Kleine woning met een strakke, moderne look | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kleine woning met een strakke, moderne look

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van MapOut Modern
Loading admin actions …

We nemen je vandaag mee naar een schitterende woning met een landelijke feel die strak en modern oogt, eigenlijk precies wat je van ons gewend bent. Deze kleine woning heeft alles in huis om de bewoners op een eigentijdse manier te laten genieten. We wandelen draag door deze moderne woning heen om je veel inspiratie gegeven bij het inrichten van je eigen woning. Kijk snel met ons mee! 

Uniek

Moderne huizen van MapOut Modern

We vinden deze woning uniek, speels en erg vrolijk over komen. Deze buitenruimte toont ons al hoeveel vrijheid te bewoners hier hebben. Natuurlijk zijn we allemaal erg benieuwd naar het interieur. De betonnen trap brengt ons naar binnen, daar wacht sfeervol design en huiselijkheid op ons. Hierbuiten kijken we uit over de landelijke omgeving, dit is een schitterende plek om te wonen, op te groeien en gewoon te genieten van het eenvoudige leven. Het kan allemaal in deze mooie woning. Ook benieuwd naar de inrichting? Kijk dan snel meer naar de voorbeelden hieronder! 

Koel

Moderne woonkamers van MapOut Modern

Het was belangrijk om een koel interieur te hebben, want leven in een mediterraanse land (daar staat de woning namelijk) is erg fijn, maar het kan er ook erg heet zijn. In deze kamer heb je veel woonruimte tot je beschikking, daglicht is er ook. Plof neer op de bank voor een goed gesprek en een glas zuidelijke wijn. Let eens op de raampartijen. Typisch iets voor een moderne woning met een landelijke feel! De plavuizen zorgen voor een rustige sfeer, dat komt door hun relatieve grootte, kleine plavuizen zorgen vaak voor een drukke look. Samen met een expert ontwerp je snel een droomkamer. 

Tuinplezier

Moderne huizen van MapOut Modern

Waar zou een landelijke woning zijn zonder tuin? Op deze mooie lap grond kun je alles verbouwen waar je van houdt, we bedoelen inderdaad groente en fruit, maar bomen en planten voor de sier mogen natuurlijk ook. Jij bepaalt. Het is erg bijzonder hoe goed de woning past in het landschap, waarschijnlijk komt dat door het kleurenpalet en de abstracte look. Zo ontstaat er een contrast tussen de architectuur en de natuur. 

Binnentuin

Moderne huizen van MapOut Modern

Dit ziet er supertof uit! Een boom groeit uit de vloer van het terras naar het licht toe. Zo worden natuur en architectuur wel heel nauwe op elkaar betrokken. Deze strakke ruimte krijgt zo een natuurlijke twist. Het is al een heel mooie ruimte qua vormgeving en uitzicht. Deze boom uit de vloer doet er nog even een schepje bovenop! Een prachtige plek om samen van de sangria te genieten. Erg mooi is ook de wal met stenen naast de woning, dat is een beeld dat we vaak in mediterraanse landen zien, dat is dus echt typisch iets van de streek. Waarom vrienden en familie van de bewoners graag langskomen? Deze omgeving heeft veel natuurschoon te bieden en is daarom een ideale plek om te wandelen. Als je interesse hebt in planten en dieren, dan is deze omgeving geweldig interessant.

Zijgevel

Moderne huizen van MapOut Modern

Hier zien we het huis op de zijgevel, het overdekte terras is ook te zien. De opvallende schuine look doet ons afvragen of er boven wel voldoende ruimte is. Die is er en de bewoners voelen zich erg goed bij het ontwaken! Het gras rond de woning biedt de bewoners, groot en klein, alle ruimte om te genieten, je zou hier ook een extra groot terras kunnen aanleggen. Hoewel deze grond zich natuurlijk ook erg geschikt is om er een zwembad in aan te leggen. 

Zoom-out

Moderne huizen van MapOut Modern

Om je een indruk van het unieke karakter van de woning te geven laten we je hier nog een mooie uitgezoomde foto zien. Vergelijk de nieuwe woning eens met de veel oudere architectuur: echt een wereld van verschil. Trouwens, het een is niet beter dan het ander, deze steek heeft voor eenieder wat wils zullen we maar zeggen. Met een laatste blik op het veld nemen we afscheid van de woning. We hopen dat je enthousiast bent en geïnspireerd. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!