Uniek houten familiehuis met stijl

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Uniek houten familiehuis met stijl

Stoa. Stoa.
 Huizen door woodsun
Loading admin actions …

Je weet dat we je altijd de gaafste huizen laten zien bij homify, gewoon om je te inspireren. Vandaag hebben we er weer één voor je gevonden: een unieke houten familiehuis met stijl! Een minimalistische stijl om precies te zijn. We nemen je mee voor een wandeling door de woning, maar gaan je ook de mooie gevel en buitenruimte laten zien. Zo kunnen we je maximaal inspireren met gaaf design. Ben je nieuwsgierig naar het unieke ontwerp? Kijk dan snel met ons mee naar de voorbeelden! 

Familiehuis

 Huizen door woodsun

Deze woning is echt een familiehuis. In het bergachtige gebied biedt deze woonplaats de huiselijkheid die je als gezin wilt ervaren. Het subtiele pad leidt ons naar de voordeur. De gevel van de woning bestaat zichtbaar uit verschillende materialen: hout, steen en staal. Zo wordt een sfeer opgeroepen die erg modern is. Het balkon bij de slaapkamer biedt je de mogelijkheid om even lekker een frisse neus te halen in de ochtend. We zien verschillende raampartijen die binnen voor een fijne lichtval zorgen: de basis voor de rest van het interieur! Samen met een expert richt je snel en gemakkelijk je droomhuis in. 

Interieur

 Woonkamer door woodsun

Eenmaal binnen zien we hoe sterk binnen en buiten in elkaar overlopen: het lichte hout en plafond passen perfect bij de looks van de gevel. Binnen wordt met behulp van de donkere vloer een mooi contrast opgeroepen, dat een zeker evenwicht in het design brengt. Een mooi uitgebalanceerd interieur is het resultaat. Het gaat hier trouwens om een multifunctionele living, waarin een woon-/, eetkamer en keuken samengevoegd zijn. Er ontstaat zo een mooie eenheid in deze open ruimte. Raadpleeg een expert als je je droomhuis gaat bouwen!

Eetgedeelte

 Keuken door woodsun

Niets is zo gezellig als samen eten, daarom is het van het grootste belang dat je eetkamer een bijzondere look heeft en een goede sfeer. In deze open ruimte is er ook plek gemaakt voor het eetgedeelte, keuken en woonkamer sluiten er nauw op aan en dit zorgt voor een gezellige sfeer. Natuurlijk is een goede verlichting ook belangrijk, deze mag best een beetje apart zijn. Hierboven de eettafel zien we een subtiele hanglamp die een strakke, moderne look heeft. Deze lamp past precies bij het hout dat deze ruimte domineert. 

Openheid

 Woonkamer door woodsun

Niet alleen in de grote open woonruimte vinden we de transparantie, ook op andere plekken in het huis worden we verrast door een heerlijke lichtheid en ruimtelijkheid. We kunnen ons goed voorstellen dat het gezin erg fijn woont in dit open familiehuis. We kijken hier vanaf de trap naar de eerste verdieping (linksboven) en de leefruimte beneden. Een mooi detail is de houten balk tussen de twee muren. Ook de balken tegen het plafond maken sfeer. We komen lekker tot rust in deze mooie woning! 

Details

 Keuken door woodsun

In dit familiehuis is gekozen voor een basic look, lekker veel wit en blank hout. Het minimalistische karakter van deze woning is onmiskenbaar. Er is door de bewoners voor deze stijl gekozen omdat de woning niet supergroot is, dus een druk design zou het bescheiden aantal vierkante meters kleiner laten lijken. Veel wit, openheid en multifunctionele ruimten, maken het mogelijk om een woning groot aan te laten voelen. In de keuken is er echter voor een visueel prikkelende stijl gekozen. We zien wel weer de lichte balken en de witte wanden, maar de bruine fronten en de zwart-wit ruiten op de keukenwand hadden we nog niet eerder gezien. Dit alles onder het motto: 'verandering van spijs doet eten', ook in de wereld van design. 

Buitenruimte

 Huizen door woodsun

We zijn erg onder de indruk van de woning, juist vanwege de ingetogen stijl en sfeervolle design. Ook de buitenruimte, die we hier zien, is indrukwekkend. Het gaat hier om een bosrijk gebied met bergen en sfeervolle dorpen in de omgeving. We weten zeker dat deze woning voor een omwenteling gaat zorgen in dit gebied. Veel nieuwe woningen die gebouwd gaan worden zullen zeker geënt zijn op deze unieke familiewoning. Op deze plek kan de familie naar hartenlust genieten van de natuurlijke omgeving en de huiselijkheid van de woning. We besluiten de tour met deze laatste blik op de woning. Blijf ons volgen voor meer gave woonideeën! Neem de tofste voorbeelden over en laat je inspireren! 

Dit zijn 5 geweldige ideeën om je voortuin mooi in te richten!  

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!