Het perfecte appartement van 72m2 | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het perfecte appartement van 72m2

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van studio ferlazzo natoli Minimalistisch
Loading admin actions …

Het zoeken naar de ideale inspiratiebron voor je eigen inrichting valt niet altijd mee. Over smaak valt niet te twisten en wij kunnen al helemaal niet aan onze kijkers één stijl opdringen. Gelukkig vind je voor ieder wat wils op homify! Sommige projecten springen er echter uit en mogen de titel ideale inspiratiebron krijgen. Dit appartement, dat door de architecten van Studio Ferlazzo Natoli onder handen is genomen, is zo’n geval. Laat je lekker inspireren door het mooie werk van deze professionals uit de bruisende Italiaanse stad Milaan. En na afloop horen we dan ook graag jouw mening!

Kijkje in de keuken

Het appartement heeft een grondoppervlakte van 70 vierkante meter. Op het gebied van ruimte en indeling moet je dan bepaalde keuzes maken. We sluiten straks af met een plattegrond, zodat je nog even een goed beeld kunt vormen van het huis, maar we beginnen met een kijkje in de keuken. Er is bewust voor gekozen om er een gesloten keuken van te maken. Dat is een nadeel als je het contact tussen de gastheer/vrouw en de gasten in ogenschouw neemt, maar het laat aan de andere kant ook heel veel ruimte over in de woonkamer zelf. En met een deur kun je de ruimte afsluiten waardoor je de heerlijke geuren uit de keuken niet nog de hele avond in de rest van het huis hoeft te ruiken.

Leuke schuifdeuren

Je zag in de keuken al de leuke glazen schuifdeur die de ruimte af kan sluiten. In dit huis kom je zo’n deur vaker tegen. Een schuifdeur heeft als voordeel dat die minder ruimte in beslag neemt als een traditionele deur en bovendien wordt het licht goed doorgelaten op deze manier. Een leuk gematteerd motief zorgt wel dat de ruimtes echt goed van elkaar gescheiden kunnen worden.

Eetkamer en woonkamer

De eetkamer en de woonkamer zijn op zeer fraaie wijze met elkaar gecombineerd. Over de eetkamer vertellen we je zo graag meer, we leggen de focus even kort op het inspirerende woongedeelte. Eigenlijk is het een warme variant van het minimalisme. De kleurstelling zorgt namelijk voor leuke contrasten die het heel gezellig maken en toch blijft een bepaalde zakelijkheid heersen. Een heerlijke balans om te zien!

Natuurlijk randje

De eethoek heeft een fraai natuurlijk randje gekregen en dat mag gerust rustiek genoemd worden. Een goed idee is het geweest om een fruitschaal neer te zetten met fruit in diverse kleuren. Het brengt wat kleur in de verder vrij sobere ruimte. In combinatie met de planten lijkt het op die manier haast een stilleven!

Heerlijke badkamer

In huizen als deze kun je als kijker je al gaan verheugen op de badkamer. Wat ons betreft stelt die dan ook zeker niet teleur. Een heerlijke aardse variant van de moderne stijl is hier terug te vinden. Een ruime wastafel met een grote spiegel is ideaal voor de persoonlijke verzorging en in de ruime douche kun je heerlijk onder de stortregen plaatsnemen. Lekker je dag beginnen of juist na een stressvolle werkweek alle zorgen heerlijk van je afspoelen.

Plattegrond

We hadden je als afsluiter een plattegrond van het appartement beloofd. Met twee slaapkamers, een inloopkast, een badkamer met toilet en een apart toilet met bidet, mag dit zeker een zeer complete woning genoemd worden. En daarnaast leren we dat er ook nog twee balkons zijn! Die hebben vast ook zo’n mooie inrichting gekregen als de rest van de woning. We hopen dan ook dat dit voor jou met recht een inspiratiebron mag zijn.

Wil jij je verlekkeren aan nog zo’n mooi appartement? We laten je dan ook met veel plezier dit mooie huis zien.

Aan het begin vroegen al of jij na afloop je mening zou willen geven. Laat die hieronder gerust achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!