Top 5 van de week: een zwembad in de tuin en meer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: een zwembad in de tuin en meer

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Moderne tuinen van Deck-linéa Modern
Loading admin actions …

Goedemorgen, het is weer zondag; dus tijd voor een splinternieuwe top 5!

Waarschijnlijk heb je al heerlijk in de tuin of op je terras van het zonnetje kunnen genieten en ben je van plan om dit vandaag weer te doen. Tijdens het luieren wil je natuurlijk graag wat te lezen hebben, wij hebben het perfecte leesvoer voor je, let maar op…

Deze week gaan we naar buiten en bespreken zwembaden, voordeuren en tuinen. Dus waar wacht je nog op? Ontspan en geniet van je zondag!

1. Zwembad in de tuin

modern  door homify, Modern

In ons land is het lang niet altijd mooi weer. En om te zwemmen in de tuin is dat toch wel een voorwaarde. Op de dagen dat het wel mooi weer is, zijn er genoeg mensen die er toch wel naar verlangen; zo’n zwembad om even lekker in af te koelen. Daarom hebben we dit artikel voor je geschreven. Hierin laten we je een aantal zwembaden zien die in een kleine tuin passen en niet heel veel hoeven te kosten. 

Lees snel verder!

2. De waarde van je huis verhogen

Het opwaarderen van je huis hoeft niet altijd bakken met geld te kosten. Op de lange termijn kan een kleine investering bovendien grote positieve gevolgen hebben.

Het aanpakken van delen van je huis waarvan je weet dat een potentiële koper ze als obstakel kan zien, is een goed begin. Als je zowel tijd als geld kunt investeren in je huis, dan zijn er een aantal tips en tricks die we je mee kunnen geven. Op deze manier weten mogelijke kopers je pand te vinden en onthouden ze het bovendien; iets dat niet altijd vanzelfsprekend is wanneer je tijdens je huizenjacht een tig-tal huizen bezoekt. 

Wij geven je zeven tips van experts om je huis direct comfortabeler en beter verkoopbaar te maken!

3. Kleine ruimte wordt inspirerende tuin met zwembad

Een bescheiden ruimte achter je huis hoeft absoluut niet te betekenen dat je er niets leuks mee kunt doen. Een kleine en intieme tuin aanleggen is natuurlijk altijd mogelijk en een leuk terras past er dan nog wel bij. Maar wie nog meer risico durft te nemen, kiest er voor om een zwembad toe te voegen aan het geheel. En dat maakt het nog interessanter voor ons om te bekijken. 

De landschapsarchitecten van Team Adelfinger uit het Duitse Mainz hebben het ontwerp voor deze inspirerende tuin gemaakt. Geniet vooral van het prachtige eindresultaat.

4. Tuinen om verliefd op te worden

Het is lang geleden dat de tuin niet meer was dan een gazon omzoomd met borders waarin dezelfde bloemen stonden als in de tuin van de buren. De tuinen van nu weerspiegelen veel meer de trends en de individuele wensen van de eigenaren en krijgen net zo veel aandacht als het interieur in onze woningen. 

In dit Ideabook laten we je zeven moderne zien. Tuinen met strakke lijnen, passend bij de architectuur van het huis, een dakterras met een schitterend uitzicht en kleine oases midden in een stedelijke omgevingen.

5. Moderne entrees: de eerste indruk telt!

De entree van je huis heeft een representatieve functie en is bepalend voor de eerste indruk van de gasten en bezoekers van je huis. Precies daarom is het van belang voorzichtig om te springen met het ontwerp van het entreegebied van je huis. Zorg is geboden om ervoor te zorgen dat je woning vriendelijk, gastvrij en elegant oogt. Met een gezonde dosis goede smaak creëer je een entree dat precies dat uitstraalt. Wij zetten zeven moderne entrees voor je op een rij ter inspiratie, want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen karakter en stijl.

Lees het artikel en doe met ons inspiratie op voor jouw eigen entree!

Is een zwembad in de tuin ook iets voor jou? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!