Ervoor & Erna: Make-Over van een Interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ervoor & Erna: Make-Over van een Interieur

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van Raumpraesenz-Homestaging Modern
Loading admin actions …

Mensen beslissen in een seconde of ze iets willen of niet. Dat is algemeen bekend. Bij het komen van een huis is het niet anders, daarbij is ook de eerste indruk doorslaggevend. Het is dus zeer belangrijk als je een huis wil verkopen, dat het interieur er mooi en verzorgd uit ziet, want een lelijk interieur schrikt mensen af. Volgens de statistieken staat een huis 50% minder lang in de verkoop als het er van binnen spik en span uitziet. Onze deskundige Margarita Naurath heeft een huis onder handen genomen en het helemaal gereed gemaakt voor een snelle verkoop. In dit artikel gaan we je laten zien hoe ze dat gedaan heeft. Kijk met ons mee.

Lege Ruimte

Deze kamer is zo te zien helemaal leeg en wacht op het nieuwe interieur, waardoor het weer een kamer wordt waar je in kunt leven. Het is een ruimte kamer, dus er kan veel nieuw meubilair in. Met deze lege kamer zul je het huis niet snel verkopen, omdat het er niet gezellig uitziet. Het is daarom belangrijk om de ruimte leuk aan te kleden, desnoods huur je nieuwe meubels voor een korte tijd, maar zorg dat de kamer er aantrekkenlijk en nieuw uit ziet.

Nieuwe Stijl

In deze kamer nieuwe stijl heeft onze expert de kamer een warme comfortabele sfeer gegeven door verschillende stoffen en zachte kleuren te combineren. Het neutrale meubilair is universeel en aantrekkelijk, zo maak je een goede kans om de potentiële kopers te verleiden. Je ziet dat het een wereld van verschil is!

Oude Keuken

De keuken van dit huis ziet er op deze afbeelding saai en onaantrekkelijk uit. Veel potentiële kopers zullen door deze kamer afgeschrikt worden. De gordijnen laten weinig licht toe en het donkere houten meubilair ziet er gedateerd uit. Daarnaast ontbreekt er ook een goede verlichting. Tijd voor een verandering.

Nieuwe Keuken

Het is een succesvolle make-over geworden, want de nieuwe keuken is welhaast onherkenbaar! De gordijnen en oude meubels zijn weggehaald. De kleine eethoek vangt veel licht en staat geweldig mooi in de ruimte. Het crèmekleurige tapijt heeft de lelijke linoleum vloeren vervangen en het daglicht, dat nu in de keuken stroomt, zorgt voor een aangename heldere sfeer.

Rommelhok

De slaapkamer was ook een zorgenkindje. Op deze afbeelding ziet deze ruimte eruit als een rommelhok. De stapel stoffige dozen en oude apparaten geven de ruimte een lelijke sfeer, en het ouderwetse behang geeft de kamer een gedateerd uiterlijk. Kortom: je kunt zo niets beginnen met deze ruimte.

Nieuw Slaapkamer

Na het herinrichting is de sfeer in de kamer totaal veranderd. Het oude behang en de gordijnen zijn weg en de rotzooi is opgeruimd. De nieuwe vloer en het nieuwe meubilair geven deze kamer een fris nieuw uiterlijk. Het zonlicht valt mooi de kamer binnen en dit maakt de kamer ruimtelijk en aantrekkelijk voor potentiële kopers.

Werkhok

Op deze foto zie je de erbarmelijke staat waarin deze werk- of studiekamer zich bevond. Het is donker, leeg en je kunt je niet voorstellen dat iemand hier lekker kan werken. De ruimte is in deze staat zeker geen toevoeging aan het huis. Gelukkig ging onze expert er mee aan de slag

Studiekamer

De studiekamer werd volledig getransformeerd. De oude houtenvloer ligt er nog wel in, want die was wel mooi, alleen nu ligt er een helder tapijt overheen om de kamer een mooi fris geheel te geven. Het glazen bureau en de eenvoudige stoel geven duidelijk aan waar het werkgedeelte is. Doordat er veel lichtbronnen in de ruimte zijn, krijgt deze een heldere fijne sfeer, waaraan het abstracte schilderij aan de muur een aanzienlijke bijdrage levert. Nu is deze kamer echt de moeite waard. Er is geen potentiële koper meer die dit huis aan zijn neus voorbij laat gaan.

Tot zover onze rondleiding door het getransformeerde huis. Hopelijk ben je geïnspireerd. Veel succes met het transformeren van je huis!

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen binnen de Japanse architectuur, lees dan dit artikel.

Franse abstracte kunst is  hot. Lees dit artikel over het werk van de kunstenaar Alain Péclard.

Heb jij nog tips om je huis aantrekkelijk te maken? Deel ze met een berichtje hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!