10 tips voor verlichting in de badkamer! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 tips voor verlichting in de badkamer!

Stoa. Stoa.
Bridge House Moderne badkamers van 123DV Moderne Villa's Modern
Loading admin actions …

En badkamer is een van de mooiste plekken in ons huis. We komen er graag om te genieten van de weldadige rust en het heilzame water. Veel van de sfeer in de badkamer is toe te schrijven aan de implementatie van een geslaagd lichtplan voor de badkamer plafondverlichting. Met de juiste ideeën is het mogelijk om een professioneel ogende badkamer te creëren waar je in veel opzichten van kunt genieten. Dit laatste vinden we nog niet in alle badkamers terug. Soms is het lastig om de juiste keuze te maken; er is immers zo veel keuze. Vandaag gaan we je een handje helpen op het terrein van de badkamer plafondverlichting in de badkamer. badkamer plafondverlichting is een van de mooiste manieren om een juiste ambiance te creëren, daarom willen we je graag inspireren met goede ideeën voor badkamer plafondverlichting. Kijk met ons mee naar de leukste trends van dit moment op het gebied van de badkamer plafondverlichting en doe de nodige inspiratie op!

1. Hanglampen

Ze zijn even weggeweest uit onze interieur maar gelukkig weer helemaal terug: we hebben het natuurlijk over de hanglampen voor de badkamer plafondverlichting. In deze heldere kamer kom je in de avond en ochtend helemaal tot rust. De ramen hebben die moderne kozijnen met hun zwarte look. De badkamer plafondverlichting past er door de zwarte elektriciteitssnoeren prefect bij. In deze voorbeelden zie je hoe ook de vorm van de badkamer plafondverlichting bij kan dragen aan een moderne sfeer. 

2. Ruw

Deze badkamer heeft wat je noemt een doorleefde look: de ruwe bakstenen en de houten vloer geven deze kamer een mooie feel. Natuurlijk mag de juiste badkamer plafondverlichting niet ontbreken. Om een goede ambiance te creëren is er in deze badkamer gebruik gemaakt van subtiele spotjes voor de badkamer plafondverlichting. Tegenwoordig is de industriële look erg populair en dat is niet zonder reden. De stijl hangt in hoge mate samen met een nostalgische retro blik, die we in vele andere facetten van het interieurdesign ook tegen komen. Al dan niet worden deze ´oude´ designvormen met nieuwe gecombineerd. We zien het in deze badkamer ook gebeuren. De spotjes garanderen een relaxte sfeer tegenover een basic look die oud en ruw oogt. Zo ontstaat er een hybride stijl die vervolgens weer nieuwe inspiratie oproept. 

3. Helder

In deze badkamer gooien we het over een geheel andere boeg voor wat betreft de badkamer plafondverlichting. Er zijn wel spotjes gebruikt voor badkamer plafondverlichting, maar deze zijn in tegentstelling tot het vorige voorbeeld niet geheel in het plafond verwerkt. Ze krijg je een geheel andere sfeer en look voor je badkamer plafondverlichting. In deze vrolijke badkamer zien we verschillende kleurrijke motieven en natuurlijke materialen. Door verscheidenheid in de badkamer aan te brengen krijgt deze een vitale uitstraling, precies hetgeen we nodige hebben na de grijsheid van alledag op kantoor. De juiste badkamer plafondverlichting brengt de mooie kleuren naar voren.

4. Mediterraans

Veel mensen gaan in de zomer lekker aan het strand liggen in de mediterraanse landen. En waarom ook niet? Onze zuiderburen zijn dichtbij en er is veel te beleven op het gebied van kunst en cultuur. In deze badkamer is er gekozen voor een badkamer plafondverlichting die perfect aansluit bij het mediterraanse thema, dat we concreet uitgewerkt zien in de ruwe muur naast de badkuip. Deze geïntegreerde badkamer plafondverlichting past precies bij de lamp voor de spiegel.

5. Modern

Industriële badkamers van OIKOI Industrieel

Deze badkamer heeft wat je noemt een moderne look die de liefhebber van design bij blijft. De badkamer plafondverlichting oogt chique en hoogwaardig. Echt een mooi design voor een goede sfeer. De strakke badkamer is wars van opsmuk, alleen de essentie telt hier. De badkamer plafondverlichting brengt de minimalistische ontwerptrant helder voor het voetlicht, zo ontstaat een geheel eigen ambiance waar je als bewoner dagelijks van kunt genieten.

6. Eclectisch

In deze badkamer is er gekozen voor een eclectisch, industriële ontwerptaal. Het is juist de eenvoudig vorm van de badkamer plafondverlichting die het hem doet. Het heldere licht schijnt door de ruimte en brengt de vele stalen en stenen elementen naar voren. Het is een bijzondere samenstelling en helemaal van deze tijd. In deze ruwe omgeving heeft de badkamer plafondverlichting een welhaast poëtische, zachte toevoeging.

7. Lekker abstract

Industriële badkamers van homify Industrieel

Voor de liefhebbers van de abstracte stijl vinden we deze bijzondere badkamer. De gele, witte, grijze en zwarte tegels vormen een mooie patroon op de wand. De kleuren worden door de badkamer plafondverlichting sterk naar voren getrokken. De spotjes zijn mooi in het plafond geïntegreerd en vormen de juiste setting voor het langdurige genieten in de vrij uurtjes. Dit is badkamer plafondverlichting met stijl. Lees ook over andere lichtmakers: bijzondere ramen!

8. Ruw

Bunker in Vuren (The Netherlands) Industriële badkamers van B-ILD Architects Industrieel
B-ILD Architects

Bunker in Vuren (The Netherlands)

B-ILD Architects

De ruwheid ten top vinden we hier. Deze badkamer is alleen bedoeld voor de allerstoersten onderons. De betonwanden doen ons geloven dat we ons in een bunker bevinden. Geheel in tune met de ambiance van de badkamer is de basic badkamer plafondverlichting uitgevoerd in een eenvoudige neon lichtbak. Precies wat je verwacht in een badkamer als deze. Kom hier niet aan met een sierlijke gevormde badkamer plafondverlichting, want hier moet het ruw zijn.

9. Easy

‘‘Groot resultaat met een bescheiden budget’’ Industriële badkamers van meesderwerk Industrieel
meesderwerk

‘‘Groot resultaat met een bescheiden budget’’

meesderwerk

Deze badkamer is door zijn kleurenpalet en indeling bijzonder easy going. Daarbij hoort een gedegen badkamer plafondverlichting concept. Dat vinden we hier in de vorm van een geïntegreerd spotje dat een delicaat licht in de ruimte verspreidt. Zo wordt de badkamer plafondverlichting een belangrijk onderdeel van de easy ambiance in de badkamer waarin jij kunt ontspannen na een dag hard werken. Lekker relaxen in de badkamer was nog nooit zo eenvoudig als met een badkamer plafondverlichting als deze. De juiste expert om je droombadkamer te realiseren vind je hier.

10. Helder

Naadloze badkamer Industriële badkamers van homify Industrieel
homify

Naadloze badkamer

homify

Een heldere badkamer is een weldaad voor de geest. Een subtiele badkamer plafondverlichting was in deze esthetische badkamer nodig om een maximaal effect te kunnen bereiken. Let op de wanden met de hemels zachte tint. Deze badkamer plafondverlichting brengt echt het mooiste in de ruimte naar voren. Bij het zien van deze badkamer droom je al helemaal weg. Meer mooie ideeën voor de badkamer plafondverlichting vind je hier!

Wat vind je van deze verlichting? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!