Een loft met een bijzonder natuurlijk randje | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een loft met een bijzonder natuurlijk randje

Johan van Dijk Johan van Dijk
Rustieke badkamers van Egue y Seta Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Een loft is eigenlijk altijd al leuk om te bekijken, maar als er dan ook nog een heel erg bijzonder natuurlijk randje aan toe wordt gevoegd, ontstaat een huis dat één van de meest interessante exemplaren op homify wordt. Een geweldige combinatie van twee zaken die eigenlijk haaks op elkaar staan: industriële elementen en natuurlijke toevoegingen. En toch blijkt dat in de praktijk dan iets fantastisch ontstaat. Ben je net zo benieuwd geworden als wij dat zijn? Kijk dan lekker mee naar dit fraaie project van de interieurarchitecten van Egue y Seta uit het bruisende Barcelona.

Een kijkje in de keuken

Bij dit eigenzinnige loft beginnen we met een letterlijk kijkje in de keuken. Een heerlijke ruime omgeving om lekker in te kunnen koken. Het industriële gehalte wordt hier naar een absoluut hoogtepunt getild en tegelijkertijd straalt ook een rustieke warmte uit deze keuken. Die combinatie is als zodanig trouwens niet uniek, maar op zo’n perfecte manier als hier is die zelden uitgevoerd. Deze ruimte is in ieder geval heel erg geslaagd. Bereid je er maar vast op voor dat dit nog maar (letterlijk en figuurlijk!) een voorproefje is.

Unieke woonkamer

We zeggen zeker niet te veel als ook de woonkamer het predicaat uniek krijgt. Hele leuke concepten uit verschillende stijlen en vooral ook verschillende tijdperiodes. En ze komen hier op een prachtige eclectische manier bij elkaar. Neem nou de zitkuil. Vaak wordt die weggezet als hopeloos ouderwets, maar hier ziet het er fantastisch uit. De rand om de zeer royale bank laat een echte industriële betonnen vloer zien, terwijl in de zitkuil zelf gekozen is voor een rustieke houten vloer. En als klap op vuurpijl kijk je tegen een mooie binnentuin aan. Kan het nog mooier?

De binnentuin

Heel bijzonder voor een loft is de aanwezigheid van een binnentuin. En deze binnentuin is ook gelijk het hart van het huis. Of misschien kunnen we gezien het groene en natuurlijke gehalte beter spreken van de longen van de woning. Wat is het heerlijk om zo’n natuurlijke gang te kunnen hebben. Op die manier sta je wel heel erg dicht bij de natuur. Voor een grotere woning in een stad ook zeker een aanrader.

Modern, landelijk en rustiek

Waar de keuken en woonkamer iets uitgesproken industrieels hebben, is in de slaapkamer een perfecte combinatie van modern, landelijk en rustiek te vinden. Maar ook hier is voor bijzondere elementen weer ruimte. Kijk maar naar de grote spiegel met alle lampen die je bij de open kledingkast ziet staan. Wederom een zeer inspirerende ruimte.

Slapen met uitzicht op de binnentuin?

Wat je net niet kon zien, zie je nu overduidelijk: het uitzicht vanuit het bed. Maar kijk je nu uit op de binnentuin? Ja en nee kunnen als antwoord allebei goed worden gerekend, want deze binnentuin is tegelijk ook de badkamer.

Bijzonder douchen

Vanuit je bed kun je direct onder douche stappen, of juist andersom. Maar zo bijzonder douchen als hier kun je eigenlijk zelden. Ten eerste is de douche al uitgevoerd als een stortdouche die de hele cabine onder water zet. In combinatie met het natuurlijke uitzicht krijg je dan de ervaring alsof je in de regen aan het douchen bent. En reken maar dat heel wat mensen die ervaring wel een keer willen hebben.

Afscheid in de woonkamer

We beginnen weer op de plek waar we ook begonnen zijn: op de grens van de keuken en de woonkamer. Laat je nog even lekker betoveren door dit laatste mooie beeld. Een prachtige woning die nu al één van de toppers van homify is.

Krijg je maar geen genoeg van bijzondere woningen? Bekijk dan ook dit fraaie project.

Is dit een van de leukste projecten die je tot nu toe hebt gezien? We zijn erg benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!