Vrolijke Wintercadeaus | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Vrolijke Wintercadeaus

Stoa. Stoa.
van La case de cousin paul
Loading admin actions …

Mensen houden ervan om elkaar op speciale gelegenheden leuke cadeautjes te geven. Soms is het lastig om de juiste cadeaus te vinden voor de juiste gelegenheid. Daarom gaan we je in dit artikel een aantal leuke cadeaus laten zien die voor bijna alle leeftijden geschikt zijn. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Speelgoedbeest

Als de kinderen nog erg klein zijn geven we ze vaak leuk speelgoed, want het leren spelen stimuleert hun motoriek. Maar ook kleding is een veel gezien cadeau. Deze creatie is van Bella Cicci en combineert een magische uitstraling met een ecologisch verantwoorde stof. En daarnaast zien ze er natuurlijk erg leuk uit! Dit speelgoedbeest draagt de naam Loula, is erg fantasievol en heeft een kinderlijke poëtische vormgeving. Het beestje maakt ouders en kinderen helemaal vrolijk en blij! Je kind moet wel ouder zijn dan drie jaar om veilig met het speelgoeddier te kunnen spelen.

De Wereld van Loula

Als je van Loula leuk vindt, dan val je ook als een blok voor Seraphin en Séaphine. Deze vossen zijn stiekem warmtekruiken, die het bed van je kind verwarmen. Daarnaast staan ze gewoon erg leuk als decoratie in de kinderkamer. Het zijn authentieke werken, want zijn met de handgemaakt! Het bedrijf achter deze mooie vossen, Crabappels The Cat, maakt ook flessen in de vorm van een kat of een uil. Verder maken ze kussens waarop de  dieren ook te zien zijn. Laat je gewoon meevoeren in de magische wereld van Loula. Slaap lekker!

Industrieel Bureau

Als kinderen groter zijn, dan blijven ze leergierig. Daarom zullen ze zeker blij zijn om dit prachtige bureau cadeau te krijgen. Daarnaast kan het natuurlijk een goed cadeau idee voor jezelf zijn. Ontwerpstudio Handhand Industries wist dit prachtige bureau te creëren en daarmee in te spelen op rage die ontstaan rondom designmeubels. Het metalen frame, dat een belangrijk stijlelement is van industriële designmeubels, is prominent aanwezig. Aan dat bureau voelt iedereen middelbare scholier zich thuis!

'Volwassen' Kamer

Als de kinderen ouder worden is ook hun slaapkamer een leuke plek om met vrienden te hangen en te discussiëren, natuurlijk buiten het zicht van de ouders. De slaapkamer is vaak de plek om een traditionele slaapbank neer te zetten, waar je heerlijk op kunt zitten terwijl je een film kijkt. De vrolijke kussens en vaandels geven de kamer een leuk design uiterlijk en tevens een volwassen look. Natuurlijk is het dan nog steeds een adolescentenkamer, maar zo oogt hij dan niet meer. Welke jongvolwassene voelt zich hier niet thuis?

Geurkaarsten en Welriekende Stokjes

PRECIEUSE PROVENCE SCENTED CANDLE 9.17fl.oz. van COLLINES DE PROVENCE Mediterraan
COLLINES DE PROVENCE

PRECIEUSE PROVENCE SCENTED CANDLE 9.17fl.oz.

COLLINES DE PROVENCE

Ontwerpstudio Collines de Provence biedt een scala van kaarsen en luchtverfrissers, die je huis een fijne,  lichte sfeer geven, en je mee nemen naar het Franse platteland. In de donkere dagen zoeken we het licht en houden we van zomerse geursensaties: deze kaarsen bieden jou dat! Naast het licht en de heerlijk geur die ze verspreiden, zien ze er ook nog eens geweldig leuk uit. Let even op dat delicate flesje met de geurstokjes, die geur brengt je in de zevende hemel! Je ziet dat deze accessoires prachtig staan tegen de achtergrond van het barokke behang.

Feest!

Een ander aantrekkelijk geschenk is de veelkleurige slinger, die ieder interieur omtovert tot een ruimte waarin je het leven kunt vieren! De slinger geeft prachtig licht en is computer gestuurd, waardoor hij voorgeprogrammeerd kan worden. Zo heb jij altijd de controle over de ambiance in je woonkamer. Het is leuk om deze feestslinger tijdens feestelijke dagen in het jaar op te hangen en de show te stelen. Hij staat erg mooi bij de egale monochrome muur en de strakke grijze kast eronder. De zwart-wit foto aan de muur steekt mooi af bij de kleuren van de slinger.

Salontafel

Tot slot willen we je graag deze moderne, kleurrijke salontafel laten zien. Hij is ontworpen door mevrouw Clynk en is prachtig in metaal uitgevoerd. De opdruk is Frans en matched perfect met de vaasje die er bovenop staan. Dit soort tafeltjes zijn eigenlijk altijd een hit als het gaat om cadeaus, want iedereen houdt ervan om even zijn kopje thee naast zich neer te zetten, en een bloemetjesmotief misstaat de meeste interieurs ook niet. Door de handige uitschuifconstructie is het eenvoudig om hem neer te zetten. Daarnaast zorgt deze constructie voor een bijzondere stabiliteit en draagkracht. Het ontwerp past erg goed bij sprekende kleuren, zoals het mosterd gele van de bank, maar het is wel mooi als je er een neutrale vloer onder hebt, zodat al die kleurenpracht en decoratiewoede geneutraliseerd wordt. 

Tot zover de leuke wintercadeaus! Hopelijk heb je ideeën op gedaan! Veel succes met het zoeken naar dat top cadeau!

Lees ook het artikel over mooi Frans design!  

Zoek je bijzondere foto's voor je interieur? Lees dan dit artikel over mooie en nostalgische foto's.

Heb jij al een leuk cadeau gevonden? Vertel erover op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!