Een fantastisch terras met buitenkeuken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een fantastisch terras met buitenkeuken

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne balkons, veranda's en terrassen van Lozí - Projeto e Obra Modern
Loading admin actions …

Een leuke tuin vraagt om een net zo leuk terras. En als je dan toch eenmaal bezig bent, waarom zou je het terras dan niet nog leuker gaan maken dan het al is? Een buitenkeuken kan het geheel compleet maken. Het onderwerp van vandaag is helemaal een fantastische geheel om te bekijken. De Braziliaanse architecten van Canatelli weten wel raad met het maken van zo’n prachtig geheel. We zien zowel foto’s van de echte situatie als van het aanvankelijke ontwerp. Het verschil zie je bijna niet, want deze plannen zijn zo mooi dat ze bijna één op één zijn uitgevoerd. Geniet lekker mee van deze prachtige inspiratiebron voor je tuin.

Een eerste kennismaking

Bij een eerste kennismaking met deze mooie tuin moet je vooral even de tijd nemen om alles lekker in je op te nemen en lekker rond te kijken. Stel je eens voor dat je in werkelijkheid op het gras staat en dat dit de plek is waar je een gezellige en aangename zomeravond door mag brengen. Je krijgt dan spontaan zin in de meest exotische cocktail en ziet jezelf hier waarschijnlijk heerlijk genieten. Misschien is het buiten wel zo lekker dat je een hangmat op kunt hangen om lekker in de buitenlucht te gaan slapen…

Het ontwerp

Voor de mensen die op de details letten: zonet zagen we de echte situatie en nu zien we de digitale animatie die gebruikt is als voorbeeld voor het terras. Of moeten we eigenlijk veranda of patio zeggen? Want dat is namelijk waar het wel heel erg veel op lijkt! Zo’n overkapping is een ideale oplossing om bij warm weer de schaduw op te zoeken en om bij regen te kunnen schuilen en ondertussen toch lekker van de warmte en het buitenleven te genieten.

Bijzondere kleuren

De bijzondere kleuren zijn iets was vooral opvalt als je eenmaal onder de overkapping staat. En dan hebben we het vooral over de kleuren van het aanrecht. Een ontzettend leuke keuze. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat opvalt. Er is eigenlijk te veel om op te noemen, maar we gaan een poging doen om zoveel mogelijk te beschrijven.

Complete keuken

Als we de focus iets meer op de buitenkeuken leggen, dan kun je gerust stellen dat dit een complete keuken is. Je hebt je aanrecht binnen op deze manier eigenlijk helemaal niet meer nodig! Alleen als iets in water gekookt moet worden dan zal je misschien naar binnen moeten gaan. Verder kun je hier lekker bakken en braden in de open lucht. Een afzuigkap is niet eens nodig, want iedereen op het terras kan meegenieten van de heerlijke geuren.

De grill

Is het een barbecue, een grill of allebei? Wat het ook precies mag zijn, het is in ieder geval een zeer fraaie plek om het lekkerste vlees en de heerlijkste groenten lekker te kunnen roosteren. En van de rook zal je ook zeker geen last hebben, want die wordt via een schoorsteen afgevoerd. Ideaal!

Biljard

Heb je na het eten en drinken wel even genoeg op een stoel gezeten en wil je nog even iets actiefs doen? Ook dat is geen probleem, het biljard staat namelijk voor je klaar. Ook weer zo’n ontzettende leuke extra.

Een laatste blik

Met een laatste blik op het geheel nemen we weer afscheid. Eigenlijk heel erg jammer, want je wilt gewoon op deze plek blijven en lekker genieten. Bedenk je er dan maar snel bij dat dit voor jou ook werkelijkheid kan worden. 

Wil je meer inspiratie op het gebied van buitenleven? Vergeet dan vooral niet om hier ook even te gaan kijken en om lekker ideeën op te doen.

Zou dit jouw ideale terras kunnen zijn? We horen je mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!