8 meesterlijke garages

Stoa. Stoa.
シダーガレージ, J-STYLE GARAGE Co.,Ltd. J-STYLE GARAGE Co.,Ltd. Landelijke garage
Loading admin actions …

Je kent het wel: met het verstrijken van de jaren sleep je heel wat prullaria je woning in. Veel daarvan belandt boven op zolder of in de garage. Op een gegeven moment is de garage niet meer het knutselhok en stalplaats voor je bolide zoals dit vertrek ooit bedoeld was, maar is deze verworden tot een rommelig opslaghok. Dat is best zonde, want je kunt er veel thuiswerk in verrichten en je auto kan er veilig staan. Om je te inspireren nemen we je mee langs 8 meesterlijke garages, zodat je kunt zien hoe je deze ruimte weer fashionable kunt maken. Ben je er klaar voor? Kom dan snel met ons mee!

Basic en natuurlijk

Portes d’entrée Hörmann 2014 : ouvertures sur les bâtiments BBC, passifs et positifs, HORMANN HORMANN Voordeuren

Er zijn een aantal ontwerpen die het altijd goed doen, zeker als het om de garage van je woning gaat. Op deze afbeelding zien we er een voorbeeld van: een natuurlijk ogende garage met een schitterende houten deur. Zo krijg je echt die mediterraanse feel die tegenwoordig zo populair is. Deze garage heeft zelfs twee ramen in de zijwand, zodat er binnen ook voldoende daglicht aanwezig is, erg fijn bij het knutselen aan het een of ander. Meer mooie ideeën voor thuis kun je hier vinden.

Rock 'n roll

We treffen hier een garage met een rock 'n roll thema. Als we zo naar de auto kijken, spreken we wel over gevorderde rock 'n roll. De inrichting van deze garage is net als de auto bijzonder luxe. Het een vult het ander aan. Je ziet album hoezen en posters de wanden bekleden. Er is zelfs een zithoek gerealiseerd met een tv. Dit is meer dan een garage, dit is een kamer die je een totale belevenis geeft, een vertrek waarin de vrijheid op nummer 1 staat! Samen met een expert kun jij ook een garage ontwerpen die helemaal bij je past. 

Werkkamer

Catalogo Furlan Mobili: Una piccola selezione di armadi, de-cube de-cube Moderne garage Garages/schuren

Deze garage is een werkkamer. Daarbij is het een opslaghok. De grote kasten bieden je alle ruimte om je spullen in op te bergen. Rechts zien we een schitterende werkbank met daar bovenop een schip. Een ideale plek voor de knutselaar om lekker bezig te zijn. Het interieur van deze garage heeft een industrieel / schippers stijl, dit is te zien aan de lampen en het zeilschip. Ook de pijpen links boven de kast wekken deze indruk. 

Orde

homify Industriële garage Metaal Wit

Als er een garage tussen zit die ordelijk oogt, dan is het deze wel! We kunnen ons goed voorstellen dat je in deze ruimte altijd alles kunt vinden. De werkbank heeft een lichte tint en steekt zo mooi af tegen de donkere wand. De planken aan de muur (een tijdloos idee) dragen de verschillende spullen. Het rek aan de muur is erg handig om je gereedschap aan te hangen. In deze garage kun je makkelijk een band verwisselen. 

Ontspanning

Een garage is gemaakt als stalling en voor de ontspanning. Dit voorbeeld laat dit duidelijk zien. Even uitrusten in de stoelen of sleutelen aan je racefiets. Het kan hier gewoon. Rechts langs de wand dragen de planken je persoonlijke accessoires. Door het raam in de wand naast de deur heb je hier genoeg daglicht. Dat werkt net even wat fijner! 

Sport

Een sportwagen naast je sportzone is een gave combinatie. In deze garage annex gym zien we het gebeuren. Boxen en gewichtheffen kan hier. De wand heeft een grote raampartij waardoor het licht met bakken de garage binnenvalt. Na het sporten spring je onder de douche en daarna scheur je weg in je snelle wagen. 

Handig

Need to store all your tools in the garage? Try a feature wall! Garageflex Moderne garage

Een garage is ook gewoon heel handig. De gereedschappen die je af en toe huis nodig hebt kun je hier makkelijk stallen. Zo slingeren ze niet door huis. En je kunt ze heel snel vinden, dus frustraties zul je niet hebben. Een goede investering in het wooncomfort! 

Klassiek

Deze Mini is een klassieker, deze garage mag er ook zijn. Als we aan een ouderwetse garage denken, dan is dit toch wel vaak het vertrek dat we voor ons zien. De palen stutten het dak en de werkbanken rechts maken het makkelijk om te werken. Ook in deze ruimte zien we een duidelijke ordening die het makkelijk maakt om te genieten van je garage, omdat je alles zo snel kunt vinden. En wat een ruimte! 

Eenheid

Deze garage vormt strakke eenheid met de rest van het huis. De trap neemt ons mee naar boven, een deur door en je staat in je woning. De bewoners houden van hun bolide en wilden dan ook graag dat deze veilig zou staan. Dat laatste is deze garage wel toevertrouwd. Let op de manier hoe de banden zijn weggewerkt, een goede tip! 

We nemen afscheid van de garages met de gave inrichtingen. Hopelijk vond je het net zo inspirerend als wij. Blijf ons volgen voor meer toffe woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine