Een moderne gezinswoning met allure | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een moderne gezinswoning met allure

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van Studio S Biuro architektoniczne Michał Szymanowski Modern
Loading admin actions …

De uitstraling van een gezinswoning is erg belangrijk. Zowel binnen, als buiten moet je als gezin het gevoel hebben echt thuis te zijn of thuis te komen. Er zijn heel wat Poolse architecten die deze kunst goed verstaan. Deze experts uit de prachtige stad Krakau weten ook heel goed wat ontwerpen is. En als je dan de allure ziet waarmee deze woning is omgeven dan ben je gelijk helemaal verkocht. Ben jij dus in de gelukkige omstandigheden dat je een nieuwe en vrijstaande woning kunt laten bouwen? Dan moet je dit huis zeker in je achterhoofd gaan houden als basis voor het ontwerp!

De achterzijde

We beginnen eens niet aan de voorkant van het huis, maar beginnen in de tuin om je de achterzijde van de woning te laten zien. Allereerst moet toch wel opgemerkt worden dat dit huis al in een prachtige omgeving ligt. Een fraai heuvellandschap waar je helemaal tot rust kunt komen en waarmee het gelijk ook een aantrekkelijke vakantiewoning wordt. Bijzonder is het eigenlijk dat in een omgeving als deze voor een relatief modern ontwerp is gekozen. De vormen van het huis zorgen er echter voor dat het niet zo opvalt dat dit een moderne woning is.

De voorzijde: modern in oud jasje

Nog beter dan aan de achterkant valt op dat de architecten de kunst van het eclectisch ontwerpen goed verstaan. Je ziet namelijk dat het huis ook heel erg landelijk geïnspireerd is, alleen dan wel op een hele eigentijdse manier. Verder zie je ook hoe ontzettend veel tuinruimte hier is. Ideaal voor kinderen om lekker te kunnen spelen in een veilige omgeving. En die is misschien nog wel veiliger dan je zou verwachten.

De poort

Je valt bij dit huis eigenlijk van de ene verbazing in de andere. Had je namelijk verwacht dat de woning voorzien zou zijn van een eigen toegangspoort? Ja dus! En dat is nou ook juist wat we bedoelden met die veilige omgeving voor de kinderen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze zo maar de straat oprennen, het dichte hek zorgt wel dat ze dat niet doen. En op artistiek gebied is deze poort ook nog eens een schitterend object. Wat wil je nog meer?

Bijzonder eclectisch interieur

Eenmaal binnen zijn de verrassingen nog steeds niet voorbij. Want ook op het gebied van interieurarchitectuur en interieurontwerp, is hier meer dan voldoende leuks te vinden. Wat dacht je van dit fraaie eclectische geheel? Moderne elementen voeren de boventoon, maar klassieke toevoegingen lijken wel speciaal voor dit huis opnieuw uitgevonden te zijn. Hoe leuk is het dat je hier gewoon lekker in zo’n sfeer thuis kunt komen…

Eettafel met bank

Heb je ooit een eettafel met een royale bank erbij gezien? Nu wel! Ook weer zo’n ontzettend leuke oplossing die iets heel unieks en eigens geeft aan deze woning. En zie je ook het schitterende uitzicht dat je vanuit de eetkamer hebt? Heerlijk om met mooi weer zo naar buiten te kunnen lopen en vervolgens heerlijk te kunnen genieten van de prachtige omgeving…

Aangename veranda

Wat je nog niet eerder goed hebt kunnen zien, is dat er ook een zeer aangename veranda is aangebracht. Met zo’n professionele barbecue is hier zelfs nog een kleine buitenkeuken ontstaan. Een leuk tuinfeest behoort hier tot de mogelijkheden en reken dan ook maar dat hier groots uitgepakt kan worden. Ruimte is hier sowieso meer dan genoeg! En voor de rest moet je van een plek als deze gewoon heel erg genieten, wij hebben dat bij het zien van de foto’s als gedaan.

Meer leuke en inspirerende gezinswoningen bekijken? Sla dan dit huis ook niet over!

Hoe vind jij dit huis? We horen jouw mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!