Drie oude garages krijgen een nieuwe bestemming! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Drie oude garages krijgen een nieuwe bestemming!

Stoa. Stoa.
Garage loft van Studio OxL
Loading admin actions …

We houden ervan als oude ruimten een totaal nieuwe look krijgen. Vandaag nemen we je mee naar een project waarbij 3 oude garages weer een nieuw leven kregen. Voor & na projecten behoren tot onze favorieten omdat je door deze projecten zo sterk verrast kunt worden, door wat de architecten allemaal kunnen doen met een oude ruimte. Kijk met ons mee naar de voorbeelden die je kunt gebruiken om je eigen woning vorm te geven. 

Rommeltje

We lopen het verleden binnen als we kijken naar deze foto. Het is duidelijk een rasechte garage, een plek waarin je kunt rommelen aan je auto, een kastje in elkaar kunt timmeren of andere werkzaamheden kunt verrichten. Toch was een dergelijke functie voor deze ruimte voor de bewoners niet voldoende. Sterker nog, ze wilden dit rommelige vertrek een totaal andere invulling geven. Samen met een expert hebben ze een aantal ontwerpen gemaakt waar ze de mooiste van uitzochten. Hieronder ga je zien hoe bijzonder de nieuwe look van deze ruimte is.

Keuken annex eetkamer

We hebben hierboven de oude ruimte gezien, maar deze herkennen we in deze keuken totaal niet. Na een grondige verbouwing is er een prachtige keuken annex eetkamer van gemaakt. De ruimte is gezellig ingericht waarbij gebruik gemaakt is van het modernste design. Er is veel aandacht besteed aan de materiaalkeuze en de verlichting zodat er een unieke ambiance tot stand kon komen. Vergelijk dat maar eens met de rommelige sfeer in de garage. Een wereld van verschil. Een kamer die je inspiratie geeft! Meer mooie eetkamers vind je hier.

Alle ruimte

modern  door IS AND REN STUDIOS LTD , Modern
IS AND REN STUDIOS LTD

THE GARAGE – BEFORE

IS AND REN STUDIOS LTD

Een ruimte is voor de metamorfose zelden een lust voor het oog. In dit geval ziet de ruimte er wel heel beroerd uit. Een gat in de vloer, loshangende kabels en blootliggende leidingen maken het geruïneerde plaatje compleet. Tijd voor een nieuwe look, en een beetje snel graag! Je hebt hier natuurlijk wel alle ruimte om lekker te klussen en je ideeën uit te werken. We nemen je hieronder mee naar de tegenwoordige tijd. 

Modern interieur

OPEN PLAN LIVING, DINING AND KITCHEN Moderne woonkamers van IS AND REN STUDIOS LTD Modern
IS AND REN STUDIOS LTD

OPEN PLAN LIVING, DINING AND KITCHEN

IS AND REN STUDIOS LTD

We stappen de moderne tijd binnen in deze kamer, de lichte wanden en de grijze elementen maken het voor ons een bijzonder verleidelijke kamer, want wij hebben een zwak voor de strakke moderne stijl. Natuurlijk is er veel meer te zien in deze uitgesproken kamer, zoals het kleed op de vloer, de glazen tafel en de comfortabele meubels. Een ruimte waarin je heerlijk kunt relaxen met een kop thee en een goed gesprek! Richt een kamer mooi in met deze tips!

Topper

Garage voor de transformatie van Studio OxL
Studio OxL

Garage voor de transformatie

Studio OxL

We zijn nu aangekomen bij het pronkstuk van de transformaties, natuurlijk is dit de oude toestand, waarin in bewoners nog niet konden vermoeden hoe gaaf de nieuwe ruimte zou worden, want als je deze ruimte ziet zakt de moed je toch een beetje in de schoenen. Gelukkig hadden de bewoners de hulp van een expert waardoor het resultaat excellent geworden is. Laten we dan nu eindelijk eens gaan kijken naar de schitterende ruimte die uit deze rommel te voorschijn kwam!

Geweldig!

Loft na verbouwing van Studio OxL
Studio OxL

Loft na verbouwing

Studio OxL

Dit is toch wel het summum van de eigentijdse binnenhuisarchitectuur, deze kamer is licht, helder, superstrak en combineert diverse texturen en tinten die samen een harmonisch geheel vormen. Helemaal op de achtergrond zien we de auto van de familie staan. Waar vroeger de verschillende ruimten van elkaar gescheiden waren zien we nu juist meer openheid in het interieur. De woning baadt in het daglicht, dat komt door de grote opening. Hier beleef je het hedendaagse wonen op een intense manier! 

We zijn met deze laatste blik in de woning bij het einde van onze rondleiding langs de 3 omgetoverde garages gekomen. Hopelijk heb je veel inspiratie op gedaan. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!