Voor en Na: deprimerend appartement wordt landelijk pareltje | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: deprimerend appartement wordt landelijk pareltje

Johan van Dijk Johan van Dijk
van 株式会社しあわせな家
Loading admin actions …

Een appartement waarvan je de tranen in de ogen springen van verdriet, is niet de meest leuke plek om je geluk te gaan beproeven. Maar gelukkig weet de juiste expert er iets heel erg leuks van te maken. En dat is op dit mooie plekje in Zuid-Korea dan ook zeker gelukt. De stijl die is gebruikt is landelijk te noemen, maar de doorgewinterde kijker zal er ook zeker wat andere stijlen in kunnen ontdekken. Reis lekker met ons mee en verbaas je over dit fraaie huis. Vergeet ook niet te genieten van het mooie uitzicht!

Voor: alleen het uitzicht is mooi

Stel je voor: je gaat een huis bezichtigen en je weet al dat het leeg staat. En dan kom je binnen in een ruimte als deze. Zou het voor jou dan gelijk einde oefening zijn of ga je toch serieus overwegen om in zo’n plek te investeren? We weten nu al dat de bewoners van dit huis er voor gekozen hebben om dit wel te doen. Of zal dat alleen zo zijn omdat het uitzicht zo mooi is?

Voor: mogelijkheden

We houden je nog heel even in spanning voor we naar de nieuwe situatie gaan kijken. Je ziet vast ook wel mogelijkheden op deze plek. Uiteraard moet er dan wel heel erg veel gaan gebeuren. We hopen dan ook dat jij er al een beetje een beeld bij hebt, en laten je graag het eindresultaat van deze verbouwing zien.

Na: onherkenbaar veranderd

Het is dat je het uitzicht nog herkent, maar voor de rest is het hier onherkenbaar veranderd. Wat een licht en ruimte is hier ontstaan. Waar je in de oude situatie nog een krap gevoel kreeg door de donkere entourage, is hier het tegendeel het geval. En een grote spiegel zorgt zoals zo altijd weer voor een lekker ruim gevoel. De donkere houten vloer vormt een voorproefje van de landelijke accenten in het huis, maar hier zie nog voornamelijk moderne trekjes. Als je de woning beter gaat bekijken zal je dat beeld ongetwijfeld bij gaan stellen.

Na: eetkamer als centraal punt

Je ziet hier de eetkamer van het huis als centraal punt. En als je de sfeer zonet nog niet zo goed was opgevallen, dan kun je hem hier letterlijk en figuurlijk gaan proeven. Een schitterend voorbeeld van een landelijke stijl waarin een modern tintje het geheel een beetje pit geeft. Donker zal het hier trouwens met al die mooie inbouwspotjes ook niet meer zijn.

Na: kijkje in de keuken

We nemen natuurlijk ook graag een kijkje in de keuken. Net als de rest van het huis is die ook niet ontzettend groot, maar als het sfeer en stijl aan gaat komen, dan is dit ook weer een prachtig voorbeeld van de fraaie eclectische stijl die is gebruikt. Het ziet er vooral ook zo ontzettend gezellig uit en bij het zien van deze foto krijg je toch gelijk zin om te gaan koken? En dat je dan ook nog eens via het raam naar buiten kunt kijken maakt het geheel helemaal af.

Na: intieme slaapkamer

De slaapkamer is ook zo’n leuke kleine en intieme plek geworden. Vooral de deur van de ruimte is een blikvanger van formaat. De niveauverschillen in het plafond zorgen nog eens voor een leuke extra. En ook hier is waar aan de inbouwverlichting gedacht. Concluderend kunnen wij dan ook gerust zeggen dat we graag in dit huis zouden willen wonen. Geldt dat ook voor jou?

Voor nog meer leuke inspiratie op het gebied van appartementen. laten we je graag ook andere projecten zien. Dit inspirerende huis is ook een schitterend voorbeeld.

Aangenaam verrast door dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!