Lichte en zomerse tuin voor het hele gezin

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Lichte en zomerse tuin voor het hele gezin

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
 Tuin door homify,
Loading admin actions …

Vandaag laten we je een echte droomtuin zien. Alle belangrijke elementen die je in een tuin wilt terug zien zijn in deze tuin aanwezig. Een plek om samen te zijn, een ruimte om te spelen, moestuin, planten water, zand. Een praktische, mooie en aangename tuin voor alle gezinsleden!

In dit Ideabook laten we je een aantal details van de tuin zien. Misschien kun je enkele ideeën gebruiken voor je eigen tuin?

Speelhoek

 Tuin door homify,

Deze hoek van de tuin is het domein van de kinderen. Voor de ouders is ook nog plek, maar wel op gepaste afstand in de comfortabele ligstoelen.  De tent, de zandbak, het water staan garant voor uren speelplezier. Fantastisch voor kinderen en ook nog mooi om te zien. Wordt het te warm dan biedt de boom op de achtergrond schaduw en verkoeling.

Het ontwerp

 Tuin door homify,

Deze foto geeft je een beter beeld van de tuin. Zoals je ziet zijn wit en groen zijn de dominante kleuren. De tuin heeft een groot grasveld met een paar bomen, een moestuin, een grote ruimte om te eten en een hoek voor de kinderen en de hond om te spelen.  De losse stenen in het gras verbinden op mooie manier de verschillende ruimte met elkaar.

Het grind, het lichte hout, de wit gestuckte muren en de lichte tegels passen prachtig bij elkaar en geven de tuin een luchtige en lichte uitstraling.

Schommelen in de schaduw

 Tuin door homify,

Dit is een mooie en intieme ruimte. Kinderen zullen als vanzelf naar deze plek toegetrokken worden. De tent lijkt speciaal voor deze ruimte gemaakt te zijn en heeft de vorm van een tipi. Een schuilplaats in de tuin.  De wijdvertakte boom is de perfecte plek om te schommelen tijdens een warme middag in de zomer. Wie droomt er niet van een hangmat in de tuin?

Gezellige momenten

 Tuin door homify,

De gezellige momenten vinden plaatsen op het vlonder van hout. Een ruimte met een transparant dak van riet, een grote tafel. Ideaal voor lange maaltijden met familie of met vrienden. De inrichting is mooi, eenvoudig en geeft ons een instant zomers gevoel. Alsof het terras aan een strand ligt.

Wil je ook hulp bij het inrichten van je tuin? Vraag een van onze tuinontwerpers om advies.

Buiten koken

 Tuin door homify,

Deze ruimte nodigt uit tot barbecueën! Alle spullen die je nodig hebt om de meest lekkere gerechten te maken, heeft in deze hoek een plek gekregen. Handig want hoef je niet eerst op zoek naar al het gereedschap.  De kruiden en groenten zijn ook niet ver weg en plukken de bewoners uit de moestuin.

Ook hier weer lichte kleuren en eenvoudige hulpmiddelen om de spullen aan op te hangen en in op te bergen. 

Ben je ookd dol op koken in de buitenlucht. Kijk ook eens in dit Ideabook. Hier vind je tips voor het uitkiezen van de ideale buitenkeuken

Moestuin

 Tuin door homify,

Een makkelijke en mooie manier om groente en kruiden te kweken is in de zogenaamde vierkante meter bakken. De bakken zien er niet alleen mooi uit, maar het moestuinieren op deze manier heeft ook een aantal voordelen. Zo hoef je nooit diep te spitten, houd je het onkruid beter in toom en kun je de planten beter beschermen. Je kan ervoor kiezen om in elke bak verschillende groente te kweken, of plant in de ene bak kruiden, in de andere sla en ga zo maar door.

Wat vind jij van deze tuin? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!