Voor en Na: saai huis wordt hip appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: saai huis wordt hip appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane hotels van homify Mediterraan
Loading admin actions …

De Spaanse stad Sevilla heeft heel veel moois te bieden. Om op zo’n plek te wonen, mag dan ook gerust een voorrecht genoemd worden. En al helemaal als je een appartement midden in het historische centrum hebt! Tot dusver lijkt er dus geen vuiltje aan de lucht, maar hoe mooi en bruisend Sevilla ook is, dit huis was het absoluut niet. De hoogste tijd voor verandering dus. Grootschalige verbouwing was niet nodig, maar wel een grondige herinrichting. De home stagers van Inuk Home Studio hebben daarvoor gezorgd.

Voor: uitermate saai

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

Dit huis was echt niet de meest vervelende plek op aarde. In tegendeel zelfs, want het geheel zag er best aardig uit, maar het was vooral uitermate saai. Het lijkt het meeste op een studentenkamer waar zeer weinig aandacht is besteed aan de inrichting. Dat kan zeker anders!

Na: inspirerende woonkamer

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

We zien exact dezelfde ruimte en zoals al aangegeven is hier niet grondig verbouwd, maar wel flink opnieuw ingericht. En zie je dat het oude roze lampje hier opnieuw gebruikt is? Ook de vloer is gewoon blijven liggen, alleen is er flink geschilderd en is er vooral geïnvesteerd in nieuw meubels. Er is een zeer fraai eclectisch interieur ontstaan waar je zowel moderne, rustieke als Mediterraanse tintjes zijn terug te vinden.

Voor: rommelig keukentje

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

De keuken van dit huis is klein, heel erg klein. Qua grootte viel er dan ook niets aan te veranderen. Maar dat zo’n kleine keuken rommelig is, daar kun je natuurlijk wel wat aan doen. En deze indeling zorgt er trouwens voor dat alles er nog krapper uitziet dan het al is…

Na: fris en opgeruimd

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

In de nieuwe situatie zie je dat de keuken wel een kleine verbouwing heeft ondergaan. Nieuwe tegels, een nieuw aanrecht en nieuwe apparatuur hebben de ruimte een stuk werkbaarder gemaakt. Maar aangezien we bij homify veel nadruk willen leggen op de stijl, zie je vooral dat de sfeer ontzettend positief is veranderd. En ook al is het klein, met deze keuken kun je prima uit de voeten.

Voor: verouderde badkamer

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

De badkamer was en is een stukje ruimer dan de keuken. Een pluspunt dus, maar als je deze verouderde en verloederde ruimte ziet dan heb je het idee dat je hier niet heel veel schoner kunt worden. De tegeltjes staan op het punt om van de muur te vallen en ook de wasbak lijkt minstens vijftig jaar dienst te hebben gedaan…

Na: creatieve ruimte

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

Door de keuze te maken voor een nieuwe inrichting in de badkamer is ook een zeer creatieve en wederom inspirerende ruimte ontstaan. En wat een ontzettend leuke tegeltjes! Wat verder vooral heel erg leuk is, is het raam met het luik. De tussenruimte kan heel leuk benut worden voor een paar plantjes en voor de handdoeken. En je kunt hier nog steeds lekker in bad, ook niet verkeerd!

Voor: ruim dakterras

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

Als je zo’n ruim dakterras hebt met zo’n fantastisch uitzicht, maar je gebruikt hem alleen maar om de was op te hangen dan mag je dat gerust dom noemen. Eeuwig zonde van deze prachtige plek. Gelukkig zijn de experts hier ook even letterlijk en figuurlijk met de bezem in de weer geweest.

Na: leuke buitenruimte

Mediterrane hotels van homify Mediterraan

Door een simpele kunstgrasmat te plaatsen, een tafel met stoelen neer te zetten en wat plantjes op te hangen, ontstaat een hele leuke buitenruimte. En het kost niet eens zo heel erg veel. Op die manier benut je zo’n mooi dakterras op de juiste manier. Net zoals alle andere ruimtes in dit huis nu weer optimaal tot hun recht komen.

Benieuwd naar meer kleine appartementen die flink opgeknapt zijn? Dit project kan je ook heerlijk inspireren.

Vind je dit ook zo'n leuk plekje? We horen het graag van je!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!