7 geweldige betonnen meubelstukken voor je moderne interieur

TILL BEHNE TILL BEHNE
Repisas Frank, MDC MUEBLES DE CONCRETO MDC MUEBLES DE CONCRETO HuishoudenAccessories & decoration
Loading admin actions …

Beton is een geweldig product om meubels voor je interieur mee te maken. Het is makkelijk, het vergt geen grote investering en het past bij de meeste interieurs. Zowel bij moderne en minimalistische als ook landelijke. We hebben ter inspiratie een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo kun je zien dat je met beton alle kanten op kan en dat je het altijd naar je smaak kan vormen.

Plantenbakken

Beton is ook zeer geschikt voor het maken van plantenbakken. Ook hier contrasteert het robuuste en stoere van het beton heel goed met het kleurrijke natuurlijke van de planten die in de plantenbakken staan. Een plantenbak van beton is zo gemaakt, en het is weer eens wat anders dan dat standaardwerk uit het winkelcentrum.

Bank

Dit geweldige voorbeeld van een betonnen bank laat heel goed zien dat je met beton van alles kan maken. Wat je moet doen is een mal laten maken in een vorm die je graag wil en vervolgens het beton ingieten. En voor je het weet heb je zo'n geweldige banken in je huis staan.

Kast

Deze kast is niet veel meer dan drie betonnen elementen die precies in elkaar passen als je ze opstapelt. Het geheel staat in een nis in de muur en samen vormen ze een fraai geheel. Het robuuste en grijze van het beton past heel goed bij het strakke wit van de muur. Op deze wijze vallen de dingen die in deze kast extra goed op.

Tafel

Een grote vierkante betonnen plaat kan al heel snel en trendy tafel worden. Het enige dat je moet doen is een gaaf onderstel vinden en deze aan de betonnen plaat monteren. En in een mum van tijd heb je een heel leuk tafeltje. En hoe groter de betonplaat, hoe groter de tafel. Dus er is heel veel mogelijk. Qua onderstel kun je, zoals je op de foto, kiezen voor zwart staal. Dit zorgt voor een industriële look. Maar ook een houten onderstel past heel goed bij beton. Het is maar net wat je mooi vindt.

Badkamer

Beton doet het ook erg goed in de badkamer. Daar waar je normaal gesproken tegels verwacht, werkt beton soms heel verfrissend. Of je nou beton op de vloer legt, je bad ermee ombouwt, of dat je een stoere wastafel en een dito kast maakt, zoals hier op de foto, het geeft je badkamer net dat beetje extra. Een stoere look die je niet heel vaak in de badkamer ziet.

Kastje

Omdat je beton in alle vormen kan gieten, kan je er eigenlijk alles meemaken. Zoals dit leuke kastje waar boeken, lampen en vazen allemaal een eigen plek hebben. Ook hier zien we hoe goed beton samengaat met hout en een strak gestuukte witte muur.

Terras

Om dit Ideabook vrolijk en zomers af te sluiten nog een fijne foto van een fijn dakterras met een mooie en comfortabele bank van beton. Het enige dat je nodig hebt is mooi weer en een stapel fijne kussens en je hebt de middag van je leven.

Meer fraaie dakterrassen, al dan niet verfraaid met beton, kan je hier bekijken. Deze professionals kunnen je helpen met hoe en waar je beton in je interieur kan integreren. En in dit Ideabook lees en zie je hoe mooi een betonnen vloer kan zijn.

Welk van deze betonnen meubelstukken zou jij wel in je huis willen hebben staan? Laat het ons weten in de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!