Een verrassend modern appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een verrassend modern appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Maroto e Ibañez Arquitectos Modern
Loading admin actions …

Appartementen blijken keer op keer weer een geweldige inspiratiebron op homify te zijn. Van groot tot klein en van klassiek tot modern, er is altijd wel een appartement te vinden dat helemaal voldoet aan jouw droombeeld. Zo’n inspirerend en fraai onderkomen laten we je vandaag ook graag zien. Dit verrassende moderne appartement is de moeite meer dan waard om te bekijken. En de locatie is ook niet de minste: dit mooie huis is te vinden in de Spaanse hoofdstad Madrid. De architecten van Maroto e Ibanez zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van dit onderkomen. Kijk lekker mee!

Ruimte

Het eerste dat opvalt als je de woonkamer van dit huis binnenloopt, is de ruimte. En dat begrip kan op twee manieren worden uitgelegd: het royale grondoppervlakte van de kamer en de zeer ruimtelijke inrichting. Een heerlijke moderne en minimalistische uitstraling bepaalt het beeld. Heel fraai ook is het bijzondere schilderij dat is opgehangen in de kamer. Het zorgt voor een prachtig contrast en een hele unieke en eigen sfeer.

Vanuit de keuken

Vanuit de U-vormige keuken heb je een prachtig uitzicht richting de woonkamer en de eetkamer. Laten we eerst de keuken zelf even onder de loep nemen. Een lekkere ruime omgeving om aangenaam te kunnen koken. Erg leuk ook is het verlaagde plafond met de geïntegreerde verlichting. Ter hoogte van de eetkamer gaat de ruimte zich verbreden om vervolgens in de woonkamer tot echte grote omvang te komen. Wit is de leidraad in dit huis, maar de houten vloer en het pastelkleurige tapijt zorgen voor enige afwisseling op het gebied van kleur.

Handige schuifdeuren

Aan leuke foto’s hebben we van dit huis absoluut geen gebrek. Dit leuke doorkijkje vanuit de slaapkamer bijvoorbeeld. De handige schuifdeuren zijn een mooie oplossing om het huis nog ruimer te maken dan het al is. De zeer ruime kastenwand is zo’n andere mooie bijkomstigheid. Geen gezeur met losse kasten, maar een kastenwand die geïntegreerd is in de vormgeving van het huis. Uiteraard mag de airco ook nergens ontbreken. Op subtiele wijze is deze hele constructie in het verlaagde plafond verwerkt.

Geïntegreerde badkamer

Niet alleen de kastenwand is mooi in de vormgeving en de constructie van het huis verwerkt, ook voor de badkamer geldt dat. Op hele bijzondere wijze is de badkamer in de slaapkamer verwerkt. Open en toch gesloten lijkt de achterliggende gedachte te zijn. Leuk is ook vooral de lambrisering die is aangebracht op de muur. Een hele leuke en eigentijdse wijze om de ruimte wat extra flair te geven.

Natuursteen

Eenmaal echt in de badkamer, zie je op wat voor prachtige wijze natuursteen daarin verwerkt is. Het laminaat is in de badkamer doorgelegd en zelfs de natuurstenen plaat waarop de wastafel is aangebracht loopt door in de douche. Die douche zelf is ook heerlijk ruim waardoor je hier op een heerlijke manier alle drukte en stress van je af kunt spoelen. Vooral de stortdouche kan voor heerlijke ontspanning zorgen.

Nog een doorkijkje

Met een laatste doorkijkje sluiten we de rondleiding door dit huis alweer af. Erg bijzonder en leuk is het raam tussen de badkamer en de slaapkamer. Vooral vanaf deze kant valt dat heel erg goed op. En heel erg fraai is de glazen wastafel. Ook weer zo’n ontzettend originele oplossing.

Ben je lekker geïnspireerd geraakt door dit bijzondere en fraaie project? Uiteraard kan homify je nog veel meer inspiratie bieden op het gebied van de meest mooie en luxueuze appartementen. Als je daar meer van wilt weten, kijk dan gewoon rustig rond op de site. Als eerste voorproefje laten we je heel graag dit fraaie appartement zien.

Wat spreek jou zo aan in dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!