12 voorbeelden van de allermooiste tuinverlichting! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

12 voorbeelden van de allermooiste tuinverlichting!

Stoa. Stoa.
Jeplights in de tuin. van Jeplights Mediterraan
Loading admin actions …

Het creëren van een porch met een fijne ambiance is kinderlijk eenvoudig. Je moet echter wel over de juiste designproducten beschikken om de zaak mooi te kunnen realiseren. Vandaag gaan we een aantal mooi voorbeelden van porch verlichting bij je onder de aandacht brengen, omdat een enthousiasmerende inspiratiebron nooit weg is. Het aanbod dat we vandaag aan je laten zien is gevarieerd en sprankelend van stijl. Je weet niet wat je ziet als je de voorbeelden van porch verlichting doorneemt. Er is zoveel keuze qua porch verlichting dat het je soms begint te duizelen. Dan is het wel fijn om een handige leidraad te hebben. De voorbeelden hieronder kun je beschouwen als leidraad maar het komt natuurlijk altijd op je eigen creativiteit aan hoe je eigen ontwerp wordt. Voor extra hulp bij deze zaken is het soms leuk om met een expert de dialoog aan te gaan, deze heeft door zijn of haar vakkennis een helder idee van de mogelijkheden. Zo ga je telkens goed van start. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel met ons mee naar de porch verlichting.

1. Sfeervol

We kennen de voorbeelden van de mensen die in de winter hun huis met veel lichtjes versieren. Vooral rond kerst speelt deze traditie een rol. Natuurlijk omdat kerst het lichtfeest is en lichtjes in de donkere maanden zo mooi zijn. We zien hier een voorbeeld van hoe je je porch zou kunnen verlichten; dat kan in de kerstperiode maar natuurlijk ook permanent, want een mooie porch verlichting is altijd leuk om te zien.

2. Subtiel

modern  door Essenze di Luce, Modern
Essenze di Luce

Menhir di Luce

Essenze di Luce

Hoe subtiel wil je het hebben. Vaak hebben we een doodnormaal lampje aan de porch hangen die voor het nodige licht zorgt. In vele gevallen is dat afdoende en schept het de juiste sfeer. Een porch is op zich al erg mooi en een ideale plek om te recreëren. Maar soms wil je net even wat meer, net even een extra toevoeging aan je porch. Die toevoeging krijg je gegarandeerd als je deze bijzondere steenlamp tegen je porch aan zet. We zien hem hier in de avond en hij straalt zijn mysterieuze licht de duisternis in. Een schitterende, conceptueel interessante toevoeging aan je porch. Dit is porch verlichting met een twist.

3. Terracotta

Terracotta is al eeuwen geliefd om de eenvoud en de warme uitstraling. Het is een geschikte toevoeging aan je porch. Je kunt bij deze lichten kiezen tussen kaarsen of elektrisch licht. De porch verlichting die we normaal zien straalt vaak weinig creativiteit uit, deze lichten daarentegen zorgen voor de juiste ambiance daardoor je als bewoner optimaal kunt genieten van de sfeer op je porch. Dit is moderne porch verlichting met een traditionele look.

4. Modern

Je kunt porch verlichting aan de buitenkant van de dikwijls houten structuur van de porch hangen, maar je kunt er ook voor kiezen om in de porch op een tafel sfeervolle lichten neer te zetten. Dat is de zogenaamde sfeerverlichting voor de je porch. Een goede sfeer rond je porch is al even belangrijk als de inrichting van bijvoorbeeld het zitgedeelte. Deze moderne lichtbron met kaars geeft een geheel nieuwe wending aan het idee van de porch verlichting. Oud en nieuw design lijken hier samen te vloeien.

5. Kleurenpracht

Zeker als de feestdagen weer voor de deur staan is het natuurlijk zaak om je tuin of porch een goede kleurenboost te geven. Deze kleurrijke letlampjes zorgen voor een feestelijke sfeer. Dit is porch verlichting anno 2015. Natuurlijk zien we de lampjes nu gesitueerd in een boom, maar bomen en porches gaan heel goed samen en op je porch kun je deze verlichting ook erg mooi plaatsen. We hoeven alleen maar te denken aan de talloze voorbeelden uit de VS waarin porches schitterend versiert zijn met porch verlichting en je weet direct wat we bedoelen.

