Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Woonideeën van badkamer tot watertoren…

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan het einde van deze week hebben we kunnen concluderen dat jullie je deze week graag gestoken hebt in bijzondere woonideeën: of het nu gaat om badkamer interieurs of verbouwde watertorens, het bijzondere en het mooie was deze week populair! Bekijk hier de laatste stand van zaken als het om trendy woondesign gaat en blijf met deze top 5 op de hoogte van de nieuwste interieurs en exterieurs!

#5 Bijzondere Verbouwingen | Van Fabriek tot…

Wonen in een fabriek:  Exhibitieruimten door het architectenforum
het architectenforum

Wonen in een fabriek

het architectenforum

Ten eerste hier op plaats 5 een heel bijzondere verbouwing: een textielfabriek in Enschede dat na gedeeltelijke verwoesting door de vuurwerkramp is omgebouwd tot een school op de begane grond, en maisonnette woningen op de bovenverdiepingen. Ontdek de originele transformatie hier.

#4 Vijf tips voor een kleine badkamer

Maar ook op kleinere schaal was er veel interesse in buitengewone ideeën. In dit geval voor de badkamer. Met deze 5 tips kun je iedere kleine badkamer tot een prettige, royale ruimte omvormen. Grote verbouwingen niet nodig!

#3 Voor en Na: Een Loft in Wonderschoon Parijs

Op plaats 3 weer een indrukwekkende verbouwing: dit keer een kleine fabriek in Parijs dat nu een spectaculaire, industriële woning is geworden. Maak de transformatie hier mee!

#2 Dutch Design | Creatieve ideeën voor de douche

Voor plaats 2 gaan we weer terug naar de badkamer, en wel met speciale aandacht voor de douche: waar laten we die, hoe houden we het meeste ruimte over en vooral, hoe creëren we een stijlvol geheel waar we met plezier uren in doorbrengen? Hier ontdek je hoe!

#1 Dutch Design | Moderne Woonkamer Ideeën

Tenslotte, op plaats 1 van de afgelopen week, is er veel interesse getoond voor deze moderne woonkamer ideeën. Door een aantal verschillende moderne interieurs te laten zien willen we je aan het denken zetten over de manieren waarop jij jouw vrije tijd in de woonkamer kunt vormgeven. Actief? Ontspannen? Gezellig? Stijlvol? Doe er hier moderne ideeën voor op.

Blijf op de hoogte van de laatste trends en bekijk hier de top 5 van vorige week!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!