De Tentsile: Kamperen in de bomen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De Tentsile: Kamperen in de bomen!

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
modern  door Tentsile, Modern
Loading admin actions …

Met het voorstel “Laten we gaan kamperen!” hoor je lang niet van iedereen een storm van bijval. Terwijl de een gelijk met tent, slaapzak en kookstel klaarstaat staat een ander de nadelen al op te noemen. Al dat gedoe met de tent opzetten… overal mieren… je slaapt zo slecht op de oneven grond… en alles is altijd klam en vochtig. Dan liggen we nog liever in een hangmat of in een boomhut op veilige hoogte te relaxen. Geen probleem, wij hebben de oplossing: onze experts van Tentsile hebben een tent uitgevonden dat een beetje van allemaal heeft: tent, hangmat en boomhut. Dit coole product zal zelfs de meest sceptische kampeerhater overtuigen!

Een innovatief idee

modern  door Tentsile, Modern
Tentsile

The Tentsile Stingray

Tentsile

Het geniale concept achter de boomhuistent danken we aan de creatieve Britse ontwerper Alex Shirley-Smith, die een manier zocht om een leven in de bomen voor ons allemaal bereikbaar te maken en ons overal op de wereld een stukje dichter bij de hemel te brengen. De Tentsile tent kun je op verschillende hoogten installeren zonder zich om de bodem of het weer te hoeven bekommeren. Zo tref je op grote hoogten zekerheid en comfort tegelijk – en een adembenemend uitzicht als deze krijg je er gratis bij!

De technische feiten

modern  door Tentsile, Modern
Tentsile

The Tentsile Connect

Tentsile

Deze coole boomtent van Tentsile is in drie varianten te verkrijgen – voor twee, drie, vier of vijf tot en met wel acht personen. De grote modellen zijn als een soort driepuntige ster vormgegeven waarin je uitgespreid in de punten kunt slapen. De bijzondere vorm geeft deze tent haar bijzondere stabiliteit. De Tentsile is met een waterafstotend, vuurvast en UV-bestendig polyester weefsel bespannen, dat bijzonder robuust, duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Met behulp van stabiele spangordels kun je de tent makkelijk aan bomen of palen bevestigen, de hoogte in trekken en daar monteren. Vervolgens kun je deze tijdelijke slaapplek met behulp van de bijgeleverde touwladder bereiken. De draagkracht van de Tentsile is, afhankelijk van het model, van 400 tot wel 950 kg. Met behulp van een speciaal gestel kun je deze indrukwekkende constructie trouwens ook zonder bomen opzetten en zo ook in de sneeuw, op het strand, in de bergen of midden op een grasveld kamperen.

Eén met de natuur

modern  door Tentsile, Modern
Tentsile

The Tentsile Stingray

Tentsile

Achter het concept van het merk Tentsile ligt ook een ecologische overweging: Het team hoopt dat deze nieuwe manier van kamperen mens en natuur dichter bij elkaar brengt en men ertoe beweegt zich nog bewuster te worden van de uitwerking van onze levensstijl op het milieu en zo geheel zelfstandig meer respect ten opzichte van de natuur uit te dragen.

Multifunctioneel

modern  door Tentsile, Modern
Tentsile

The Tentsile Stingray

Tentsile

In alle Tentsile tenten zijn alle elementen geïntegreerd voor een snelle en makkelijke opbouw, inclusief handleiding. In no time is deze coole tent geïnstalleerd – voor de veiligheid wordt aanbevolen de tent niet hoger dan 1,20 meter boven de bodem op te hangen. Door het gebruiksgemak, het lage gewicht en de enorme flexibiliteit is de Tentsile perfect geschikt voor verschillende outdoor activiteiten: van gewoonweg kamperen tot avontuurreizen, trekking-tours, safaris en strandovernachtingen tot festivals of expedities of als hangende speelplek voor kinderen – deze boomtent kan alles aan!

Onvergetelijke momenten

modern  door Tentsile, Modern
Tentsile

The Tentsile Stingray

Tentsile

Waar je de Tentsile ook voor wil gebruiken – er staan je onvergetelijke avonturen en magische momenten te wachten. Tenmidden van dichte mist in het bos, met een adembenemed uitzicht over berg en dal, op de eerste rij bij de zonsondergang aan het strand, vlakbij wilde dieren die voorbij trekken – de mogelijkheden die de Tentsile je biedt zijn eindeloos. Als je dus je volgende vakantie gaat plannen, overweeg dan ook eens een boomtent in je plannen op te nemen. Een onvergetelijk, origineel en comfortabele trip is gegarandeerd, en kamperen is met deze coole tent minstens twee keer zo leuk.

Wil je er een winnen? Lees dan hier hoe!

Wat vind je van de Tentsile: wil je er al mee kamperen? Deel je mening hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!