Een appartement met 5 kleurrijke ideeën | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een appartement met 5 kleurrijke ideeën

Stoa. Stoa.
Moderne keukens van Ambienta Arquitetura Modern
Loading admin actions …

Of je nu kijk naar het design van de bad-, eet- en woonkamer, alles van de Braziliaanse stijl swingt. Vandaag nemen we je in dit ideabook mee langs een aantal gave design die je kunt toepassen in de genoemde kamers. Het mooie van de designs van vandaag is dat ze ook een gedistingeerd uiterlijk hebben, zodat je er ook netjes mee voor de dag kunt komen als je collega's over de vloer komen. Verder swingen ze qua kleurenpalet de pan uit. Fris design, veelkleurigheid en strakke meubels zijn in dit ideabook de hoofdpersonen. Kijk snel met ons mee naar de mooiste woonideeën van dit moment binnen de mediterraanse stijl. 

1. Kleurrijke ideeën in de keuken

Het leven is een kunstwerk dat we moeten maken. 'Hang zelf de slingers op', is een van de uitspraken die past bij deze manier van denken. Als er een volk is dat weet hoe het feesten moet, dan zijn het de Brazilianen wel! Voetballen kunnen ze ook, maar dat is een ander verhaal. We genieten van deze kamer vol kleur en fleur, juist omdat het kleurige design, dat de kamer een design look geeft, gecombineerd wordt met meubels die een natuurlijke houten kleur hebben, afgezien van wat lak. Dit is een keuken waarin koken een feest wordt! Meer mooie ideeën vind je hier

2. Thuiswerken

Het thuiswerken is volkomen normaal geworden, een geschikte kamer heb je als thuiswerker zeker nodig. In deze ruimte gaat dat werken erg goed, omdat de indeling ordelijk is en de meubels een lichte tint hebben, waardoor rustig ogen. We zijn erg dol op het glazen bureau, de bewoners van deze woning ook. Je hebt genoeg ruimte om met een laptop aan de slag te gaan. Sfeervol is het hier ook, dat komt door de veelkleurige objecten en boeken die in de witte kasten staan. Lekker modern dit! Samen met een expert ontwerp je snel je droomwoning! 

3. Kunst

Een kunstwerk kan verschillende vormen hebben en gemaakt zijn in uiteenlopende media. We zien hier een mixed media kunstwerk waarin een lichtbron en een uiterst gedetailleerde prent een visuele boost vormen in deze mediterraanse woonkamer. Door het kunstwerk wordt de kamer ruimtelijker, zo kun je een kleine kamer laten aanvoelen als een ruimte kamer. In dit geval staan we in de hal, die helemaal opleukt door dit werk! 

4. Eetkamer

De eetkamer is op een grandioze manier in een aparte ruimte ondergebracht. Er is een groot verschil tussen de woon- en de eetkamer: de houten vloer stopt en een marmeren vloer neemt het over. Ook de wand is donker en industrieel, wat een verschil met de witte wand in de rest van de woning. Typisch iets van deze tijd om verschillende kamers (of delen van kamers met een eigen functie), een geheel eigen look te geven. We zijn erg gecharmeerd van de tafel die we op de scheiding tussen de ene kamer en de andere zien, daar kun je gemakkelijk wijn, glazen en andere benodigdheden voor de maaltijd op neerzetten. 

5. Badkamer

Een frisse look past bij de mediterraanse stijl. Hier zien we een badkamer die het helemaal heeft! Je hoort de zee al ruisen als je in de spiegel kijkt. Wat vind je van die tegeltjes? Krijg jij er ook een zon-zee-strandgevoel van? Elke ochtend begint de dag hier goed! Het design is naast bijzonder fris ook zeer minimalistisch, hierdoor straalt het een zekere rust uit. De Braziliaanse stijl is tegenwoordig erg populair en siert al menig badkamer. We gaan er in de toekomst nog veel van zien. Een vrolijk vooruitzicht! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer woontrends en gave ideeën!  Durf te experimenteren met nieuwe ideeën, zodat je je eigen droomhuis kunt creëren! 

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!