Modern familiehuis met enorme buitenruimte

TILL BEHNE TILL BEHNE
homify Moderne badkamers
Loading admin actions …

We bekijken vandaag dit moderne en stijlvolle huis dat geschikt is voor twee gezinnen, of bijvoorbeeld mantelzorg. Op beide verdiepingen vinden we namelijk een volledig zelfvoorzienende etage met woonkamer, keuken en badkamer. De architecten van Meier Architekten hebben van beide verdiepingen iets heel moois gemaakt, waardoor het nog lastig kiezen is welke de mooiste is.

Buitenaanzicht

homify Meergezinswoning

Wat opvalt aan dit geweldige huis is de hoeveelheid aan buitenruimte. Niet alleen is er een grote tuin, ook is er over de hele breedte een balkon en een zeer ruim dakterras. Dat maakt het verblijf in het huis op mooie dagen als deze helemaal fijn. Ook kunnen de schuifdeuren ver open waardoor binnen en buiten prettig met elkaar in verbinding staat.

Woonkamer boven

homify Moderne woonkamers

We zijn hier in de woonkamer op de eerste verdieping. Een strakke en moderne inrichting wordt hier en daar onderbroken door wat kleurrijker toevoegingen. De enorme ramen van vloer tot plafond bieden een geweldig uitzicht op de groene omgeving. Via de volledig te openen schuifdeuren is het grote balkon te bereiken.

Woonkamer beneden

homify Moderne woonkamers

Ook de woonkamer beneden is aangenaam modern en door de grote raampartijen licht en ruimtelijk. Het uitzicht op de tuin is geweldig. En de fraaie houten vloer zorgt voor een extra huiselijke en warme uitstraling.

Keuken boven

homify Moderne keukens

De keuken boven is ultra modern en met de zwevende elementen heeft het een speelse karakter. Het kookeiland in het midden en het aanrecht bij het balkon bieden beiden een fijn uitzicht naar buiten. De warme houten vloer contrasteert mooi met de verder zeer moderne keuken.

Keuken beneden

homify Moderne keukens

Ook deze keuken wordt gekenmerkt door speelse elementen die willekeurige op elkaar gestapeld lijken. De donkere keuken past perfect in de verdere strakke witte ruimte. En de warme houten vloer zorgt voor een stukje huiselijkheid.

Badkamer beneden

homify Moderne badkamers

Kosten noch moeite zijn gespaard in deze zeer fraaie badkamer. De zwarte vloertegel loopt door in de ombouw van het bad en past heel goed bij de ietwat industrieel ogende raamkozijnen. Deze bieden een schitterend uitzicht naar buiten. Het kleine boompje dat buiten groeit, geeft het geheel een Aziatisch tintje.

Badkamer boven

homify Moderne badkamers

Deze badkamer wordt gedomineerd door grijze tinten. Het beton van de douchewand en de wasbak geven het geheel een industriële look, die we al eerder in dit huis zagen. Eerlijk gezegd, kunnen wij nog niet bepalen welke van de twee woonlagen we het mooiste vinden.

Meer stoere en industriële badkamers kan je overigens hier bekijken. Wil je ook zo een geweldig huis laten bouwen, praat dan eens met een van deze professionals. En in dit Ideabook vertellen we je waarom je wel of geen architect zou moeten in huren als je een huis gaat bouwen.

Kan jij kiezen? Welke verdieping vind jij het mooist? Laat het ons weten in de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine