Organisch Ontwerp | 100% Made in France | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Organisch Ontwerp | 100% Made in France

Stoa. Stoa.
van CAROLINE WAGENAAR
Loading admin actions …

In dit artikel gaan we een kleine tour maken lang diverse objecten die een natuurlijke sfeer oproepen. Denk aan de frisse lucht van de bossen en de velden, de fijne vormen van de bomen en het groen. De natuur heeft veel helende krachten voor ons en vandaag gaan wij daar kennis mee maken via prachtige organische design producten. De Franse ontwerpers hebben met deze objecten blijkgegeven van hun vrijmoedigheid en originaliteit als het op ontwerpen aankomt. Het is de natuur geweest die hen bij het ontwerpen beïnvloed heeft, en hen blijft inspireren. Laten we snel gaan kijken naar de bijzondere ontwerpen – 100% Made in France.

Cycle

De keramiek specialist Sandrine Ramona Nerrou heeft een grote passie voor het ontwerpen van unieke stukken aardewerk, aardewerk of porselein. Op de foto zie haar top werk “Cycle” een uniek beeldhouwwerk met een interessante symboliek. Cycle wordt gedefinieerd als de spiraal van het leven. Zo staat het werk uit verschillende bloemen uit de diverse perioden uit het jaar. Van wit naar bruin neemt het werk ons mee door het leven van de bloemen en de cyclus van het jaar. De beweging in het werk trekt onze aandacht naar het centrum en het is moeilijk om je als kijker daaraan te onttrekken. Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn, omdat het werk een universele symboliek heeft. Het is een kleurrijk werk voor kleurrijke mensen.

Opkomende Bloemen

Deze prachtige stalen bloempot is gemaakt door Caroline Wagenaar en is versierd met mooie plantscheuten, die natuurlijk een voorbode zijn van de lente en de geweldige bloeiende bloemen in de wei. De minimalistische vormgeving maakt deze pot super eigentijds en maakt hem passend voor elk modern en strak interieur. Krijg je al zin in de lente als je deze prachtige pot ziet?

Bonzai

The Fairy tree with porcelain petals van bbceramic Eclectisch
bbceramic

The Fairy tree with porcelain petals

bbceramic

Barbara Billoud is een getalenteerde kunstenaar met een hart voor de oude Japanse Raku techniek. Haar magische boom spreekt natuurlijk boekdelen en heeft die prachtige rustgevende bonsai vormgeving. De oude cultuur uit Japan wordt steeds populairder in het westen en heeft de volle aandacht van vooraanstaande designontwerpers. Deze prachtige boom is niet van echt te onderscheiden en geeft een wonderschone zensfeer in je interieur. Het mooiste van alles is dat je niet hoeft te snoeien. Billoud geeft met deze boom blijk van een poëtische visie op de plantenwereld.

Vissen

van VERGLASS Eclectisch

Professioneel glaswerk kun je gerust overlaten aan Julie Johnson en Eric Lemarie. Hun glas creaties zijn ongebruikelijk en tonen ons de expertise van deze glasblazers. De doorzichtige visachtige decoraties ogen erg speels en brengen veel plezier in je huis. Ook kinderen blijken deze decoraties erg leuk te vinden. In de keuken staat dit werk het allerleukst!

Natuurlijk en Ecologisch

van homify

Cicia Hartmann heeft het kunstenaarshart op de juiste plek zitten. Haar werk kenmerkt zich door een visuele, artistieke recycling. Ze werk altijd met materiaal dat voor handen is en vertrekt dus uit een ecologische verantwoorde esthetiek. Haar werken richten zich op het recyclen van bestaande objecten, zoals plastic doppen, waaruit fantastische artistieke resultaten geboren worden. Het werk heeft prachtige en vrolijke kleuren, die ons humeur positief beïnvloeden en ons dagelijks laten glimlachen. Misschien is de 100% recyclebaarheid van het werk wel het mooiste aspect van het werk. In een tijd waarin het minimalisme en de industriële stijl erg populair zijn, is dit werk een welkome variatie op deze basic vormgeving. Voor een bijzonder kleurig interieur is dit werk uitermate geschikt. In het design van vandaag, zien we vaak de weerspiegeling van de toekomstige trends. We zijn erg benieuwd hoe de kleurrijke trends in de wereld van het design zich gaat ontwikkelen. Hoe die ontwikkeling ook gaat verlopen: wij houden je natuurlijk op de hoogte!

Tot zover de natuurlijke werken vol van frisheid en vitaliteit. Veel inspiratie en plezier gewenst!

Zoek je leuke kunst voor je kind? In dit artikel vind je fleurige kinderkunst voor de kinderkamer.

In het artikel over nieuw design vind je leuke interieurtrends voor 2015

Hoe ecologisch is jouw interieur? Deel je ideeen en verhalen bij de berichten hieronder.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!