Het huis waarin landelijk en modern samenkomen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het huis waarin landelijk en modern samenkomen

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Architop Andrzej Zatwarnicki
Loading admin actions …

Bij elke nieuwbouwwoning die gebouwd gaat worden, ligt een heel groot scala aan opties en mogelijkheden open. Je hebt natuurlijk wel te maken met een budget, het grondoppervlakte van de bouwkavel en de omgeving, maar als dat allemaal geen probleem is, dan kun je werkelijk waar alle kanten op. De juiste architect kan dan een uniek ontwerp maken dat vervolgens werkelijkheid wordt. In dit geval is zijn Poolse experts aan de slag geweest om een indrukwekkend huis tot stand te brengen. Het leuke van de woning is dat landelijk en modern hier samenkomen. Geniet lekker met ons mee!

Bijzonder aanzicht

Als je op de straat staat, heb je een bijzonder aanzicht. Een bungalowachtige woning met een unieke uitstraling. De vormen doen modern aan, maar natuurstenen muren zorgen voor een contrasterend beeld. Wat is hier landelijk en wat is hier modern? Afgezien van de stijl zien we een royale woning met een inpandige garage en een ruime tuin met een grote oprit. Het lijkt een ideale gezinswoning te zijn. Maar is het dat ook?

Romantische tuin

Aan de voorkant van het huis kon je het al een klein beetje zien, maar als je eenmaal in de achtertuin bent dan kom je werkelijk in een heerlijke romantische omgeving terecht. Een fraai gazon en leuke beplanting houden elkaar perfect in evenwicht. Hierdoor ontstaat naast een romantische, ook een hele intieme sfeer. Maar wat we toch stiekem het leukste vinden, is het tuinhuisje. Het lijkt wel een miniatuurversie van het ‘echte’ huis. En die twee natuurstenen muren maken het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Overal natuursteen

Als het je op de eerste foto van dit prachtige Ideabook nog niet opgevallen was, dan krijg je nu de kans om nog een keer goed te kijken: je ziet hier namelijk overal natuursteen. Niet alleen de muren zijn hiervan gemaakt, ook de oprit is uit natuursteen opgebouwd. En dat geldt ook voor de staptegels in de tuin! En wist je dat zelfs het dak is opgebouwd uit natuurstenen leien? Dat alles vind je dan weer in zo’n relatief moderne nieuwbouwwoning. Het blijft een fascinerende combinatie.

Overweldigende woonkamer

Was het huis misschien aan de buitenkant al leuk om te zien, voor het echte wow-effect moet je binnen zijn! Wat een overweldigende en fascinerende woonkamer is dit. Dit mag gerust een eclectisch hoogtepunt genoemd worden als het om de combinatie tussen landelijke en moderne elementen gaat. Ons favoriete onderdeel is toch wel de schitterende natuurstenen muur met de glazen deur en het strakke witte luifeltje.

Oosters randje

Zodra je vanuit de woonkamer richting de halfopen eetkamer kijkt, zie dat er ook een lichtelijk oosters randje in het huis te herkennen is. Niet alleen het Boeddhabeeld zorgt daarvoor, maar ook het houten plafond en andere accessoires lijken een subtiele verwijzing naar Aziatische streken te zijn. De stijlvolle en moderne designmeubelen vormen weer een prima tegenhanger. Het doorkijkje naar buiten, aan de rechterkant, is dan weer uitgesproken romantisch. Echt een heerlijke combinatie.

Buitenleven

Meer dan alle andere plekken van het huis, is het terras en de tuin een plek die het landelijke het meest benaderd. Je kunt hier heerlijk buitenleven en kunt hier schuilen voor de regen als het weer toch niet zo mooi is, of juist beschutting zoeken. Voor de koudere dagen biedt een prachtige buitenhaard uitkomst. En in het donker wordt het hier alleen maar gezelliger met al die leuke lampjes. Je zou maar in dit huis wonen: elk moment dat je thuis bent kun je puur genieten.

Op zoek naar meer bijzondere woningen? Dit leuke huis moet je dan ook zeker even rustig gaan bekijken.

Zou je op deze plek wel willen wonen? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!