Voor en Na: van vreselijk hok tot schitterende studio | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van vreselijk hok tot schitterende studio

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Дизайн студия Александра Скирды ВЕРСАЛЬПРОЕКТ
Loading admin actions …

Stel je voor dat je al klein behuisd bent en dat je huis dan ook nog eens een vreselijk interieur heeft. Een grootscheepse renovatie kan dan uitkomst bieden. En op die manier kan zelfs de meest kleine ruimte een prachtige uitstraling krijgen. Met deze Russische studio was ook werkelijk waar niets meer te beginnen. Gelukkig heeft de juiste interieurarchitect het tij weten te keren en is er iets heel erg moois ontstaan. Je mond valt bijna open van verbazing! We laten je dit project dan ook met veel plezier zien.

Voor: bloemetjesbehang

Een soort van bloemetjesbehang, een vreselijke oude lamp en deuren met een landelijk houtmotief. Dat laatste kan heel erg leuk zijn, maar dan niet in de vreselijke combinatie die hier te zien valt. Je krijgt er tranen van in de ogen en gelukkig kun je hier al zien dat er een begin is gemaakt met de sloopwerkzaamheden. Want dat is in dit geval ook de enige oplossing die er voor kan zorgen dat het allemaal beter wordt.

Voor: slopen maar!

Dat er heel wat gesloopt moest worden mag duidelijk zijn. Nog steeds bekruipt je een beetje een troosteloos gevoel als je hier rondkijkt, wat moet dit in hemelsnaam worden? Wat ons betreft hebben we genoeg van de oude bende gezien, we gaan snel door naar de nieuwe situatie.

Na: schitterende ruimte

Wat een wereld van verschil. Het is echt een schitterende ruimte geworden en voor een studio is het een prachtig en ruim geheel. Voor een ruime bank is plek overgebleven, er is een grote eettafel geplaatst en er is zelfs nog ruimte voor een bureau. We missen alleen het bed. Of moet je hier op de bank slapen? Nadat we eerst de (ook zeer royale!) keuken gaan bekijken zullen we zien hoe het met het bed is gesteld.

Bijzondere keuken

Over deze keuken zou je al hele verhalen kunnen schrijven. Vooropgesteld moet worden dat er maar zeer weinig studio’s zijn met zo’n ruime keuken. Maar als dat alles is wat we over de keuken zeggen dan doen we deze prachtige plek toch zeker te kort. De aanwezige apparatuur mogen we namelijk ook niet onderbelicht laten. Alle keukenapparatuur die je nodig hebt, is hier aanwezig. De fraaie afzuigkap en de mooie spoelkraan zijn de mooiste voorbeelden. Tot slot kunnen we niet om de stijl heen, wat een heerlijk rustiek-landelijk geheel wordt er gecreëerd door het prachtige houtmotief.

Moderne bedstee

Het raadsel van het bed wordt opgelost zodra je deze foto ziet. Er is gekozen voor een moderne uitvoering van de bedstee. Door het gordijn te sluiten kun je lekker afgesloten slapen of er juist voor zorgen dat je het bed niet ziet vanuit de woonkamer. Erg leuk en vooral handig is de manier waarop de onderkant van het bed wordt gebruikt. Heel praktisch als opslagruimte in een kleine woning. En bovendien zorgt het ook nog voor een leuk trapje. En de stijl is ook nog eens heel erg mooi!

Prachtige badkamer

De woon- en slaapruimte waren al heel erg mooi om te zien, maar de badkamer is misschien wel de mooiste ruimte in het huis. Wat een schitterend geheel! Een heerlijke stortdouche is de belangrijkste plek, maar ook de wastafel en het toilet zijn op zeer fraaie wijze aangebracht. En de stijl is ook heel erg modern en tegelijk ook weer rustiek. Wonen in een klein huis is op deze manier absoluut geen straf. We hopen dat de bewoners er dan ook net zo gelukkig mee zijn als wij.

Benieuwd naar meer inspirerende kleine woonruimtes? Bekijk dan ook vooral deze leuke woning.

Wat vind jij van dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!