Top 5 van de week: 19 eenvoudige tuinideeën met een spectaculair resultaat! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: 19 eenvoudige tuinideeën met een spectaculair resultaat!

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
woning te Overijse Moderne huizen van hasa architecten bvba Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak allemaal door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel: 19 eenvoudige tuinideeën met een spectaculair resultaat! Misschien heb je al een mooie tuin of zelfs helemaal geen tuin; toch kan het zeker geen kwaad om dit artikel nog eens goed door te nemen, je steekt er zeker wat van op! 

Lees snel verder!

1. Eenvoudige tuinideeën

Wil je iets aan de tuin veranderen, maar heb je geen idee wat? In dit Ideabook vind je 19 ideeën die je kunnen helpen om een wereld van verschil te maken. De foto’s in dit Ideabook laten zien dat je in elke tuin, hoe klein of groot dan ook kunt pronken met bijzondere planten, een mooi ontwerp, een sfeervolle zithoek of een bijzonder waterelement.

De ideeën zijn eenvoudig maar het resultaat is spectaculair, kijk snel! 

2. Hele huis schoon in 3 uur

woning te Overijse Moderne huizen van hasa architecten bvba Modern
hasa architecten bvba

woning te Overijse

hasa architecten bvba

Het is de harde waarheid: het leven is geen Disney-film. Er zijn geen vriendelijke diertjes met een voorliefde voor het vegen van de vloer, er zijn geen geanimeerde meubels die je huis eens even een flinke poetsbeurt geven terwijl ze je trakteren op een fijne sing-a-long. Het echte leven is iets harder werken dan dat, je zult het toch echt allemaal zelf moeten doen. 

Nu we het toch over schoonmaakwerk hebben, hoe geweldig zou het zijn als je huis altijd geweldig schoon en stofvrij zou zijn? Jammer genoeg is het leven ook daarin bijzonder hard: er zal altijd viezigheid en stof zijn, het verzamelt zich nu eenmaal sneller dan ons lief is. 

Maar genoeg drama, gelukkig zijn er ook oplossingen.. en bij homify zitten we daar gelukkig niet om verlegen. We begrijpen dat je, wanneer je je werk verdeelt tussen werk, familie, vrienden en je eigen 'ik-tijd', je het liefst je tijd niet verdoet aan schoonmaakwerk. En precies daarom laten wij je nu zien hoe je in een minimale tijd een maximaal schoonmaakresultaat kunt bereiken.Laten we beginnen!

3. Badkamer en sterrenbeeld

Ben je toe aan een nieuwe badkamer maar heb je geen idee wat jouw stijl is en wat je moet kiezen? Je kan je natuurlijk van alles laten influisteren door een badkamerspecialist. 

Maar waarom zou je? Het staat al lang geschreven in de sterren. Daarom in dit Ideabook een overzicht met jouw ideale badkamer. Volgens je sterrenbeeld althans. 

Check snel of dit ook voor jou klopt! 

4. Klein huis inrichten

Het inrichten van een klein huis kan een hele opgave zijn. Het probleem is meestal niet dat we een tekort aan spullen hebben, maar dat we juist teveel in een kleine ruimte willen proppen. In een klein huis is het daarom belangrijk om zo slim mogelijk gebruik te maken van de ruimte die er is. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we dit Ideabook voor je geschreven. Hierin laten we vijf slimme manieren zien om een klein huis in te richten. 

Woon je klein? Lees dan snel verder en kijk of je onze tips ook in jouw huis kunt toepassen.

5. Geluid in huis reduceren

Prachtige moderne boerderij keuken Moderne keukens van Tieleman Keukens Modern
Tieleman Keukens

Prachtige moderne boerderij keuken

Tieleman Keukens

Ons huis is dé plek waar we na een drukke werkdag of uitputtende uren op school tot rust willen komen. Helaas kunnen er factoren zijn die deze rust bruut verstoren. Geluidsoverlast is er daar één van. De meeste van ons zijn daar uitermate gevoelig voor. Er is geluidsoverlast van buiten of de buren, waar we niet al te gek veel aan kunnen doen. Natuurlijk kun je als het echt uit de hand loopt eens bij je buren langsgaan, maar over het algemeen blijft het bij hopen dat de geluidsoverlast van buiten huis meevalt. Er is ook veel geluidsoverlast, al is overlast hier misschien een groot woord, dat van binnen in ons eigen huis komt. Wacht dat je bijvoorbeeld van piepende deuren? Of van keukenapparatuur dat ontzettend veel geluid maakt? Of het tikken van pumps op een houten vloer? 

Als we het zo een eens op een rijtje zetten, is er heel wat om je qua geluid aan te ergeren. En dat doen we dan ook massaal. Gelukkig zijn er best wel wat dingen die je kunt doen om de geluidsoverlast binnenshuis wat te beperken. En de meeste van deze dingen kosten helemaal niet zoveel moeite om uit te voeren. In dit Ideabook geven je 6 simpele tips om het geluid in huis te reduceren. 

Lees snel verder en pas de tips zo snel mogelijk toe. Dat scheelt je een hoop dagelijkse ergernissen.

Van welk artikel heb je iets opgestoken?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!