Een bijzondere villa in Eindhoven

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een bijzondere villa in Eindhoven

Johan van Dijk Johan van Dijk
 Eetkamer door homify,
Loading admin actions …

Eindhoven staat vooral bekend om het grootste Nederlandse elektronicaconcern en de voetbalclub die er naar vernoemd is, maar is natuurlijk veel meer dan dat. Met een technische universiteit is er ook heel veel bijzonders te vinden op het gebied van techniek en innovatieve architectuur. En bij dat laatste past een mooie en eigentijdse vorm van interieurarchitectuur. Dat laatste gaan we bekijken. In een bijzondere villa zien we een prachtige en uitgebalanceerde inrichting. De interieurontwerpers van Baas & Kleinbloesem hebben met zeer veel zorg het interieur opgebouwd. Kijk met ons mee en laat je lekker inspireren!

Oud huis met nieuwe ideeën

 Huizen door homify,

Al is ons reisdoel een oud huis, het zit vooral aan de binnenkant boordevol met nieuwe ideeën. Eigenlijk zie je daarvan al een voorproefje als je nog voor de voordeur staat, want de ingangspartij waar natuursteen in is verwerkt, geeft een eclectisch en eigentijds randje aan het geheel van de gevel. Je ziet trouwens ook direct al een voorproefje van de woonkamer en dan begrijp je direct dat dit huis een zeer bijzonder beeld laat zien. Tijd voor een uitgebreid kijkje in de woning.

Lichte woonkamer

 Woonkamer door homify,

We beginnen in de lichte woonkamer van het huis. Een mooie en inspirerende plek die de naam Lichtstad, de bijnaam van Eindhoven, eer aan doet. Er is gekozen voor een hele relaxte interpretatie van de moderne stijl die haast wat rustiek en op sommige punten industrieel aandoet. Een fraai eclectisch beeld dat vooral de interesse naar de rest van het huis toe doet nemen.

Open haard

 Woonkamer door homify,

Je ziet er binnen vrijwel niets mee van, maar dit is een oud huis. Een open haard kan daarin van oorsprong niet ontbreken en er is dan ook besloten om de open haard een mooi onderdeel van de woonkamer te laten zijn. In combinatie met de natuurstenen vensterbank die doorloopt tot voor de open haard, ontstaat een extra dimensie in de ruimte. Het enige wat we bij homify anders zouden doen is het plaatsen van de tv; die haalt de symmetrie namelijk net iets teveel uit de kamer.

Geordende chaos

 Eetkamer door homify,

Bij het bekijken van de eetkamer denk je direct aan een geordende chaos. Dit is een bij elkaar geraapt zootje waar heel erg goed over is nagedacht! Neem nou de bijzondere combinatie van het Perzische tapijt, de gevarieerde samenstelling aan stoelen en de retro-elementen die zijn toegevoegd: een ontzettend dynamisch beeld.

Prachtige keuken

 Keuken door homify,

De eclectische stijl wordt op vrolijke en stijlvolle wijze doorgezet in de prachtige keuken. Het meest bijzondere aan de redelijk moderne keuken is de vloer. Die zorgt ook weer voor een prachtige verdieping van de sfeer. Let verder vooral ook even op de fraaie lampjes: een hele mooie eigentijdse uitvoering van een oud concept.

Rustig slapen

 Slaapkamer door homify,

Rust is belangrijk om te krijgen en een goede slaapkamer kan daar aan bijdragen. In deze ruimte is er bewust voor gekozen om de entourage zo rustig mogelijk te maken en te houden. Op die manier kun je hier heerlijk rustig slapen. En op een aangename boxspring moet dat trouwens geen probleem zijn!

Bijzondere badkamer

 Badkamer door homify,

Vooral de badkamer van de woning is heel erg bijzonder. Het vrijstaande bad, de dubbele wastafel en de combinatie met een boekenkast. Ook weer zaken die je totaal niet bij elkaar zou verwachten. En toch is het heel erg leuk om te zien. Het grappige is vooral dat je eigenlijk helemaal niet verwacht dat het een badkamer is. 

Ben je lekker geïnspireerd geraakt door dit bijzondere huis? We kunnen je uiteraard op weg helpen met nog meer leuke ideeën. Een schitterend voorbeeld daarvan is dit interessante en creatieve project.

Wat vind jij zo mooi aan dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!