je altijd heerlijk genieten van de veranderingen die er plaatsvinden. Het is erg leuk om te zien als dat ene oubollige interieur veranderd in een schitterend nieuw en hip geheel. In dit geval zien we eerst een lege ruimte en komen we daarna de huidige situatie tegen. Ook een erg leuke manier om een ruimte te bekijken, want je kunt eerst je fantasie de vrije loop laten gaan. Ben je benieuwd? Kijk dan mee naar dit leuke project dat is vormgegeven door de Italiaanse architect Domenico Lupariello.

Voor: lege hoeken

Jij (en eventueel je partner) komt/komen dit appartement binnenlopen in deze toestand. Wat zou jij dan als eerste voor plannen gaan maken in je hoofd? Grote kans dat je de lege hoek links als keuken in gedachten hebt, maar je zou dat hoekje in principe ook voor iets anders kunnen gebruiken. Denk je ook vast na over een juiste kleurstelling waarmee de lichtinval optimaal benut wordt? En wat ga je met het balkon doen? Je ziet het al: er komen direct ontzettend veel vragen op je af, en dan sta je ondertussen in deze kale ruimte… We laten je nog even zweten!

Voor: casco appartement

Vanuit een iets ander perspectief bekijken we de badkamer nogmaals. Dit appartement is casco opgeleverd en dat betekent dat je zelf aan de slag moet gaan om het huis verder in te richten en aan te kleden. In dit geval is er een professional ingehuurd. En gezien alle vragen die we zonet al op je hebben afgevuurd is dat ook best wel hard nodig geweest. Laten we snel gaan kijken hoe het eindresultaat er uit is komen te zien.

Na: sfeer en stijl

Voldoet dit beeld een beetje aan het idee dat je had van de inrichting? Wij vinden het resultaat in ieder geval heel erg mooi: wat een sfeer en stijl! Op een relatief klein oppervlakte vind je de keuken, eetkamer en woonkamer. Door het gekozen behang, de kleuren en de meubels is toch een heel ruim gevoel ontstaan. En aangezien dit best wel een bont geheel is, is dat eigenlijk heel erg bijzonder want dat zou je in dit geval niet verwachten. Het hoekje is trouwens gebruikt voor de keuken, zoals we al verwacht hadden. Met een schitterend resultaat overigens!

Bijzonder behang

Het behang hadden we net ook al even benadrukt, en ook als je in de woonkamer gaat zitten dan kun je daar zeker niet omheen. Een motief als dit kom je wel vaker tegen, maar als je naar de woontrends kijkt die op homify voorbij komen, dan zie je dat een wat drukker behang helemaal niet zo vaak gebruikt wordt. Het past hier echter heel goed bij de eclectische sfeer en geeft daardoor een prachtig eigentijds gevoel. Moderne en rustieke elementen zijn hier in een heerlijke balans met elkaar gebracht.

Tot rust komen

Een huis moet een plek zijn waar je lekker tot rust kunt komen. In de woonkamer van deze woning is het gezellig en knus, maar voor de ware ontspanning moet je toch in de badkamer zijn. Als je last hebt van stress dan vallen toch al je zorgen van je af als je in een ontspannen entourage als deze binnenloopt?

Het complete plaatje

We sluiten af met het complete plaatje van de badkamer. Een hele leuke moderne sfeer met aardse elementen krijg je dan te zien. En de vierkante vormen die hier zijn gebruikt maken het geheel nog aantrekkelijker. Wij zijn fan van dit huis, geldt dat ook voor jou?

Voor meer inspiratie op het gebied van appartementen verwijzen we je graag naar deze woning.

Hoe zou jij dit appartement hebben ingericht? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!