Groots wonen op 33 vierkante meter! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Groots wonen op 33 vierkante meter!

Stoa. Stoa.
Moderne studeerkamer van 마르멜로디자인컴퍼니 Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een woning die beschikt over slechts 33 vierkante meter. Toch missen de bewoners niets aan woongenot, want de woning is zo ingericht dat er alles in aanwezig is wat je je maar wensen kan. We willen je graag even de highlights van deze woning laten zien, gewoon om je te inspireren. Kijk snel met ons mee naar het mooie minimalistische design en de slimme ontwerpen. 

Basic

We willen allemaal graag dat onze woning ruim oogt. Dan voelen we ons tenminste niet opgesloten, niet waar? In deze woning was het heel belangrijk dat het palet in orde was, want een donkere kleur zo de kamer klein hebben gemaakt, in optische zin. De wand heeft een lichte grijze kleur en de meubels zijn juist donker, dit contrast ziet er schitterend uit, de wand zorgt voor de ruimtelijkheid in de kamer. Qua inrichting is het allemaal zo efficient mogelijk gedaan, omdat het aantal vierkante meters nu niet bepaald overhield. Slim design is bijvoorbeeld de kast pal naast de bank. Zo bespaar je ruimte aan de linkerkant van de bank, hetgeen weer bewegingsruimte en ruimte voor een lamp oplevert. Samen met een interieurexpert ontwerp je snel de ideale kamer in je kleine woning. 

Grijs

Wit en grijs zijn tegenwoordig erg populair. Zou dat te maken hebben met de trend in de architectuur in de grote steden, waarbij de nieuwe woning kleiner geworden zijn in verband met de beperkte woonruimte in de stad? Wellicht, want wit en grijs zorgen voor een optisch meer ruimtelijke woning, in vergelijking tot bijvoorbeeld zwart scheelt dat enorm. We kijken vanuit deze positie in de ruimte naar de voordeur. Onze blik blijft even hangen bij de muur, deze heeft een strak design en is daarmee echt kind van zijn tijd! Als je ideeën kunt gebruiken voor de bouw van je huis raadpleeg dan eens een expert op dit gebied! 

Kleur

De woning is opzicht qua kleurenpalet behoorlijk beperkt, dit zorgt voor de felbegeerde minimalistische look. Toch mag een beetje fleurigheid niet ontbreken in je woning. Dit kunt je doen door bloemen in huis te zetten, of bamboo, dat past goed, maar je kunt ook de deur blauw verven! Deze kleur steekt mooi af bij de witte wand en de zwarte kozijnen. De plavuizen hebben een gelige kleur en dit wordt versterkt door het licht. Een vrolijke binnenkomer! 

Compacte keuken

In een kleine woning hoeven we geen grote keuken te verwachten, maar evenmin een volgepropt rommelig hokje. Nee, in deze woning wisten ze van wanten bij de aanleg van de keuken. Je hebt hier alle ruimte en alle faciliteiten binnen handbereik. Links zien we een ontbijttafel met een koffiemachine, want we kunnen niet zonder een bakje troost in de morgen. Tussen het aanrecht en deze tafel is een bar gemaakt. Dat zorgt voor net even wat meer sfeer. Ook hier is het pallet voornamelijk wit en grijs, maar het rood in de luxaflex valt niet te missen!

Rust

Een ingetogen design straalt ook een zekere rust uit. We genieten van de sfeer van deze thuiswerkkamer, of gewoon thuiskantoor. Een prima plek om thuis aan je artikelen, studie of werk te zitten. Deze ruimte is slim ingedeeld: de kasten aan de wand dragen de boeken, de zithoek bij het raam geeft je de mogelijkheid om je ideeën nog eens te overdenken. Natuurlijk is het centrale punt van de ruimte het mooie bureau. Echt een plek waar de sfeer gezellig is (vooral dat lampje), en waar je nog ouderwets fijn kunt werken.

Unieke badkamer

We zijn aangekomen bij de laatste kamer die we aandoen tijdens deze trip door het huis. Natuurlijk is dit een plek waar je in de avond lekker tot jezelf wilt komen. Aan de gezellige verlichting te zien moet dat echt geen probleem zijn. Het duo aan de wand maakt het mogelijk om lekker met z'n tweeën van deze kamer te genieten, jij en je partner. Vaak zie je dan ook twee wastafels, maar hier is er gekozen voor een plek waar je je haar kunt doen. Het is een kamer met een Aziatische look, vooral de tegels en de houten kastjes hebben die typische oosterse twist.

We hopen dat je enthousiast bent over deze voorbeelden en geïnspireerd! Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën! 

7 handige ideeën om je muur te versieren! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!