Bakstenen huis met een vrolijke uitstraling | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bakstenen huis met een vrolijke uitstraling

TILL BEHNE TILL BEHNE
residence for Artists Aziatische huizen van Biome Environmental Solutions Limited Aziatisch
Loading admin actions …

Wie denkt dat bakstenen huizen saai en gewoon zijn, moet eens goed naar dit bijzonder exemplaar kijken. Dankzij de speelse opbouw en de bijzondere uiterlijke kenmerken is dit huis een meer dan vrolijke verschijning. De architecten van Biome hebben een bakstenen huis gecreëerd dat toch kleurrijk is en dankzij de vele planten een natuurlijke en vrolijke look heeft.

Gevel

De gevel van dit huis is eigenlijk een prima samenvatting van waar de woning voor staat. De robuuste baksteen worden afgewisseld met speelse stalen kozijnen in een bijzonder vrolijke kleur. De uitstekende randen per verdieping en de betonnen omlijsting van de ramen zorgen voor een bijzonder fraai geheel. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen de vele planten in de tuin voor een nog aangenamere aanblik.

Ingang

De voordeur bevindt zich op een kleine verhoging met daarboven een kleine pergola. Hierdoor sta je beschut, mocht het weer even niet mee zitten. Dankzij het melkglas komt er wel nog voldoende licht doorheen. Ook hier zien we een heerlijke groene omgeving en de mozaïektegels op de voorgrond zorgen voor een vrolijke en kleurrijke binnenkomst.

Binnentuin

We zien hier een binnentuin die twee delen van het huis met elkaar verbindt. Een fijne open plek waar je beschut tegen de wind kan eten of iets anders kan doen. De trap leidt naar het dak waar we een groot dakterras aantreffen. De kleurrijke deur naar het gedeelte van het huis rechts past helemaal bij dit leuke en bonte huis.

Terras

Vanaf het terras kijk je neer op een tweede binnentuin. Deze is vrij ruim en helemaal onderdeel van het huis. Ook hier zien we een aantal bonte toevoegingen die prettig evenwicht bieden aan de aardse kleuren van de stenen. Ook hier genoeg planten voor een natuurlijke uitstraling en het geel van de kozijnen wordt doorgevoerd in de trap naar boven.

Badkamer

En ook de badkamer is helemaal in lijn met de look en feel van het huis. We zien veel verschillende soorten steen en natuurlijk mag een beetje kleur en de nodige gekkigheid niet ontbreken. En ook hier zien we weer een geel accent, namelijk de muurschildering vlak onder het plafond.

Meer (te) gekke badkamers kun je hier bekijken. Wil je ook je eigen (te) gekke dromen huis laten bouwen, vraagt dan de hulp van een van deze professionals. En in dit Ideabook laten we je nog meer bijzondere huizen zien.

Wat vind je van dit huis? Geef je mening hieronder in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!