Welke tuinstijl past bij jou? | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Welke tuinstijl past bij jou?

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Boerderij tuinen & landelijke tuinen Landelijke tuinen van Meeuwis de Vries Tuinen Landelijk
Loading admin actions …

Tuinen kun je op verschillende manieren beleven. Sommige mensen worden enorm gelukkig van een weelderige natuurlijke tuin, andere houden juist van een moderne tuin met rechte lijnen en een duidelijke indeling. Wil je je tuin veranderen of verhuis je binnenkort naar een nieuwbouwhuis? Oriënteer je goed voordat je aan de slag gaat. Bezoek tuinen, lees de vakbladen en loop eens een rondje in je buurt. Zo doe je ideeën en inspiratie op en wordt het steeds duidelijker welke stijl tuin je mooi vindt. Probeer de trends niet al te veel te volgen maar kies vooral een tuin waar jij blij van wordt!

In dit Ideabook hebben we alvast een aantal tuinstijlen voor je op een rij gezet!

Modern en helder

Boerderij tuinen & landelijke tuinen Landelijke tuinen van Meeuwis de Vries Tuinen Landelijk
Meeuwis de Vries Tuinen

Boerderij tuinen & landelijke tuinen

Meeuwis de Vries Tuinen

Wat een mooie tuin! Deze tuin heeft alles van een moderne tuin. Heldere lijnen, een duidelijke indeling en een beperkt aantal elementen. Geen overbodige tierlantijnen en ingewikkelde beplantingsschema's. Werkelijk schitterend is het contrast van de 'nette' ondergrond met het losse, groene en weelderig groeiende bomendak.

Ja kan zien dat de tuin met grote zorg en precisie is ontworpen en aangelegd. Wil je ook zo’n mooie tuin? Laat je tuin dan aanleggen en ontwerpen door een van onze professionals.

Speels en gezellig

Hier zien we een natuurlijk aangelegde tuin met een duidelijke structuur en een goed overzicht, maar ook met speelse elementen als hoogteverschillen en een waterelement. Fruitbomen, druiven, bloeiende bloemen, verhoogde plantenbakken en meerdere terrassen. Alles is voor de bewoners aanwezig om van deze buitenruimte te genieten.

Natuurlijk en groen

De natuur vertalen in een tuin. Dat lijkt makkelijk maar vereist veel deskundigheid en liefde voor zowel ecologie als architectuur. De ontwerper van deze tuin is er in geslaagd om een schitterend authentiek landschap te creëren met een leemvijver, berken, eiken en het pijpenstrootje. Prachtige bloemenmengsels benadrukken de landelijkheid van deze tuin.

Veel vaste planten

Contemporary Pergola Garden Moderne tuinen van Fenton Roberts Garden Design Modern
Fenton Roberts Garden Design

Contemporary Pergola Garden

Fenton Roberts Garden Design

Veel vaste planten bloeien lange tijd achter elkaar. Soms zelfs vier maanden lang. De ene plant bloeit al vanaf april, de andere komt pas in augustus tot volle wasdom en gaat door tot de eerste vorst. Als je een zorgvuldige keuze maakt tussen de verschillende planten en de verschillende bloeiperioden, is het het hele jaar feest in de tuin!

Makkelijk

Contemporary Garden Design by London Based Garden Designer Josh Ward Moderne tuinen van Josh Ward Garden Design Modern
Josh Ward Garden Design

Contemporary Garden Design by London Based Garden Designer Josh Ward

Josh Ward Garden Design

Voor een tuin met weinig onderhoud is het echt niet nodig om je hele tuin te betegelen. Je kan de tuin van je dromen hebben zonder uren bezig te zijn met tuinonderhoud. Een goed ontwerp en een mooie samengestelde mix van planten die bestand zijn tegen ons klimaat maken al veel verschil. Combineer een strak ontwerp met betrouwbare planten en vorm grote groepen van dezelfde soort. Kijk eens in dit Ideabook voor meer tips!

Van welke stijl word jij blij? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!