Futuristische watervilla in het Hollandse landschap | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Futuristische watervilla in het Hollandse landschap

Stoa. Stoa.
Villa New Water Moderne huizen van Waterstudio.NL Modern
Loading admin actions …

Een villa bij het water, dat klinkt te mooi om waar te zijn… Het is het materiaal waar sprookjes uit bestaan… Toch wist Waterstudio.nl een prachtige watervilla te creëren waarin het goede leven voorop staat! Architect Koen Olthuis lijkt zijn ziel en zaligheid in het project gegoten te hebben. Het is een subtiele villa geworden die prachtig opgaat in de omgeving. Het huis lijkt helemaal in zijn natuurlijke habitat te zijn. Het is een woning geworden die niet domineert in de omgeving, een bescheiden look heeft, maar toch ook duidelijk een eigen karakter heeft. Het landelijke karakter van de omgeving moest geen geweld aan gedaan worden door de bouw van deze watervilla, want juist de omgeving maakt een belangrijk deel uit van de sfeer in en om de woning. Via de vele openingen in de gevel voel je als bewoner een sterke band met de omgeving; je hebt er een mooie uitkijk op. Daarbij kan het daglicht het interieur bereiken waardoor er een heldere woonsfeer binnen in de watervilla aanwezig is. Typisch een woning van onze tijd. Hieronder ga je nog meer mooie eigenschappen van de woning ontdekken, omdat we samen een wandeling in en om de woning gaan maken. Dus als je inspiratie op wilt doen moet je echt even met ons mee kijken!

Eerste ontmoeting

Villa New Water Moderne huizen van Waterstudio.NL Modern
Waterstudio.NL

Villa New Water

Waterstudio.NL

De villa licht door zijn futuristische vormen en kleurenpalet mooi op in het landschap. De afgeronde vormen geven de villa een toegankelijke en uitnodigende look. De grote glaspartijen en de witte look zorgen daarbij voor heldere en transparantie presens. Het heldere palet wordt door de warme houtenoppervlakken mooi aangevuld. Tijdens de bouw van de villa is er veel gebruik gemaakt van corian, een materiaal met een smetteloze look, dit draagt bij aan de ronde en strakke vormen van het minimalistische design. Je droomhuis zelf ontwerpen? Raadpleeg de juiste expert!

Woning en landschap

Villa New Water Moderne huizen van Waterstudio.NL Modern
Waterstudio.NL

Villa New Water

Waterstudio.NL

Vanuit deze hoek zien we het overgangsgebied tussen de woning en de tuin. Deze tuin is ook ontworpen door Koen Olthuis, deze sluit nauw aan bij de strakke vorm van de woning, maar steekt er door zijn organische look (het is immers een tuin met flora) ook mooi bij af. De villa en de heuvels in de buurt gaan zo een harmonieuze visuele connectie aan. Het is erg mooi als je komt aanrijden en de watervilla vanachter de heuvels ziet verschijnen. De transparante wanden die we hier zien zorgen voor een prachtige connectie tussen binnen en buiten, de verschillende slaapkamers bevinden zich in een ondergronds gedeelte; op zich al een bijzonderheid. Voor dit laatste is natuurlijk gekozen om het gebouw niet te hoog boven het maaiveld uit te laten komen.

Het interieur

Villa New Water Moderne woonkamers van Waterstudio.NL Modern
Waterstudio.NL

Villa New Water

Waterstudio.NL

Van buiten zagen we al een bijzondere look, die wordt voor een groot deel door het materiaal corian veroorzaakt. Het geeft de woning die zuivere minimalistische look waar we zo van houden. Hierbinnen is het met die look niet anders. Let op de meubels in deze ruimte. Links zien we witte tafel met daarom een witte vaas. De zijkanten daarvan hebben een structuur die erg comfortabel aandoet. Er wordt met de meubels (ook ontworpen door de architect) een huiselijk sfeer gecreëerd waarbinnen de strakke vormen en de zachte oppervlakten een mooie symbiose vormen. Let ook even op de prachtige glazen wand: wat een uitzicht en wat een transprantie!

Badkamer

Villa New Water Moderne badkamers van Waterstudio.NL Modern
Waterstudio.NL

Villa New Water

Waterstudio.NL

In een tijdloze woning als de watervilla mag een excellente badkamer natuurlijk niet ontbreken. We treffen er hier één die een welhaast Romeinse klassieke look heeft. Let op de vloer, de schitterende lichtval en het vrijstaande, ovale bad. De waterkraan ernaast heeft een über strakke, minimalistische vorm die perfect past in deze setting. In een badkamer als deze is het werkelijk niet moeilijk om te ontspannen. Dit vertrek is precies daarvoor gemaakt. Meer mooie ideeën voor de badkamer kun je hier vinden.

Nazit

Villa New Water Moderne balkons, veranda's en terrassen van Waterstudio.NL Modern
Waterstudio.NL

Villa New Water

Waterstudio.NL

Als je gezellig met familie en vrienden hebt getafeld is het tijd voor de nazit. Dat kun je natuurlijk gezellig binnen doen, maar wat dacht je van een prachtig overdekte buitenruimte als deze? Trek een fles wijn open en het genieten kan beginnen. Niet alleen is de woning comfortabel, ook het uitzicht is heerlijk. De zon zakt en laat haar laatste gloed vallen op de grote glaspartij links op de afbeelding. Jij tuurt als bewoner over het Nederlandse landschap en voelt je helemaal thuis. Deze watervilla staat helemaal in het teken van het goede leven! 

Lees ook over een sexy Hollandse villa.

Wat vind je van deze villa? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!