Top 5 van de week: ideeën om je voortuin in te richten

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: ideeën om je voortuin in te richten

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
  door EN.CONCRETO
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak allemaal door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel: 5 ideeën om je voortuin in te richten! Misschien heb je al een mooie voortuin of zelfs helemaal geen voortuin; toch kan het zeker geen kwaad om dit artikel nog eens goed door te nemen, je steekt er zeker wat van op! 

Lees snel verder!

1. Ideeën voor je voortuin

Voorkant woning:  Tuin door Bongers Architecten
Bongers Architecten

Voorkant woning

Bongers Architecten

Het liefst willen we allemaal een mooie voortuin. Zo’n voortuin waarvan anderen zeggen: ‘Zo dat ziet er netjes uit!’. Helaas is dat niet zo makkelijk als het lijkt. Het vergt veel onderhoud en creativiteit om de perfecte voortuin te creëren. Daarom hebben wij dit Ideabook voor je geschreven. Hierin laten we je 5 voortuinen zien die je ter inspiratie kunt gebruiken. 

Lees snel verder om te kijken of de voortuin van jouw dromen er ook tussen staat. Heb je iets gezien wat je heel mooi vindt? Ga dan met het aanleggen van je nieuwe voortuin aan de slag!

2. Transformatie van een landelijke woning

voorzijde woning voor de verbouwing:   door Mare Architectuur & Advies
Mare Architectuur & Advies

voorzijde woning voor de verbouwing

Mare Architectuur & Advies

Neem een woning van pakweg dertig jaar oud: de woonruimte is in principe meer dan ruim genoeg en het vrijstaande huis is gelegen op een mooie locatie met een zeer ruime tuin en toch als je de woning ziet dan sta je niet te popelen om daar te gaan wonen. Er mist iets en je hebt eerder het idee dat je voor een bejaardenwoning staat in plaats van voor een mooie vrijstaande woning. In zo’n geval is er iets mis en daar moet zeker verandering in komen. 

Architect Hans de Mare van Mare Architectuur & Advies heeft er voor gezorgd dat de woning in dit Ideabook weer op alle punten mee mag tellen als een prachtig huis om in te wonen. 

Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel!

3. Voor en na: appartement

Een appartement waarvan je de tranen in de ogen springen van verdriet, is niet de meest leuke plek om je geluk te gaan beproeven. Maar gelukkig weet de juiste expert er iets heel erg leuks van te maken. En dat is op dit mooie plekje in Zuid-Korea dan ook zeker gelukt. De stijl die is gebruikt is landelijk te noemen, maar de doorgewinterde kijker zal er ook zeker wat andere stijlen in kunnen ontdekken. 

Reis lekker met ons mee en verbaas je over dit fraaie huis. Vergeet ook niet te genieten van het mooie uitzicht!

4. Shaggy vloerkleden

Shaggy vloerkleden, hoogpolige vloerkleden van grof geweven stoffen, zijn een nieuwe trend in designland. Inmiddels zijn ze overal verkrijgbaar en in vele soorten en maten te koop. Wat alle shaggy vloerkleden gemeen hebben is hoe heerlijk zacht ze zijn, en dat is precies het gevoel dat ze overbrengen in elk interieur. 

Ze creëren fijne zitruimtes waar gerelaxt mag worden. En laat dat nou precies zijn wat elk hardwerkend individu nodig heeft: een ruimte om helemaal tot zichzelf te komen. 

Kijk met ons mee welke shaggy tapijten wij op een rij zetten.

5. Betonnen meubels

Beton is een geweldig product om meubels voor je interieur mee te maken. Het is makkelijk, het vergt geen grote investering en het past bij de meeste interieurs. Zowel bij moderne en minimalistische als ook landelijke. We hebben ter inspiratie een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo kun je zien dat je met beton alle kanten op kan en dat je het altijd naar je smaak kan vormen.

Kijk snel!

Welke transformatie vind je het meest geslaagd? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!