Een droomhuis in de bossen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een droomhuis in de bossen

Stoa. Stoa.
van ALEXANDER ZHIDKOV ARCHITECT
Loading admin actions …

Veel mensen houden van traditioneel en authentiek, zeker als het om architectuur gaat. Vandaag nemen we je mee naar een woning die de meeste mensen vast wel eens in hun dromen hebben gezien: een boswoning waarin je de volledige vrijheid hebt. Genieten en ontspannen staan hier voorop. Het mooie van deze woning is dat deze zo ecologisch verantwoord is, want de materialen waarvan dit boshuis gemaakt is, zijn allemaal duurzaam en hernieuwbaar. Om je te inspireren nemen we je mee voor een tour in en om deze prachtige woning Echt zo´n huis waar je stapelverliefd op wordt. Kijk met ons mee en doe de nodige inspiratie op!

Werk aan de winkel

We zien hier de woning van de zijkant, waarbij we tevens kunnen zien hoeveel werk het was om deze woning op te leveren. Nu zien we slechts het geraamte. Wat een gave look! De houten geveldelen, die we zojuist zagen, geven de woning een warme look, hier zien we de solide beton en staal structuur die de hele woning draagt. Omringd door de bomen en bosdieren voelt het gezin zich hier als in het paradijs. Een setting waarin je helemaal tot rust komt. Als je binnenkort je woning laat verbouwen raadpleeg dan eens een expert op dit gebied! Zo kom je tot unieke en smart ideeën die je kunt realiseren. 

Unieke woning

De uitstraling van deze woning is supermooi en past in deze natuurlijk setting. Het exterieur heeft een moderne look en oogt organisch. De woning is qua bouwmateriaal erg ecologisch, zo zijn er geen giftige stoffen gebruikt. Het zonlicht kan door de vele raampartijen eenvoudig het interieur van het huis bereiken. Binnen en buiten lopen dus in elkaar over. Je zou kunnen zeggen dat het huis en de woning een harmonieuze verbinding aangaan. We zijn erg dol op de bomen rond de woning en het mooie gras, typisch de setting voor een modern sprookje, over een jong gezin dat de woning van hun dromen vond. Samen met een expert ontwerp je snel een unieke woning die helemaal bij je past. 

De fundering

We maken een reis terug in de tijd, waarbij we steeds minder woning zien, maar wel steeds beter een goede indruk krijgen van de solide constructie de woning in feite is. Vanuit dit punt zien we ook de omliggende huizen, de buren zo je wilt, die mooi op een ruime afstand van de woning te vinden zijn. Je kunt dus gezellig bij elkaar op de koffie of een buurtfeest organiseren. De betonnen vloer is nu aan het uitharden, daarna kan de bouw verder gaan. Uiteindelijk zal hier dan de gave bosvilla komen te staan die we aan het begin zagen. 

Recreatie

De omgeving is supermooi en biedt veel mogelijkheden om te relaxen, zoals dit schitterende meertje. De bomen rond het water zorgen voor een unieke sfeer. Als het kwik tot grote hoogten rijst is het wel zo fijn om wat verkoeling te vinden. Het hele gezin kan hier in de zomer terecht. Varen met een bootje of relaxen aan de wal, alles kan. 

Uitzicht

Vanuit de woning beleef je een bijzondere verbinding met de omgeving, via de grote ramen staalt veel licht naar binnen en zie je de bomen van het bos. Het heeft gesneeuwd, zo zie je de sporen van de dieren door het bos lopen. Een geweldig plaatje voor bij een kerstdiner! Hang wat lampjes in de bomen buiten en je hebt een magische plek geschapen. Het mooie van deze ramen is dat je zo'n weidse blik op het landschap hebt. Binnen en buiten lopen hier echt door elkaar heen. Deze kamer is trouwens op het moment van de foto nog in aanbouw, maar is recentelijk volledige afgewerkt met de rest van het huis opgeleverd. Het genieten kan beginnen, want er is ruimte genoeg voor een hele familie. Wel zo gezellig! 

Met deze laatste blik vanuit het huis nemen we afscheid van dit bijzondere project. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën en woontrends. 

14 voordeuren gaan je inspireren, er zit zeker een idee tussen dat je gaaf vindt. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!