6. Mysterieus

Om een mysterieuze oosterse sfeer te creëren heb je natuurlijk de juiste porch verlichting nodig. Deze porch verlichting zorgt precies voor een die sfeer. Deze lichtbron zorgt voor een ontspannend blauw licht. Een heerlijke bron van visuele rust. Precies wat je nodige hebt als je wilt bijkomen in het schijnsel van je porch verlichting. Hang hem op, steek de kaarsen er bij aan en reis in gedachten naar India. 

7. Modern

modern  door homify, Modern

Voor een moderne look op je porch kies je natuurlijk voor een moderne verlichting. Deze porch verlichting maakt het makkelijk om deze ambiance te creëren. Het is een handige lichtbron met een subtiel schakelsysteem. Tegen de achtergrond van de heg komt deze strakke porch verlichting mooi naar voren. Het licht is niet op een hinderlijke wijze aanwezig, maar brengt de moderne setting van de moderne porch naar voren.

8. Meer mystiek

Voor een ultieme beleving van de porch kun je kiezen voor de oosterse afwerking. Dit geldt zowel voor de porch als voor de verlichting die je daarop kunt plaatsen. In dit voorbeeld zien we een inspirationele methode om de porch in een Indiase stijl uit te kunnen voren. Voor de liefhebbers van de cultuur van India en omstreken is een porch design en verlichting als deze een absolute must have. Maar als je behoort tot de groep mensen die dit voorbeeld to much vinden, dan kun je er voor kiezen om delen van die voorbeeld te gebruiken in je eigen ontwerp!

9. Delicaat

modern  door The Lighting Store, Modern
The Lighting Store

Garden lighting

The Lighting Store

Sfeerlichtingen zijne en veel toegepaste porch verlichting. Op de afbeelding zien we een delicate vorm waarbinnen het licht brand. Licht en design gaan hier een mooie interactie aan. Deze porch verlichting zorgt voor een aangenaam schijnsel op de porch. Vooral op de zomeravonden is deze sfeerverlichting een must have. In combinatie met de aardewerken potten en decoraties zorgt de modern vormgeven porch verlichting voor een moderne sfeer. Tips voor een lichte en transparante woonsfeer lees je hier.

10. Ambiance

Als we aan het woord ambiance denken dan zien we een sfeervolle porch verlichting voor ons. Op dit voorbeeld is dit idee op grootse wijze vormgeven, waarbij geen millimeter oppervlakte van gevel onbenut is gebleven. De trap leidt ons langs de gevel die helder paars verlicht is en zo een sensuele uitstraling heeft. Dit is verlichting voor je gevel, je tuin maar zeker voor je moderne porch. Het is über eigentijdse kleur.

11. Decoratief

the Volcano lantern van Aleksandra Mysiorska Minimalistisch
Aleksandra Mysiorska

the Volcano lantern

Aleksandra Mysiorska

Deze porch verlichting brengt een mooie conceptuele sfeer op de porch. Ze houden het midden tussen een sculptuur en een lichtbron, waarbij ze het beste van beide werelden in zich verenigingen. Het licht schijnt door de gaten en werpt een intrigerend schijnsel op de gevel van je woning en de planken van je porch. Zo creëer je de magie waar we zo van houden! Het materiaal heeft een ingetogen, minimalistische look, dit laatste contrasteert heel mooi met de warme gloed die uit de bollen lijkt te stromen. Deze experts kunnen je droominterieur realiseren.

12. Organisch

JEP.1409.B van Jeplights Mediterraan
Jeplights

JEP.1409.B

Jeplights

Deze porch verlichting heeft een organische, kunstzinnige vormgeving en zorgt voor een porch verlichting met een conceptuele twist. Deze verlichting is eenvoudig aan te brengen en zet je porch direct op een hoger plan. Of het nu zomer is of winter: deze artistieke porch verlichting zorgt voor een intieme en gezellige sfeer. Als je meer mooie ideeën wilt lezen over de verlichting voor je porch of tuin kijk dan hier.

Wat vind je van deze verlichting? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!