door Livarea

10 buitenkeukens die in elke tuin passen

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Google+
Loading admin actions …

In de zomermaanden willen we als het even kan maar al te graag buiten in de tuin eten. Het liefst bereiden we onze maaltijd ook in de tuin. Helaas hebben we niet allemaal de ruimte om een complete buitenkeuken in onze achtertuin te plaatsen. Daarnaast is het nog maar de vraag hoe vaak je zo’n buitenkeuken in de Nederlandse zomer echt kunt gebruiken. Gelukkig zijn er goede alternatieven voor een buitenkeuken die in elke achtertuin passen. In dit Ideabook hebben we 10 buitenkeukens voor je op een rijtje gezet, die je zelfs in de kleinste achtertuin kwijt kunt. Er zitten er zelfs een aantal tussen waarmee je op een balkon uit de voeten kunt. Lees snel verder en kijk of er ook een buitenkeuken voor jou bij zit!

Stenen buitenkeuken

mediterrane Tuin door Blastcool
Blastcool

Outdoor Cooler

Blastcool

Deze klassieke stenen buitenkeuken past prima in een rustieke achtertuin. De buitenkeuken is groot genoeg om maaltijden in te bereiden. Aan de zijkant en onderop kun je spullen neerliggen die je tijdens het koken gebruikt.

Witte stenen buitenkeuken

klasieke Tuin door Barbecue
Barbecue

Барбекю Грация

Barbecue

Deze stenen buitenkeuken lijkt erg op de eerste in ons lijstje, maar is iets minder klassiek uitgevoerd. Rondom het bakgedeelte kun je de producten neerleggen die je gaat bereiden. Onderop kun je het hout bewaren dat je tijdens het koken gebruikt.

Geïntegreerde buitenkeuken om ruimte te besparen

Deze geïntegreerde buitenkeuken heeft een rustieke en charmante uitstraling. Het is ingebouwd in de muur om ruimte te besparen in de tuin. Op het bankje ernaast kun je genieten van je bereidde maaltijd.

Buitenkeuken van blokken cement

Deze buitenkeuken is van blokken cement opgebouwd en is eigenlijk onderdeel van het tuinhuisje waar het tegenaan is gebouwd. Het is makkelijk te onderhouden en hoeft in aanschaf niet duur te zijn.

Stijlvolle buitenkeuken

 Terras door 3d Casa Design
3d Casa Design

Esterni e giardini

3d Casa Design

Deze stijlvolle buitenkeuken is iets meer dan een meter lang. Je kunt er op bakken, en er is zelfs een kraantje om spulletjes en je handen schoon te maken. Deze buitenkeuken is het bewijs dat een complete buitenkeuken ook in een kleine tuin past.

Modern en mobiel

minimalistische Tuin door homify
homify

Sphere

homify

Deze moderne buitenkeuken past op alle terrassen, tuinen en hofjes. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen zodat je gasten tijdens het koken niet in de rook hoeven te zitten.

Om overal mee naartoe nemen!

mediterrane Tuin door Livarea
Livarea

Tragbarer Design Grill Mon Oncle von RS Barcelona

Livarea

Deze praktische en draagbare buitenkeuken kun je echt overal mee naartoe nemen. Bovendien ziet het er modern en sensationeel uit! En tenslotte is het ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.

Voor op je verlanglijstje

moderne Tuin door Raviday Barbecue
Raviday Barbecue

Barbecue Barbecook Joya Noir en situation

Raviday Barbecue

Een mooie en moderne buitenkeuken, die door zijn formaat in iedere tuin en op elk balkon kan worden gebruikt. Ongetwijfeld wordt een buitenkeuken als deze op vele zomeravonden gebruikt.

Onderdeel van de schutting

Buitenkeuken van WWOO met BGE en vuurplaats: moderne Tuin door WWOO
WWOO

Buitenkeuken van WWOO met BGE en vuurplaats

WWOO

Deze buitenkeuken is gemaakt van materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft, waardoor het ook bij slechter weer gewoon buiten kan blijven staan. De buitenkeuken is ingebouwd in een gat in de schutting. De perfecte manier om optimaal gebruik te maken van de aanwezige ruimte!

Superklein, maar geweldig!

industriële Tuin door Jara y Olmo S.L
Jara y Olmo S.L

Barbacoa original

Jara y Olmo S.L

In dit Ideabook zetten we buitenkeukens op een rijtje die je zelfs in de kleinste achtertuin kwijt kunt. De buitenkeuken op de foto hierboven bewijst dat daar niets van gelogen is. Deze keuken is zo klein, die je kun je zelfs op het kleinste balkon nog gebruiken.

Wil je meer weten over buitenkeukens? Lees dan ook dit Ideabook eens!

Ken jij nog mooie buitenkeuken die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!