Prachtig modern huis in groene omgeving | homify

Prachtig modern huis in groene omgeving

TILL BEHNE TILL BEHNE
FingerHaus GmbH - Bauunternehmen in Frankenberg (Eder) Moderne keukens
Loading admin actions …

Vandaag nemen we een kijkje in een huis dat veel mee heeft. Alle gemakken van een modern huis, een prachtig en luxe interieur en een ideale ligging in een groene omgeving. Dit fijne familie huis komt uit de koker van Fingerhouse GmbH en is wat veel betreft typisch Duits. De strakke lijnen en het kleurgebruik is typisch dat van onze oosterburen. Beneden vinden we het leefgedeelte en boven de slaapvertrekken. Laten we gauw gaan kijken!

Gevel

Zoals gezegd heeft het huis veel uiterlijke kenmerken zoals we die van onze oosterburen kennen. Een zadeldak met donker dakpannen met daaronder witte muren en rechte lijnen. Dat alles zou je als een tikkeltje saai kunnen zien, maar gelukkig heeft het huis een prachtige groene tuin en staat het in een landelijke omgeving. En dus klopt het totaalplaatje toch wel weer.

Keuken

Dit is alles wat je van een moderne keuken wenst: veel ruimte en een luxe afwerking. We zien een groot kookeiland met daarachter een grote tafel waaraan je heerlijk kunt eten, genietend van het uitzicht naar buiten. De vele en grote ramen zorgen naast een mooi uitzicht ook nog voor veel lichtinval. Kortom, een heerlijke keuken voor het hele gezin.

Woonkamer

De woonkamer is een knusse hoek met minder grote ramen voor de nodige privacy. Een riante zitbank zorgt voor het nodige comfort. En het grote pluizige kleed voor de nodige huiselijkheid bovenop de, voor een woonkamer ietwat steriele, plavuizen.

Slaapkamer

Op de eerste verdieping bevinden zich, zoals gezegd, de slaapvertrekken. Deze zijn ruim bemeten en door het gebruik van zachte kleuren erg huiselijk. De schuine wand van het dak zorgt in dit geval niet voor hinderlijk ruimteverlies omdat het bed hier slim is gepositioneerd. De fraaie houten vloer zorgt voor een nog warmere uitstraling.

Badkamer

Op de benedenverdieping is ook een badkamer, maar die op de eerste etage is toch nog meer het vermelden waard. Ook hier is het bad slim bij de schuine wand geplaatst, waardoor het ruimteverlies minimaal is. Ook hier zien we het gebruik van mooie en luxe materialen, waarbij de spiegel voor de inloopdouche bijna futuristisch oogt. Het raam links zorg daarnaast voor het nodige daglicht.

Kinderkamer

Alle kamers zijn ruim bemeten en dat blijkt ook hier in doorgaans de kleinste kamer van het huis, de kinderkamer. De schuine wand zorgt ook hier voor een speels effect en laat genoeg ruimte over voor het bed. Dankzij de lichtinval en de fraaie houten vloer, die we eerder zagen, is dit een hele aangename kamer.

Geïnspireerd geraakt? Kijk dan eens met een van deze professionals wat er voor jou allemaal mogelijk is. Inspiratie voor andere modern interieur is kan je hier op doen. En in dit Ideabook laten we je nog een andere mooi en modern familiehuis zien.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Vertel ons in comments wat je het meest aanspreekt in dit huis.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!