Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Winterse Slaapkamer Inspiratie

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

De kerstdagen zijn inmiddels voorbij, en de kerstversieringen beginnen inmiddels overal te verdwijnen. Toch zijn de donkere dagen nog lang niet over, en de koudste periode van het jaar moet zelfs nog beginnen. Jammer dat alle gezelligheid samen met de kerstboom de deur uit gaat… Toch vinden wij bij homify het nergens voor nodig om van warmte, licht en knusheid verstoken te zijn tot de lente deze eindelijk komt bezorgen. Daarom willen we jullie vandaag een aantal winterse ideeën aan de hand doen die ons allemaal door de voorjaars-blues zullen helpen en je inspiratie zullen geven je interieur het jaar rond gezellig te houden. We beginnen hiervoor bij een van de kamers waar we ons 's winters nog wel het liefst in wegkruipen: de slaapkamer

Natuurlijke warmte

  door The White Company
The White Company

Christmas Range

The White Company

Een gezellig interieur betekent niet perse rode kleuren en drukke prints. Warmte en knusheid kun je ook in de slaapkamer brengen met behulp van deze zachte grijstinten, wollige kleden en kussens en wat natuurlijk wintergroen zoals de krans boven het bed en de groene takken als decoratie. Een paar twinkelende lichtjes maakt het geheel af.

Rendieren

Uit Scandinavische oorden overgenomen zien we in wintertijd steeds vaker rendieren en rendierprints op textiel verschijnen. Deze doen ons namelijk aan echte wintertaferelen denken en fleuren onze interieurs op met wat kleur, vorm en dierlijke warmte. Kruip lekker weg bij de open haard, omringd door deze bonte dekens en kussens en overwinter in stijl!

Kaarslicht

  door studioReskos
studioReskos

Art de la table Christmas

studioReskos

Een voor de hand liggende tip voor donkere dagen is natuurlijk het gebruik van kaarslicht. Afgezaagd? Nee hoor, want ieder jaar zijn er weer nieuwe kaarstrends waar je mee kunt experimenteren. Verspreid zoals hier stijlvol flakkerende lichtjes en de warmte van vuur door de kamer en in een mum van tijd heb je sfeer, romantiek en licht de hele winter door. 

Een beetje oud en een beetje nieuw

 Slaapkamer door M&S
M&S

Christmas Lifestyle

M&S
M&S
M&S

Tot slot willen we jullie laten zien hoe je met een paar eenvoudige details een slaapkamerinterieur in industriële stijl kunt omtoveren tot een nostalgisch plekje om bij weg te dromen. Beton en brocante zijn op dit moment helemaal trendy, maar 's winters kunnen de ruwe materialen wat kil en somber overkomen. Voeg frisse textielprints toe, wat groen en wat kaarslicht en met deze eenvoudige stappen heb je voor de komende maanden een nostalgisch warm plekje om je in stijl in thuis te voelen!

Heb jij nog tips om je interieur de winter door te helpen? Deel het met ons op het forum of laat hieronder een berichtje achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!