Slapen, douchen en koken in een schitterend appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Slapen, douchen en koken in een schitterend appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne slaapkamers van Ateliê 7 arquitetura e design integrados Modern
Loading admin actions …

Bij het lezen van de titel denk je misschien wel: het is toch logisch om dat in een huis of een appartement te doen? Daar heb je aan de ene kant helemaal gelijk in, maar als je ziet hoe ontzettend mooi dit huis er uit is komen te zien, dan begrijp je precies wat we bedoelen. En we zouden aan het lijstje ook nog werken en studeren toe kunnen voegen. Misschien wel een beetje te veel om op te noemen. Laten we dan ook vooral naar de prachtige beelden kijken van het werk van de Braziliaanse architecten van Ateliê 7.

Werken en slapen!

De titel van dit Ideabook begon met slapen en dat is wat er op deze werkkamer ook gebeurd. We hebben het nog even ‘geheim’ gehouden voor je zodat de verrassing des te groter is. Feit is namelijk dat dit appartement een oppervlakte van slechts 35 vierkante meter heeft. Voor een aparte werkkamer is dan ook geen ruimte, vandaar dat de slaapkamer multifunctioneel is gemaakt. Ook ideaal als je nog studeert!

Werkkamer

Over het algemeen ben je bij een rondleiding door een van de vele huizen die homify je laat zien niet gewend om in een werkkamer te beginnen. Maar je valt in dit geval gelijk met de deur in huis als het gaat om de stijl die gebruikt is in het appartement. Een fraaie combinatie van moderne en rustieke elementen bepaald het beeld. Je moet wel van een beetje zwart houden, maar als dat het geval is dan zie je hier een ideale werkkamer.

Studeren of werken

Nog even een beeld van deze leuke ruimte. Erg geschikt om lekker aan de slag te gaan als je een dagje gaat thuiswerken en anders is dit het ideale kantoor voor een freelancer. Studeren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Zelfs met twee personen kun je hier prima aan de slag. En let ook even op de leuke twist die in het ontwerp is aangebracht. We hebben het natuurlijk over het leuke tapijtje dat op de grond is gelegd.

De keuken: compact en compleet

Een gigantische keuken past vrijwel nooit in de wat kleinere appartementen. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de keuken in dit huis erg compleet is ingericht. Om aan de beperkte ruimte tegemoet te komen is wel voor enkele compacte oplossingen gekozen. Een kleine vaatwasser bijvoorbeeld. En ook de spoelbak is qua afmetingen niet zo heel erg groot. Zodra het echter op stijl en uitstraling aankomt, is alles hier wel heel erg groots. Een heerlijke sfeer die wat koloniale trekjes vertoont. De matglazen deurtjes van de keukenkastjes zorgen weer voor een modern randje en bovendien ook nog eens voor een fraai ruimtelijk effect.

Gezellig en stijlvol

Stijlvol hoeft niet altijd te betekenen dat iets er heel erg gezellig uit is komen te zien en andersom is dat al helemaal niet het geval. Toch is het hier wel zo en is de ideale balans bereikt. Kijk maar naar de mooie klok en de fraaie buffetkast. En ook de lamp daar kun je niet omheen.

Prachtige badkamer

Het onderdeel douchen hebben we nog niet gehad en daarvoor moet je uiteraard in de badkamer zijn. Wat kun je heerlijk ontspannen in deze badkamer terecht! Ook hier is weer zeer veel aandacht aan de stijl en uitstraling besteed. En dat is vooral tekenend voor dit appartement. Een heerlijke omgeving om lekker te kunnen wonen.

Op het gebied van appartementen is er ontzettend veel op homify te vinden. Ben je benieuwd geworden naar meer leuke en inspirerende projecten, dan moet je dit huis ook niet missen.

Is dit helemaal jouw stijl? We horen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!