Voor en Na: 5 slaapkamers fantastisch getransformeerd | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: 5 slaapkamers fantastisch getransformeerd

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane hotels van homify Mediterraan
Loading admin actions …

De slaapkamer is zo’n ruimte in je huis die vaak niet de hoogste prioriteit heeft op het gebied van sfeer en stijl. En eigenlijk is dat erg jammer, want dit zou juist een plek moeten zijn die een persoonlijke afspiegeling is van jou en eventueel van je partner. 

Als je samen of alleen met je slaapkamer aan de slag wilt, dan moet je dit overzicht van diverse professionals even grondig bekijken. Wie weet zie je wel je huidige en toekomstige slaapkamer voorbij komen. Veel plezier!!

Voor: de verouderde slaapkamer

Een sterk verouderde slaapkamer kun je hier zien. Zo’n slaapkamer bij oma thuis die één keer in het half jaar nog eens gebruikt wordt en die verder verworden is tot een bedompte rommel… En dat terwijl deze oude kamer juist zo veel mogelijkheden biedt! De oude radiator en de leuke ruitjes in het raam kunnen namelijk ontzettend sfeervol zijn.

Na: modern en klassiek

Door de oude elementen in de ruimte was het mogelijk om voor een zeer aangename combinatie van modern en klassiek te kiezen. Een fris bed, simpele nachtkastjes van de Zweedse meubelgigant en een paar leuke lampen daarop en een likje verf hebben wonderen gedaan. Mooi werk van de Poolse home stagers van Better Home.

Voor: saaie inrichting

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

Hier zien we in feite het type slaapkamer dat je veel te vaak tegenkomt: een mooie ruimte, maar ontzettend saai en kleurloos ingericht. En dat terwijl werkelijk waar alles aanwezig is om hier een fantastische ruimte van te maken! Vergeet dit beeld dan ook maar snel en verwonder je over de nieuwe situatie.

Na: ontzettend sfeervol

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

Wat is het hier ontzettend sfeervol geworden! Je ziet nu dat je met verf en wat nieuwe meubels en accessoires echt het verschil kunt maken. Met deze slaapkamer wil je toch eigenlijk alleen nog maar knus met z’n tweeën in bed liggen?

Voor: keuken of slaapkamer?

modern  door OUA 오유에이, Modern
OUA 오유에이

마이크로하우스 리모델링

OUA 오유에이

Het kan haast niet anders, dan dat we hier met een studentenkamer te maken hebben. Handig zo’n wastafel in de slaapkamer, maar met een koelkast begint het toch iets te veel op een aanrecht te lijken. Ook dat kan natuurlijk weer anders!

Na: hippe studentenkamer

마이크로하우스 리모델링 Moderne keukens van OUA 오유에이 Modern
OUA 오유에이

마이크로하우스 리모델링

OUA 오유에이

Dit is een hippe studentenkamer zoals we hem bij homify graag zien. Lekker fris en opbeurend, voorzien van een bureau en de koelkast is gebleven. De overbodige wasbak is verdwenen en daarmee is het gevoel van een slaapkamer weer echt teruggekeerd.

Voor: een rommeltje

We zien hier de slaapkamer van de sloddervos met ruimtegebrek: het zal ons helemaal niet verbazen dat het bed doorgaans ook helemaal onder de kleding ligt… En dat is zo ontzettend zonde van zo’n schitterend bed. Zal het bed de opknapbeurt overleven of niet?

Na: eclectisch hoogtepunt

Virginia Water Apartment - Surrey Moderne slaapkamers van Bhavin Taylor Design Modern
Bhavin Taylor Design

Virginia Water Apartment – Surrey

Bhavin Taylor Design

Met de juiste specialist verandert je slaapkamer in een juweeltje! Kijk maar naar dit prachtige plaatje. Het oude bed is het uitgangspunt geworden van een hele moderne en artistieke kamer. En die eclectische combinatie doet het opvallend goed als je zo kijkt. Zeer geslaagd dus!

Voor: een prachtig uitzicht

Een prachtig uitzicht in je slaapkamer over de grote stad. Een woondroom die uitkomt, zou je denken. Maar als deze ruimte dan de entourage vormt waarin je bed staat dan is het gelijk niet zo leuk meer. Even flink de bezem er door dus.

Na: vintage randje

Gloucester Road Penthouse Moderne slaapkamers van Bhavin Taylor Design Modern
Bhavin Taylor Design

Gloucester Road Penthouse

Bhavin Taylor Design

Met een vintage randje en een gezellige aankleding ziet het er weer fantastisch uit en kun je weer volop van het prachtige uitzicht genieten. Alleen de gordijnen daar zullen de meningen ongetwijfeld verdeeld over zijn. Als je echter naar buiten kijkt dan maakt dat eigenlijk helemaal niets meer uit.

Zit jouw ideale slaapkamer er al tussen? Als je nog even verder wilt kijken, dan kun je ook hier terecht.

Welke kamer vind jij het mooist? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!