5 ideeën om je huis bijzonder te maken

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Freistehendes modernes Passivhaus, Maisons Loginter Maisons Loginter Moderne badkamers
Loading admin actions …

Wie wil er accessoires en meubels in huis hebben die anderen ook allemaal in huis hebben? Niemand, toch? Het is toch veel leuker om spullen in huis te hebben die anderen niet hebben. Zodat we een echt unieke inrichting hebben, die we nergens anders terugzien! Daarom hebben wij dit Ideabook voor je geschreven. Hierin delen we vijf ideeën die je huis bijzonder maken. Natuurlijk hoef je de ideeën niet een-op-een te kopiëren. Dan loop je de kans dat je buren dat ook doen en je toch weer dezelfde inrichting hebt. Wel kun je dit Ideabook gebruiken als inspiratie. Na het lezen heb je vast veel creatieve ideeën om jouw huis bijzonder te maken!

Bijzondere trap

PROJECTO 3, Grupo HC Grupo HC Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen

Trappen zijn een van die dingen in huis die het meest worden onderschat. We gaan er over het algemeen vanuit dat je er niets bijzonders mee kunt. Dit is je kans om van je trap iets speciaals te maken! Hoe doe je dat dan? Je kunt de onderkant van de trap voor decoratieve doeleinden gebruiken. De kleine tuin onder de trap op de foto hierboven is wel heel erg bijzonder, vind je ook niet? Een trap als deze kom je niet snel ergens tegen.

Durf ongebruikelijke kleuren te gebruiken

Zwarte muren en vloeren, is dat nou wel zo’n goed idee? We geven meteen toe dat er een kans bestaat dat de ruimte er erg donker van wordt. Toch laat de badkamer op de foto hierboven zien dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. De badkamer heeft zwarte muren en vloeren, maar doet toch heel comfortabel en vooral stijlvol aan. Hoe zorg je daarvoor? Plaats voldoende lichtbronnen in de ruimte en zorg ervoor dat het zwarte materiaal licht reflecteert.

Bijzondere kledingkast

Doe jezelf iets cadeau! Dat betekent in dit geval niet dat je iets voor jezelf moet kopen, maar dat je iets in huis moet creëren dat steeds weer als een cadeautjes aanvoelt. Met een kledingkast zoals op de foto hierboven, is ’s ochtends vroeg je kleding uitkiezen toch steeds weer een feestje? Door de prachtige glazen schuifdeuren kun je als je langsloopt altijd even naar binnen kijken. De decoratieve led-verlichting maakt het geheel helemaal af.

Bijzondere meubels

homify Eclectische woonkamers Hout Hout Sofa's & fauteuils

We hebben allemaal een bank, een stoel, een televisiekast en een salontafel in huis. Ook de eettafel, eetkamerstoelen en boekenkast mogen niet ontbreken. Het is echter best moeilijk om ervoor te zorgen dat deze meubels een bijzonder tintje hebben. Veelal volgen we toch gewoon de trends, waardoor het veel van hetzelfde is. Ga daarom eens op zoek naar bijzondere meubels. Deze zijn niet perse heel functioneel, maar wel uniek. En dat is toch wat we allemaal willen?

De badkamer verfraaien

Bamboo Pixers Moderne badkamers wall mural,wallpaper,bamboo

In een badkamer kunnen we veel meer bijzonders en unieks doen, dan velen van ons zouden denken. Zo zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om de vloer en wanden anders te bekleden dan anders. Dan kun je denken aan speciaal fotobehang of houten vloeren. Kijk eens wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is en creëer je eigen echt unieke badkamer!

Wil je meer weten over het inrichten van je huis? Lees dan ook dit Ideabook eens!

Wat is jouw tip voor een bijzondere inrichting? Laat hieronder je reactie achter!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine