6 ultra moderne bungalows | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

6 ultra moderne bungalows

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne huizen van METODO33 Modern
Loading admin actions …

Een huis staat synoniem voor een oneindige hoeveelheid ontwerpen en hoewel de huizen meestal twee of meer etages hebben vanwege de trends of omdat ze worden gebruikt door een, twee of meer bewoners die graag een grotere elegantie en luxe wensen, is de waarheid dat een woning met slechts één etage vele voordelen heeft.

Allereerst is een bungalow ideaal voor de verbinding met omliggende omgeving wat bij hogere huizen vrijwel onmogelijk is. Verder scheelt het trappen lopen en hebben alle ruimtes meestal grote glaspartijen waardoor de ruimtes baden in een zee van daglicht.

We selecteerden 6 ultra moderne ontwerpen voor je. Kijk en geniet mee van deze prachtige woningen…

We laten niet alleen de buitenzijde van deze woningen zien maar kijken ook naar binnen.

1. Een sensationele woning

Onze eerste woning is een bungalow gelegen aan de Atlantische kust. De rechthoekige structuur met afwisselend volle en lege ruimtes in de gevel zorgt voor een dynamisch design dat wordt geaccentueerd door de gele kleur van de muren. We zien hoe zelfs de barbecue onderdeel vormt van deze rechthoek die past bij de omgeving en die ruimte en frisheid biedt aan dit huis.

Prachtig uitzicht vanuit elke kamer

Het ontwerp van deze bungalow kenmerkt zich door grote ramen die niet alleen om esthetische redenen zijn toegevoegd maar elke kamer heeft een uniek uitzicht op de omliggende omgeving.
Een klassieke bungalow kent vrijwel altijd grote ramen die zorgen voor ruim natuurlijk licht in huis en een prachtig uitzicht op zowel de tuin als omliggende natuur.

2. Een huis in verbinding met de omgeving

Rustieke huizen van homify Rustiek & Brocante

Wanneer we het hebben over een weekendhuis gelegen in idyllische landschappen dan kunnen we deze prachtige bungalow zeker niet overslaan. Deze bungalow kenmerkt zich door de strakke belijning en prachtige houten buitenzijde te midden van een natuurlijk landschap. De mooie pergola die van een andere houtsoort is gemaakt heeft een glazen bovenzijde waardoor er voldoende natuurlijk licht naar binnen valt in deze woning.

Mooi vanwege zijn eenvoud

Rustieke huizen van homify Rustiek & Brocante

De achterzijde kenmerkt zich door eenvoudige lijnen en is op prachtige traditionele wijze gemaakt van hout.
In landschappen zoals bossen en stranden is het gebruikelijk om lokaal hout te gebruiken om een huis te bouwen en zo te genieten van de natuur zonder deze te misbruiken en zo weinig mogelijk overlast veroorzaken op de plaats waar deze zich bevindt.

3. Een parel onder bungalows

Moderne huizen van METODO33 Modern

Het ontwerp van deze bungalow volgt de lijn van een hoge rechthoekige vorm en kenmerkt zich door grote ramen. Deze bungalow ligt in een dicht bebouwde wijk en dus is het ontwerp van de tuin belangrijk omdat deze het uitzicht bepaalt van binnenuit en zorgt voor de privacy van de bewoners. We zien een tuin omringd door struiken, een mooi gazon en ondanks dat deze niet zo groot is, biedt deze een ontspannen uitzicht van binnenuit.

Integratie van ontwerp en tuin

Moderne huizen van METODO33 Modern

Wanneer een woning een goed gemarkeerde grens heeft in het ontwerp dan is het erg handig om de decoratie en het ontwerp van het deel dat grenst aan het huis te integreren.In dit geval vormt deze ruimte een uitstekende basis voor een terras, Het ontwerp van plafond en vloer samen met de de verlichting geven een vleugje extra klasse aan deze bungalow.

4 Een uitstekend uitzicht van binnenuit

Een huis ontwerp in L vorm grenzend aan een zwembad, omgeven door een grote tuin. Dit huis slaagde erin om alle kamers te verdelen in een functioneel ontwerp met uitzicht op het zwembad, zodat waar je ook bent, je hetzelfde beeld van tuin en zwembad ziet. Meer bungalows met een duidelijke eigen stijl vind je in dit artikel.

Maak zelf de oase

Vanuit het zwembad en de tuin bevindt zich op een paar meter een muur die de woning scheidt van de naastgelegen woningen. Door een strak design van struiken en een witte muur vergeten we dat we ons midden in een woonwijk bevinden en kunnen we ten volle genieten van alles dit huis te bieden heeft.

5. Een ontwerp, alle stijlen

Uit het ontwerp van dit huis in Engelse stijl blijkt dat wederom één basisontwerp in elke stijl voldoende is om in de behoeften van elke familie te voorzien.

In het midden van de tuin zien we een Hans-en-Grietje achtig bakstenen huis met decoratie dat doet denken aan een oudEngels huisje opgefleurd door de omringende bloeiende planten.

Een tuin die opvalt

Zoals we zien zijn zowel aan voor- als de achterzijde vele ramen te vinden, maar op een meer discrete manier dan in de voorgaande ontwerpen waar grote ramen waren de hoofdrolspelers waren. Maar ook in dit geval heeft elke kamer voldoende natuurlijk licht evenals voldoende privacy.

de tuin kent hetzelfde comfort als het interieur met comfortabele fauteuils naast het zwembad om te genieten van de warmere dagen.

6. Een prachtige grotwoning

We zien ze steeds vaker: earthships of andere soorten woningen onder de grond. Prachtig geintegreerd in de natuurlijke omgeving en goed geisoleerd door de warme aardelaag erboven. Hier zien we zo'n voorbeeld dat op een grotwoning lijkt in een prachtige ronde organische vorm. Met een open structuur waardoor er een directe verbinding is met de omliggende natuur.

Inrichting met mezzanines

Ook aan de binnenzijde zien we deze open structuur terug. Er is optimaal gebruik gemaakt van de hoogte van deze woning door het aanbrengen van verschillende mezzanines met slaapruimtes. Praktisch en functioneel. De houten vloer en mezzanines brengen warmte in de betonnen binnenzijde van de woning.

Zou jij in een grotwoning willen wonen?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!